Blogarchívum

2008. október 28., kedd

Tallózó a Polgárinfo híreiből:

Tallózó a Polgárinfo híreiből:
 
Bejelentett öngyilkosság: Gyurcsányt tekintem gyilkosomnak...

Öngyilkos lett egy férfi ma Budapesten. Kora reggel szerkesztõségünkhöz eljuttatott egy búcsúlevelet, amelyben Gyurcsány Ferencet és más kormánypárti politikusokat nevezett meg tette felelõseiként. Az MNO értesítette a mentõket, de azok már nem tudtak segíteni az elkeseredett emberen.
 

Népünk hazugságtûrõ-képessége elérte végsõ határát - Tõkés László EP-képviselõ nyilatkozata

Tõkés László EP-képviselõ Sajtóirodája az alábbi nyilatkozatot tette közzé 2008. október 27-én Nagyváradon: – Az 1956-os forradalom és szabadságharc idei évfordulóján a Magyar Rádió egykori önkritikus beismerõ vallomása csendül vissza, kísérteties idõszerûséggel: „Hazudtunk reggel, hazudtunk délben, hazudtunk este, hazudtunk minden hullámhosszon.” A két éve elhangzott õszödi beszéd a kommunista hazugságbeszéd eme tovább élõ hagyományát elevenítette fel, és sokkoló hatásának elemi erejével üzeni ma is, hogy: elég volt a hazugságból!


Cikket megtekintheti itt.
Stumpf: Gyurcsány lemondott arról, hogy az MSZP megnyeri a választást

Stumpf István politológus szerint Gyurcsány Ferenc már régóta tisztában van azzal, hogy a szocialista párt az elkövetkezendõ néhány évben nem nyerhet választást. A Századvég Alapítvány elnöke az InfoRádió Aréna címû mûsorában elmondta: a miniszterelnök a népszavazás óta veszteségminimalizálásra és saját pártbeli pozíciójának megerõsítésére törekszik.


Cikket megtekintheti itt.
 
Összegyûlt a pénz a kesznyéteni menekült házára

Összegyûlt a pénz a terményeit árammal védõ Szoboszlai Barna monoki házára. Az elõzetes letartóztatásból szabaduló idõs embernek és nejének Monok adott menedéket, mert a cigányok bosszújától tartva kesznyéteni otthonukba nem mehettek.


Cikket megtekintheti itt.
Elrománosítják a belényesi magyarokat?

A Magyar Katolikus Rádió egyik hallgatója levélben panaszolta el a közelmúltban, hogy a bihari hegyek alatt élõ magyar szórvány központjában, Belényesben elrománosítják a még létezõ maroknyi magyar római katolikus közösséget. Az elmúlt évek alatt felére csökkent a magyar misék száma, a hívek egy része belenyugodott,a másik része nem akar szembeszállni papjával. Bihar megyében összesen 6 román származású csángó pap szolgál.


Cikket megtekintheti itt.
Módosul a szlovák-magyar határ

Apróbb határmódosításokról születhet döntés Szlovákia és Magyarország között, a szakértõk elõször novemberben, Budapesten ülnek az asztalhoz.


Cikket megtekintheti itt.
Az eperjesi ügyészség vizsgálja Slota gyalázkodását

Az Eperjesi Kerületi Ügyészség foglalkozik Ján Slota magyarellenes kijelentéseivel, amelyek miatt Ondrej Dostál, a Polgári Konzervatív Párt vezetõje tett feljelentést.


Cikket megtekintheti itt.

 
Újabb magyarverés Szabadkán

Kónya Róbert bátyjával, Attilával és édesapjával hazafelé tartott, ugyanis az apa születésnapját ünnepelték. A szûk városközpontban az egyik, fõleg szerbek által látogatott vendéglõ elõtt a mintegy tízfõs szerb társaságból kiléptek néhányan, és váratlanul rátámadtak Attilára.


Cikket megtekintheti itt.

3 megjegyzés :

  1. Döbbenetes a búcsúlevél után Gyurcsány miatt öngyilkos férfi esete! Vajon hány ilyen kell még ennek a pojácának, hogy lemondjon?

    VálaszTörlés
  2. Vajon mennyi volt már eddig?!
    Emlékszik még valaki arra az asszonyra, aki 2002 végén, vagy 2003 elején felgyújtotta magát a Köztársaság téren?

    VálaszTörlés
  3. Ezek teljesen feleslegesek, mert szivességet tesznek egy közönséges lelketlen sátánfattynak.
    Most kell behívni a 30 millió Újgur rokonságot, akikkel Vérszövetségben állunk, meg az örményeket, meg a kurdokat, meg a japánokat és a komcsimentes kínaiakat, meg a perzsákat.
    Úgyis most jön a "sárga" veszedelem !
    Az Apokalipszisben (Ján.jel.) a 4 lóból a sárga ló, ezt jelzi !
    Mehet a csete-paté, senki sem fogja védeni ezen betolakodott idegen csőcseléket, gyilkos sátánfattyakat, hiába hazudják magukat magyarnak.

    VálaszTörlés