Blogarchívum

2010. március 31., szerda

Csalás a Kósa elleni videó

Valótlan állításokat tartalmaz és kényszer hatása alatt született az az interneten közzétett videófelvétel, amelyben egy férfi vesztegetéssel vádolja Kósa Lajos debreceni polgármestert és a város vagyonkezelő cégét - írta a Népszabadság, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap szerdai számában.

A Népszabadságnak a videó szereplője, Rónai Attila azt mondta: a felvételen ő szerepel, de az ott elmondottakból egyetlen szó sem igaz. Hozzátette, hogy valaki rávette minderre, s ezért a rendőrségen feljelentést fog tenni kényszerítés miatt.

A Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap a birtokába jutott rendőrségi feljelentésre hivatkozva azt írta: Rónainak az olajszőkítési ügyekben ismertté vált Portik Tamás mutatott be két férfit, akik azt állították, a Nemzetbiztonsági Hivataltól jöttek, és Kósa Lajosról gyűjtenek adatokat. A két férfi később azzal fenyegette meg Rónait, hogy régi ügyei alapján börtönbe juttatják, ha nem működik velük együtt. A két lap által közölt feljelentés szerint a Kósa Lajost rágalmazó videót 2007-ben vették fel, az egyik, magát NBH-sként bemutató férfi vezényletével.

A BRFK a Magyar Hírlappal azt közölte: a feljelentés alapján három napon belül döntenek a nyomozás elindításáról vagy elutasításáról. A rágalmazó videó miatt feljelentést tesz Kósa Lajos is, aki megjegyezte: 2002 óta minden választási kampányban érte támadás, s eddig mindegyik kapcsán indított jogorvoslati eljárást megnyerte.

Még több:

6 megjegyzés :

  1. Most ment adásba.
    ATV Egyenes beszéd.
    Azért van egy határ, ha választások előtt állunk is.
    Tessék beperelni, és lecsukni Szilvásyt, bár a hülye is látja, hogy blőd baromság ez a maszek, aki azt sem tudja, merre az előre és a hátra.
    Nem védem őket, de bízom benne, hogy mindenki, még az a három és fél- négy millió ember is aki biztosan tudja a tutit, ezen már csak nevet.

    VálaszTörlés
  2. Erősen próbál függetlenedni a Népszabadság, de kissé későn...:D

    VálaszTörlés
  3. Pedig Grétzy rég lelépett - feri mellé...

    Vajjon Meggyes Tamást is imígyen vegzálják ...? A módszerekben kifogyhatatlan ÁVH - ujjjjjj, akarom mondani: NBH.

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy éppen ez látszik meg a népszabóságon?

    VálaszTörlés
  5. "mindenki, még az a három és fél- négy millió ember is aki biztosan tudja a tutit, ezen már csak nevet."
    Ha emlékezetem nem csal, a liberális juhormultisok vihogtak a debreceni hotelfreskón, de kivette a részét a másik szélsöséges multisoldal is !

    Én - ma sem !

    VálaszTörlés