Blogarchívum

2011. április 29., péntek

Nem maradunk kaszinó nélkül

Elkezdődik az Euro Vegas kaszinóközpont építkezése július végéig


2011. április 29. 19:27

Megkezdődik a magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelébe, Bezenye és Hegyeshalom határába tervezett Euro Vegas kaszinó- és szórakoztatókomplexum építése július végéig – mondta el a beruházó képviselője a bezenyei képviselőtestület pénteki ülésén. Az egy hete kiválasztott fővállalkozóval – a Porr Építőipari Kft.-vel – most nézik át és dolgozzák össze az elképzeléseket, amelyek alapján 13 hónap alatt húznák fel a kaszinót, a diszkót és a rendezvényközpontot. Fél évvel később kezdődne a szálloda építése, amely 18 hónap alatt készülne el – mondta Rada Anikó, a társaság képviselője.

Emlékeztetett arra, hogy 2009 szeptembere óta a hatályos építési engedélyek birtokában vannak, de eddig a válság miatt nem voltak megfelelőek a feltételek a pénzügyi háttér megteremtéséhez. Az utóbbi hónapokban „áll úgy a pénzügyi piac, hogy a finanszírozást meg tudjuk oldani” – mondta.
Az ülésen elhangzott: az Euro Vegas 26 millió eurónyi infrastrukturális fejlesztést jelent, az első ütem pedig mintegy 200 milliós beruházással épülne fel. 

(MTI)

5 megjegyzés :

  1. Hiányzott egy ilyen izé, ejsze....

    VálaszTörlés
  2. A magyar. osztrák, szlovák hármashatár közelében, de magyar oldalon. Most akkor örüljek vagy szomorkodjak.

    VálaszTörlés
  3. Eddig azt hittem, csak játékfüggőség létezik. Úgy látszik, játékterem-építési függőséggel is számolni kell. :-S

    VálaszTörlés