Blogarchívum

2010. augusztus 25., szerda

Napi hírek

Ma 2010. augusztus 25., szerda, Lajos napja van

Könnyítés a jelzáloghiteles árvízkárosultaknak


Ötven árvízkárosult családon segít az a megállapodás, amelyet Pintér Sándor belügyminiszter és Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke írt alá szerdán Budapesten. A családok otthonait bankhitel terheli.

Ötven olyan épület sérült meg az idei árvizekkor, amelyeket bankhitel terhel - mondta az aláírást követően Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója. Erdei Tamás, a bankszövetség elnöke hozzátette: ezekre az ingatlanokra a hitel miatt biztosítást kellett kötni. 300 ezer forint feletti kár esetén a biztosítási összeg alapesetben a bankokhoz kerülne, beleszámítva azt a hiteltartozásba.

A mostani együttműködési megállapodás értelmében azonban a biztosítási összeg az önkormányzatoknál marad és azt teljes egészében az újjáépítésre fordíthatják. Pintér Sándor belügyminiszter arról beszélt, hogy jogilag ez volt az utolsó lépés ahhoz, hogy valamennyi megrongálódott ház újjáépülhessen.

(FH)

Magából kikelve őrjöngött a volt MSZP-s képviselő (+videó)


Egy volt MSZP-s képviselő, Török Zsolt "zavartan" viselkedve megjelent Budai Gyula szerdai sajtótájékoztatóján, majd – az újságírók munkáját akadályozva – ordítozni kezdett a teremben – közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

Tekintse meg a hírTV összeállítását!

A hívatlan vendég a miniszterelnök sajtóstábját vezető helyettes államtitkár, Havasi Bertalan többszöri felszólítására sem fejezte be a rendzavarást.

Olvassa tovább a Magyar Nemzet Online cikkét!

7 megjegyzés :

  1. Folytatódnak a félrevezetések. A sajtótájékoztatón senki sem örjöngött. Ha létezik egyáltalán "független" bíróság, akkor ott előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, a bűnösök bűnössége. Az új bizottság tevékenysége egyre inkább egy korábbi, a Keller féléhez kezd haasonlítani. Jelen jogi keretek között ez nem is lehet másképp.

    VálaszTörlés
  2. Ez azonban kimeríti a tényállást (az álbaloldal kedvenc szavával élve) :

    "Egy volt MSZP-s képviselő, Török Zsolt "zavartan" viselkedve megjelent Budai Gyula szerdai sajtótájékoztatóján./..../

    A hívatlan vendég a miniszterelnök sajtóstábját vezető helyettes államtitkár, Havasi Bertalan többszöri felszólítására sem fejezte be a rendzavarást."

    Kérdem én: mit keresett egyáltalán ott ?

    Barátocskáim, Budai Gyula tevékenysége NEM fog egy olyan flop-ba torkollani, mint Keller Lászlóé - anno, akinek áldatlan kurkászása egyrészt százmiliókba került, másrészt hiába izzadt, egyetlen vádemelésig nem jutott el az ürge...

    Tényleg: ö is hiányzik a kártevök listájáról....vagy tévedek ?

    VálaszTörlés
  3. Ólevendula, bízzunk együtt benne: Keller László neve sem vész feledésbe....nagy kár lenne...

    VálaszTörlés
  4. Sajnos, az örjöngés kifejezés használatának diktatórikus gyökerei vannak. Emlékezzünk arra, amikor a totalitárius rendszerek (pl. hitleri Németország, Szovjetúnió) a politikai ellenzékieket bolondokházába, idegszanatóriumba záratták.

    VálaszTörlés
  5. Ha erre a hírre gondolsz "örjöngés" címszó alatt, "Magából kikelve őrjöngött a volt MSZP-s képviselő ", megvallom, az örjöngésnek nyomát nem láttam Török Zsolton: ö enyszerüen hozta a proli formáját és soron kívül és hülyeségeket brekegett.
    De örjöngeni....

    S ha már idehoztad: Hitler tette, mérhetetlen arroganciával, gátlástalanul és gyakran.
    Tehát az emlékeztetésed így sem vész kárba.

    VálaszTörlés
  6. Hát igen, mindenki hozza maga formáját (formátlanságát).

    VálaszTörlés