Blogarchívum

2013. március 24., vasárnap

Üzenet a feltámadás reményében elhunyt, de most már sírjából kitörni készülő magyar néphez

November 17th, 2007

Bibliai üzenet a Teremtés könyve III. fejezetének alapján a magyar nép nyakára tekeredett Veres Sárkányhoz - a magyar nép vandálaihoz!
Az Úristen így szólt a kígyóhoz (a Veres Sárkányhoz):
- Mivel ezt tetted, vagyis HAZUDTÁL, átkozott leszel minden állat és a mező minden vadja között. Hason csúszol és a föld porát eszed életed minden napján. Ellenkezést vetek közéd és az asszony közé, a te ivadékod és az ő ivadéka közé. Ő széttiporja fejedet, te meg a sarkát veszed célba.
…Ezért az Úristen eltávolította az Éden (a parlament) kertjéből, hogy művelje a földet, amelyből lett. Amikor a (hazug) embert elűzte az Éden kertjétől keletre odaállította a kerubokat - esetünkben a magyar nemzet örzőit - és a fenyegető tüzes kardot, hogy őrizzék az élet fájához vezető utat, hogy újabb hazugságaikkal megtéveszteni senkit ne tudjanak.

Márton bátyám kissé röstellkedve szólított meg, mert egyik éjszaka borzalmas állapotban látta Magyarországot. Biztattam, hogy csak bátran mondja. Vérpiros lovon, vérpiros ruhában három történelmi alak jelent meg és közölték: elveszett az Ország. Mátyás király volt az egyik hírvivő. Döbbenten körülnéztem - folytatta -, és láttam az országot, amely romokban hevert, az országhatárok ledöntve. Elkiáltottam magam:
- Állítsuk vissza a határkerítéseket, míg az ellenség visszatérne!
Odarohantam az egyik oszlophoz, hogy felállítsam, de egyedül meg sem tudtam mozdítani. És ekkor megszakadt a látomás.
(Itt a szellemi-lelki határokat kell érteni.)

Minden jóakaratú magyarnak össze kell fognia, hogy ez a krízisállapot, amely magában hordozza az újjászületés lehetőségét, valóban jóra forduljon. Ti, akik itt vagytok a Téren - Rákos mezején - legyetek erősek és tartsatok ki, Ti, akik bezárkóztatok házaitokba jőjjetek elő bátran, ne féljetek, mert a Veres Sárkány elveszítette a döntő ütközetet és csak ideig óráig vitézkedhet.
Ennek az igazságnak is van igei alapja, mert azt olvassuk a Jelenések könyvének 12. fejezetéből, hogy a sárkány és angyalai nem tudtak ellenállni s nem maradt számukra hely… Levetették a nagy Veres Sárkányt, (aki maga az ördög), aki tévútra vezeti az egész világot.
Ezek után szózat hangzott :

Eljött Istenünk üdvössége, ereje és országa és az ő Fölkentjének uralma, mert letaszították testvéreink vádlóját…aki tudja, hogy kevés ideje van hátra.
A teljes Szentháromság a Boldogasszony szívén keresztül áldja meg a magyar népet.

Szeretettel, Tiszti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése