Blogarchívum

2009. szeptember 29., kedd

KÖLCSÖNÖS SEGÍTSÉG LEHETŐSÉGE

Oross Gábor kistermelő (bácsai lakos) jutott bajba, mert idegen szívű felvásárlók megállapodásuk ellenére sem hajlandók átvenni tőle a terményeket. Nagyon nehéz helyzetbe került családjával együtt, és még 10-15 ember, akit folyamatosan foglalkoztat. A következő terményeket kínálja önköltségi áron, sőt egyes esetekben még az alatt is.

Étkezési paprika. Frissen szedett jó minőségű. Zsákolva (kb 16 kg-os kiszerelésben) Ára: 1.600,- Ft/zsák.

Étkezési burgonya. Két féle (sárga "kiflikrumpli" és rózsaszínű hagyományos). Frissen felszedett, nem apró, jó minőségű. Zsákolva, kb. 30 kg/zsák. Ára: 1.200,-Ft/zsák.

Három féle körte (alexandra, vilmos a harmadikat nem írtam fel). Szép termés, elálló, jó minőségű. Ez lehet a vásárló által szedve is, meg lehet kérni leszedve is. A leszedett körte ára: 120,- Ft/kg. Szedés helye: Nagybajcs-határ.

Négy féle alma (mucsu, golden, jonatán, early-gold). Szép termés, az első két fajta, akár tél végéig is fogyasztható kedvező tárolási körülmények között. Ez pillanatnyilag szedés alatt van, most van (mától) "szedd magad" Vámosszabadin a Szabadi u. 1/a mögött. Ha a vevő szedi le 60,- Ft/kg, fa alól rétes alma 20,- Ft/kg. De meg lehet állapodni szedett árban is, ennek az ára még nyitott.

Természetesen aki igényli, annak számlát is tud adni,az ár ennek függvényében módosul.

Nagyobb mennyiségnél szállításban segít.

Gábor kiváló őstermelő, segítsünk rajta!!!

A Gábor telefonszáma: 06 30 49 64 114

Üdvözlettel: Németh Judit

GY-M-S megyei elöljáró

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/oszi-bevasarlas
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/oszi-bevasarlas


3 megjegyzés :

  1. Amit most közreadok, még sehol sem olvastam, de a forrás tutti:
    A Magyarok Szövetsége megállapodást kötött a Lidl országos hálózatával, amely szerint a haramiacég parkolóit ingyenesen átengedi magyar piacok számára, az áramszolgáltatás is ingyenes lesz.

    Amennyiben ez igaz, úgy nem szeretnék semmiféle összehasonlítást végezni más politikai-társadalmi formációk höstettei között, de legyetek vele tisztában, hogy ez fölér a másik hírrel, miszerint a Reiffeissenbank csomagol, s mind a 22 filiáléját hazaviszi a bús Ausztriába Magyarországról.
    Amennyiben Valamelyikötöknek e két hír nem bír óriási horderövel, számukra szeretném megvilágítani, hogy a legbefolyásosabb cégek húzzák a csíkot elfelé, olyanok, akikröl pár hete ez még elképzelhetetlen volt; hogy az egyik kompromisszumot köt, a másik slusszt csinál !!!

    Vajjon Oross Gábor hallott-e felöle, mert ingyenpiacon kínálhatná termékeit, ha a közelben van Lidl, s föként, ha máris beváltja szavát...

    "Érik a gyümölcs..."

    VálaszTörlés
  2. Én a rádióban hallottam a Lidl akciójáról, egyetlen egy napon mondták be hírként. A környékünkön nincs ilyen áruház, kiváncsi volnék, hogy igaz-e?
    Mert a rádióban... nem mindig mondanak igazat...
    - Ha ez a Raffen-izé bank elmegy a jó büdös francba, mi lesz az üvegpalotájával?
    "Házakat fogtok építeni és nem fogtok lakni benne".(Jelenések könyve)

    VálaszTörlés
  3. Inkább azt a kérdést tenném föl, hogyan történhetett meg ez az épitészeti kriminalitás ? Mit tettek a mi gyönyörü Kálvin-terünkkel ezek a zsíroskezü kufárok ?
    S mibe kerülne, visszaállítani régi állapotába ?
    Hogy ment volna azokba a tornyokba néhány távirányított rakéta, egy evakuálás után ...!!!!

    Nem egy, VALAMENNYI filiáléja pakol: követhetnék netán a többi külföldi bankok is, ha már akad, amelyik jó példával jár elöl ?

    VálaszTörlés