Blogarchívum

2009. augusztus 24., hétfő

A BKV igazgatósága is visszaszerezné a jogtalan kifizetéseket

A BKV igazgatósága is támogatja Kocsis István vezérigazgatót abban, hogy kezdeményezze a társaság számára előnytelen menedzserszerződések módosítását, és a jogtalan kifizetések visszaszerzését – tájékoztatott hétfői közleményében a BKV.

A BKV igazgatósága további kérdéseket fogalmazott meg Szalainé Szilágyi Eleonóra foglalkoztatásával kapcsolatban, miután megismerte az erről szóló belső ellenőrzési vizsgálat jelentését.

A felvetésekre következő ülésén vár választ a testület. A közleményben azt írják: az igazgatóság elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen esetek előforduljanak. Az igazgatóság érdekelt abban, hogy a vizsgálatok a lehető leggyorsabban befejeződjenek és megállapítsák a felelősséget.

Az igazgatóság egyébként arról is döntött, hogy támogatja a vezérigazgatót a cég számára előnytelen menedzserszerződések módosításában. A testület megerősíti a vezérigazgatót abban is, hogy kezdeményezze a jogtalan kifizetések visszaszerzését.

(FH)

10 megjegyzés :

  1. na persze. És többszázmilliós pénzek kifizetéséről az igazgatóság semmit sem tudott, igaz?. Elvégre egy szarban lévő cégnél ez olyan kis összeg, hogy akár a portás is jóváhagyhatja.

    VálaszTörlés
  2. Körvonalazódik már, hogy miből is adódik össze úgy általában a költségvetési hiány.

    VálaszTörlés
  3. hát persze. Most, hogy szarban a haza, adjunk még nagyobb jutalmat az államigazgatási léhűtőknek is, elvégre olyan faszán "dolgoznak"

    VálaszTörlés
  4. Ja, ez nem a kitűzött célprémium volt az elért "eredményért"?!

    VálaszTörlés
  5. A BKV 3000 Ft bűntetést hajt be teljesen jogtalanul azoktól, akiknek van bérlete ugyan, be is mutatták Akácfa utcába, de igazoltatáskor nem volt nála. Ez számtalanszor előfordulhat, kabátba maradt, másik nadrágba maradt, ingzsebbe maradt stb. Ha valaki bevitte az érvényes bérletét TILOS bűntetést behajtani !!!

    VálaszTörlés
  6. Á, ez még csak végkielégítés Miss Röfinek, akit kirúgtak, furcsamód mégis tovább dolgozott, és vette fel ezen összeg mellé a 2 millás fizetést is :-). Meg néhány százmillás étkezési utalványok :-)Kezd értelmet nyerni Kovács András Péter stand up-osunk kitűnő mondata: nézte, mint örömlány az üdülési csekket :-).

    VálaszTörlés
  7. Most hallottam, hogy lemondott Hagyó Miklós. A sűllyedő hajót elHagyó...

    VálaszTörlés
  8. Ettől még semmi nem fog változni.

    VálaszTörlés
  9. Ó, majd jön a többi remek ember is, amit az mvmi-től kirúgnak :-)

    VálaszTörlés