Blogarchívum

2010. január 27., szerda

Racka receptek: Bárányborda mustáros kéregben

Bárányborda mustáros kéregben
Forrás:   http://www.mentsdmegarackat.hu/index.php/receptek

Zsemlemorzsába sót, borsot és tetszés/ízlés szerinti zöld fűszert keverünk (majoranna, babérlevél, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, oreganó, levendula, zsálya stb.).

A bordát bekenjük vékonyan jó minőségű mustárral, majd beborítjuk a fűszeres zsemlemorzsával. A morzsát jól belenyomkodjuk a mustárba, kicsit úgy, mintha paníroznánk. Olíva olajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, öntünk mellé egy kis vizet és félédes fehér bort (éppen csak a tepsi alján legyen nagyon vékonyan), majd fólia alatt sütjük készre. A fóliát leszedve megpirítjuk.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése