Blogarchívum

2012. január 9., hétfő

Röviden

MNO
TV2.hu

Kézigránátot dobtak egy házra a XII. kerületben

A TV2 információit a rendőrség nem erősítette meg, de a vizsgálat tényét nem tagadták. A Tények úgy tudja, a Svábhegyen, az Eötvös úton történt az eset.


  • Veres a tanú + Videó

    13 órája

    A Hír TV hírei: Megerősítette a Hír TV-nek a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, hogy tanúként hallgatják ki Veres János volt szocialista pénzügyminisztert a sukorói telekcsere ügyében. Fazekas Géza azt mondta, jelenleg is tart a kihallgatás.

  • Szekeres, Oszkó és Veres is gyanúba keveredhet

    2011. december 29., csütörtök 12:10

    Belföld: Az elszámoltatási kormánybiztos a jövő év elején tesz büntetőfeljelentést a Malév privatizációs és visszavásárlási ügyében – ezt maga Budai Gyula erősítette meg sajtótájékoztatón Nyíregyházán csütörtökön.

  • Fenyegetőzik az MSZP

    11 órája

    Belföld: A Fidesz szóvivője szerint az MSZP parlamenti képviselőcsoportja csatlakozott az igazságszolgáltatás szereplőinek megfenyegetéséhez.

  • Hamarosan vádat emelnek Hagyóék ellen + Videó

    22 órája

    Belföld: Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes és társai ügyében napokon belül vádat emel és vagyonzárolásokat jelent be az ügyészség, mivel lejár a vádelőkészítésre fordítható legfeljebb 90 napos határidő.


Ugró Miklós
Magyar Nemzet

2012. január 10., kedd 00:01
Törvény már van a kommunista bűnök elévülhetetlenségéről, a bűnösök megbüntethetőségéről, mégsem történt eddig semmi ez ügyben.
Mert hiába van törvény, ha a végrehajtás módja még mindig fejtörést okoz a törvényhozónak, arról nem is szólva, hogy az egy Biszku Bélán kívül még nem tudják, kire vonatkozzon a törvény, hiszen a főbenjáró gaztettek elkövetői szinte mind átköltöztek már a nem általuk csinált jobb világba, a kisebb gazemberek meg többnyire élen járó rendszerváltók, példás demokraták lettek, s jórészt nekik köszönhető, hogy itt tartunk, ahol.




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése