Blogarchívum

2014. március 28., péntek

Szabó Bálint: MSZP-vezérek az őszödi kiszivárogtatásban

Szabó Bálint: MSZP-vezérek az őszödi kiszivárogtatásban:

'via Blog this'

Több hangfelvétel is bizonyítja vezető szocialista politikusok részvételét az őszödi beszéd kiszivárogtatásában – erősítette meg Zuschlag szavait Szabó Bálint, a Demokratikus Koalíció volt tagja.


A Hír TV Magyarország élőben című műsorában közölte: a hang- és képanyagokat ügyvédi letétbe helyezte és a jövő héten a Szili Katalin által ellene indított perben fogja felhasználni. Szabó Bálint azt mondja: a felvételeken nemcsak Szili Katalin, Baja Ferenc, Szekeres Imre, illetve Kiss Péter beszélnek, hanem más szocialista politikusok is. Az interjúban arra is kitért: az elmúlt időszakban több, a baloldali összefogás listáján vezető helyen lévő politikus megpróbálta rávenni arra, hogy a választási kampány miatt hallgasson.
– Ezúton is üzenném azoknak, akik az elmúlt napokban arra kértek, hogy lehetőleg a választási kampányban jelentsek beteget és ne vegyek részt a peren, szóval részt fogok venni a peren, és amennyiben szükséges lesz, az összes hangfelvételt nyilvánosságra fogom hozni – mondta a Hír TV-ben Szabó Bálint.
Szabó Bálint: MSZP-vezérek az őszödi kiszivárogtatásban
Szabó Bálint: MSZP-vezérek az őszödi kiszivárogtatásban
Tekintse meg a teljes beszélgetést!
Magyarország élőben – Fejlemények Őszöd-ügyben

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése