Blogarchívum

2011. november 29., kedd

Az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat

"Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).

A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban. A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."...

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A közhatalom és a pénzhatalom egymásnak feszülve kormányozza Magyarországot
2011. október 4., Drábik János

Kedves Olvasó!

Amióta tudom, hogy a szervezett magánhatalom is létezik nemzetközileg és hazai változatban, azóta mindent, ami a politika színterében történik, abból a szempontból is elemzek, hogy az mennyiben a túlerővel rendelkező szervezett pénzhatalom döntéseinek tudható be.
Ez azért nehéz feladat, mert ketten kormányozzák Magyarországot úgy, hogy életre-halálra birkóznak egymással. Az egyik fél - a gyengébb - az a látható közhatalom, míg a másik fél - az erősebb - az a magát sikeresen letagadó, és ezért csak következményeiben látható szervezett magánhatalom. E két hatalom minden döntését egymásnak feszülve hozza meg. (...)

Az EU vs. HU 6:1 a 2004-es csatlakozás óta, 25milliárd  a netto deficit !!

http://www.youtube.com/watch?v=1xmiDYq1unA


3 megjegyzés :

  1. Minden stimmel, kivéve egyet, hogy a TVR-ben Magyarország nincs megnevezve, mert az IMF alapokmánya minden tagországra egyformán vonatkozik. A tisztánlátás céljából, az IMF tulajdonképpen egy országok fölötti szervezet, amelynek tagjai a csatlakozó tagállamok. Saját vagyona alig van (irodák, rezsiszámla stb.), a kihelyezhető hiteleket ugyanis a tagországok adják össze és a törlesztésből plusz kamatból befolyó összegeket a beadás arányában ösztják vissza.

    VálaszTörlés
  2. Ezek szerint a tagországok addig festették az ördögöt a falra, míg megjelent.

    VálaszTörlés
  3. Meg kell érteni, hogy az IMF nem több, mint más tagországok által fenntartott és működtetett szervezet, így pl. a NATO is.

    VálaszTörlés