Blogarchívum

2009. március 24., kedd

HUNSOR medencefigyelő véleménye


"Lejáratta az egész igazságszolgáltatást Gyurcsány"
2009., HUNSOR medencefigyelő - hirtv.hu

Az egész igazságszolgáltatást lejáratta Gyurcsány Ferenc, amikor kongresszusi beszédében azt állította hogy a harmadik hatalmi ág képviselői, a bírák és ügyészek a Fidesz érdekei szerint hoznak döntéseket - állítja Tersztyánszkyné Vasadi Éva volt alkotmánybíró.

A volt alkotmánybíró szerint a kormányfő nem bírálhatja az igazságszolgáltatást, mert az az alkotmányos jogrendben megengedhetetlen. Egy ilyen általánosítás inkább a vélemény alkotóját minősíti - tette hozzá Tersztyánszkyné Vasadi Éva.



A párturalmi félrevezetés, népbolondítás része, hogy "ami nem az MSZP kedvére történik, az a Fideszt szolgálja".
Visszatekintve a 2006. szeptemberi országos erkölcsi felháborodásra: - AMELYBEN A FIDESZ NEM VETT RÉSZT!!! csak később, egy rövid ideig ő is megmutatta magát, - amelynek következtében ORSZÁGSZERTE a mai napig összegyűlnek tüntető csoportok - az igaz, hogy ritkuló gyakorisággal, és csökkenő létszámban, - az MSZP taktikája tehát az, hogy amiről nem beszél, az nincs, tehát a NÉP-ről nem beszél, aki felháborodott az őszödi beszéd cinikus erkölcstelenségén, pofátlanságán, és azért derülhetett ki ez csak hónapokkal később, mert talált magának ez az ország bohóca több száz cinkost, aki vele hallgatott! Vagyis: csak a Fideszt emlegetik, mint hivatalosan kinevezett országmumusát. Azt próbálják elhitetni, hogy MAGYAR NÉP NINCS, az MSZP csakis a Fidesszel áll szemben. Nyilván azért, hogy A NÉP ne is számítson magára, ne érezze, ne is sejtse a saját erejét, ne merjen fellépni, - mint ahogy tette sokszor.

A párturalom provokátorai a forró fejűeket számos alkalommal rombolásba, gyújtogatásba vezették, aztán eltűntek, és "állítólag!" még mindig keresik őket. Mert csak a forró fejűek kerültek azonnal rendőrkézre. Az "események" magyarázatát soha nem adta közre a média, csak a botrányt, ami helyben látható volt.

Tehát: az elhallgatás fegyverével harcolnak a NÉP ellen, vagy ha ellenséget neveznek meg, akkor mindig a Fideszt, akit a hatás kedvéért még szélsőjobbnak is hajlandók titulálni.

A Fideszt, aki az SZDSZ ifjúsági pártjaként indult!

Jól mondja Bayer Zsolt: a szombati Gyurcsány-szöveg (is): CSATTANÓ MASZLAG!

KSM

3 megjegyzés :

  1. Pimasz tahó, mindenkibe belemar ha lehet, tipikus lumpenproli tempó...

    Fogalma sincs a hatalmi ágak szerepéről és egymáshoz való viszonyáról.

    Ez legfeljebb kádár népének lehet miniszterelnöke!

    VálaszTörlés
  2. Kádár népe viszont az a betelepített idegen csőcselék, akik a mai napig Törvénytelenül élnek itt, tehát semmilyen kisebbségnek nem lehet beleszólása a Magyar Nemzetség ügyébe.
    Arról meg a Magyar sosem fog megfeledkezni, hogy ez a tanulatlan, bunkó, aljas csőcselék a 300.000 Magyar ÉRTELMISÉG totális kiírtásával ült be a házaikba.

    VálaszTörlés
  3. Ebben köztünk vita nem lesz...:D

    Sőt mi több, sem én, de a gyermekeim sem felejtik el s ha lehetőségem lesz átadom az unokáknak is!

    VálaszTörlés