Blogarchívum

2014. március 19., szerda

További Simonok után kutat a Jobbik

További Simonok után kutat a Jobbik:

'via Blog this'
Újabb MSZP-s politikus vagyonosodását vizsgálná a Jobbik.
A szocialista Kőhegyi István 2010-ben volt országgyűlési képviselő. Akkori vagyonbevallása szerint 50 milliós tartozással és kétmilliós megtakarítással rendelkezett. A politikusnak azonban egy internetre felkerülő – de egyelőre meg nem erősített eredetű – bankszámlakivonat szerint egy évvel később már 65 millió forintja volt számláján értékpapírokban, devizában és forintban. A radikális párt ezért vagyonosodási eljárást kezdeményez Kőhegyi ellen.

– Hogy elősegítsem ezt az ügyet, a mai napon vagyonosodási vizsgálatot fogok kezdeményezni a volt APEH-nél, most NAV-nál, hogy ők is segítsenek felderíteni ezt a kérdést. Ugye a Jobbik nagyon sokszor elmondta, hogy ilyen gazdasági jellegű bűncselekmények esetén a büntető törvénykönyvet szigorítaná, ha politikusokról van szó, akkor pedig dupla büntetéssel sújtaná – mondta Németh Zsolt jobbikos képviselő.


További Simonok után kutat a Jobbik
További Simonok után kutat a Jobbik
Kőhegyi István közleményt adott ki, ebben nem tagadta a vagyonosodás tényét. Mint írta, az nem bűn, ha valaki magyarországi bankszámlán megtakarítást tart, amellyel el tud számolni.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése