Blogarchívum

2010. május 24., hétfő

Többmilliárdnyi kár, 4 halott – ítélet előtt a diósdi maffiaper

Elsőfokú határozatot hoz a bíróság június elején a diósdi maffiaperben. Az ezredforduló tájékán a főváros környékén tevékenykedő társaság legalább négy halottat és sok milliárd forintnyi kárt hagyott maga után.

Szakemberek szerint a kirívó bűncselekmények zömét a vádlottak nem követhették el rendőrségi és politikai kapcsolatok nélkül.
Bár korábbi hírek arról szóltak, hogy a társaság tagjaira összesen akár hétszáz évet is kiróhat a bíróság, az ügyészség vádbeszédében egyik terheltre sem kért életfogytig tartó büntetést.

(További részletek az MNO-n.)

7 megjegyzés :

  1. Az a gyalázatos a történetben, hogy egyből mindenki a politikai helyzethez tippeli a várható ítéletet. Csak gondolkodj el, te is így méred.
    Pedig az ilyen ítéleteknek mindenkor egységeseknek kellene lenniük. Ha így lenne, nem is lennének radikálisok...

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek.
    Ehhez független és megvesztegethetetlen bíróság kell, akik pártsemleges ítéleteket tudnak hozni.

    VálaszTörlés
  3. Hol? Itt "abszurdisztánban? ahol még a legfelsőbb Bíróság is ki meri jelenteni, :-Ma Magyar Országon -NEM IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS-mind össze,- Jogszolgáltatás van!?Magyarul:-Annak van igaza, aki megfizeti, illetve ráhatással tud lenni a dolgok menetére...........

    VálaszTörlés
  4. Talán most megszólalhatok, ha nincs politikai ellenvetése néhány hölgynek.
    Nézem a hozzászólókat, és talán nem leszek sem náci, sem kommunista, s talán csak egyszerű ember, akinek nem nézi senki sem a filléres gongjait, "mert kit érdekelnek azok".
    A válaszom, és egyben hozzászólásom, ha még szabad.
    http://www.fn.hu/belfold/20100525/orban_felmutatta_iranytut/?hirlevelkatt=2010-05-25
    http://anyusch.multiply.com/journal/item/4125

    VálaszTörlés
  5. "A sokszínűség nem áll ellentétben a nemzeti egységgel – tehát az ellenzéknek van helye a nemzeti együttműködés rendszerében – közölte a kijelölt kormányfő, aki megígérte, hogy a „tisztelet kultúrájának szellemében” fog kormányozni."
    Ezt a részét éppen láttam a tévében a beszédének, és élőben a "tisztelet kultúrája" nagyobb hangsúlyt kapott, mint az FN cikkében. Én úgy értelmeztem, hogy az ország sorsának javításról lehet vitatkozni a "HOGYAN"-ról - tiszteletben tartva az ellenvéleményt is. Arról nem érdemes vitát nyitni hogy mit NEM akarunk tenni érte.
    Kár, hogy ezt alapállásból értette félre
    "Mesterházy, aki szerint az új Fidesz-doktrína úgy szól: aki nincs velünk, az nincs. "

    VálaszTörlés
  6. Köll-e nekünk Új kapitalizmus?Miért is? Nem loptak már eleget "ÚJ" liberális uraink?A "nyúú-ordörsz" még mit is haraphat ki belőlünk?Miért kellene még további évekig tűrnünk a sunyi betelepítést(Onnan, a '''''közel keletről''''? félre értés ne essék:- Én sem politizálok! Nem, nem vagy "náci",-BÁR AZ LENNÉL!!!!! Tudod,-úgy -e mit jelent -e szó?=Nacionalista!?

    VálaszTörlés
  7. A szó "NEMES" értelmében.

    VálaszTörlés