Blogarchívum

2009. december 10., csütörtök

Hírek - "Amivel szembe kell nézni: háború folyik a nemzet ellen"

Egy jó példa:

Szerbiában a bűnözés nem kifizetődő


Slobodan Homen, a szerb igazságügyi minisztérium államtitkára szerint az a tény, hogy a Schiller utcában elkobozzák azt a telket, amely a zimonyi bűnbanda vezetőié volt, az állam egyértelmű üzenetét jelzi arra vonatkozóan, hogy a bűnözés nem kifizetődő foglalkozás és az állam nem is tűri meg, írja a Beta hírügynökség.

Feljelentés az MTV új székháza ügyében


Büntetőfeljelentést tett csütörtökön a legfőbb ügyésznél Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója a Magyar Televízió új székházának építése ügyében.
Tovább>>

Kikérdeznék a BKV-s vezéreket


Kikérdezné a BKV vezérigazgatóját és az elmúlt 15 évben a vállalat élén állt minden elődjét a főváros eseti vizsgálóbizottsága - értesült az egyik kormányközeli napilap.
Tovább>>

BKV-botrány - „H. Éva nem más, mint Horváth Éva”


A BKV megbízott jogi igazgatója helyett az ellenőrző bizottság fideszes elnöke nevezte néven H. Évát. György István a Hír Televízió Rájátszás című műsorában megerősítette, H. Éva nem más, mint Horváth Éva, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes egykori szóvivője.

Tovább>>


Felszívódhat a BKV-s informatikai igazgató

Nem érkezett még meg a Fővárosi Főügyészségre a rendőrségi előterjesztés Fuzik Zsolt nemzetközi körözéséről. A BKV informatikai igazgatójának európai elfogatóparancsát a főügyészség indítványozza és a bíróság adja majd ki. A hivatalos eljárás miatt így Fuziknak jócskán marad ideje a „felszívódásra”.

A titkosszolgálat védelmét élvezték az előzetesbe került jogi igazgatók?


A titkosszolgálat védelme alatt állt a Budapest Airport (BA) felfüggesztett jogi igazgatója és korábbi helyettese a Heti Válasz értesülése szerint. A hetilap összeállításából kiderül: Rényi-Vámos Krisztina és Sziebert György a repteret üzemeltető cég többszöri vezető- és tulajdonosváltását is túlélték az elmúlt években, a jogi igazgatóság ugyanis mindvégig állandó, érintetlen maradt.
Tovább>>

BKV: kirúgják az informatikai igazgatót is


A BKV megkezdte az informatikai igazgató rendkívüli felmondásának előkészítését - közölte szűkszavú közleményében szerdán délután a közlekedési társaság. Az informatikai vezető ellen egyébként elfogatóparancsot adott ki a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, mert hiába szerették volna meghallgatni a napokban kirobbant vesztegetési ügyben, nem jelentkezett. Fuzik Zsolt Béla állítólag Ausztriába ment síelni, majd megbetegedett, mindenesetre munkahelyén azóta sem látták.
Tovább>>

Forró Tamást is börtönbe küldenék

Felülbírálatra alkalmatlannak tartja súlyos eljárásjogi hibák miatt Sódor István fővárosi fellebbviteli főügyész a Kulcsár Attila és 23 társa ellen a Fővárosi Bíróságon (FB) hozott elsőfokú ítéletet – számol be a csütörtöki Magyar Nemzet.
Tovább>>

Bíróság előtt a közokirat-hamisítással vádolt Blum (+videó)


Megkezdődött Joav Blum pere a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben a székesfehérvári városi bíróságon. Az izraeli-magyar üzletembert közokirat-hamisítással vádolják.
Tovább>>
Kapcsolódó>>Joav Blum ihletet keres Sukorón


Alkotmányos a Robin Hood-adó


Az Alkotmánybíróság (AB) szerint nem alkotmányellenes az energiaellátó cégek különadója. A Robin Hood-adóként is ismert különadó alkotmányellenessé nyilvánítását kérő beadvány egyebek mellett azt kifogásolta, hogy a szabályozás jelentős és indokolatlan különbséget tesz az adóztatásban, diszkriminatívan kiemeli az adózók közül az energiacégeket. Az AB szerint azonban összehasonlítani csak azonos körben működő vállalkozásokat lehet és a jogszabály csak egy homogénnek tekinthető csoportot érint, tagjai között pedig nem tesz különbséget.
Tovább>>

„Itt van a kormány karácsonyi ajándéka”

Az önkormányzat tudta nélkül szedték fel a síneket
Felszedték a síneket több vasútállomáson a Kaposvár és Fonyód közötti vonalszakaszon. A megyei önkormányzatot senki nem értesítette a munkálatokról, szerintük ez a szárnyvonal megszüntetésének első lépése. A MÁV szerint viszont csak egy korábban tervbe vett munkát hajtottak végre.
Tovább>>

Megszűnik a vérkészítmény gyártás Veszprémben

Megszűnik a vérkészítmény gyártása a Veszprémi Regionális Vérellátó Központban február elsejétől - tudta meg a Független Hírügynökség. Ez 10 fős létszámleépítést jelent a központban. 2003- ban még 28 helyen volt vérkészítmény gyártás az országban, ma már csak 5 helyen.
Tovább>>

Amivel szembe kell nézni: háború folyik a nemzet ellen

„Minden attól függ, hogy jót, avagy rosszat sugárzunk a világba”
A magyar nemzet mind a négy alapvető életfunkciója beteg, ugyanakkor a pontos helyzetelemzés után meg kell tenni a megoldási javaslatokat is a cselekvésre. Küzdelmes időszak-, korszakváltás előtt állunk, s ki kell lépni a félelem és a hazugságok bénító szorításából. Budapesten mutatták be a Magyar Nemzetstratégia című könyv 49 szerző tollából született második kötetét.
Tovább>>

2 megjegyzés :

  1. Szerbiában a bűnözés nem kifizetődő.
    Mondanék itt valamit.
    Minden, általunk "balkáni" állam sokkal fejlettebb, a bűnözés megtíélésébenn mint mi.
    A draskovicsevovisckava klán, pontosan tudta, hogy kell a magyart, a nép turuli gondolkodását kiírtani.

    VálaszTörlés
  2. Eeegen...
    Aki csal, az "ügyes", aki rabol, az "bátor", aki garázda, az "érzékeny"...
    Ezzel szemben aki becsületes, az "lúzer".

    VálaszTörlés