Blogarchívum

2012. január 21., szombat

HÍR TV: 13:30 Az Európai Parlament vitája Magyarországról ismétlés


A Hír Televízió vasárnap 13.30 Órától megismétli az Európai Parlament
Magyarországról szóló vitáját, Orbán Viktor felszólalását és sajtótájékoztatóját.










Cohn-Bendit, a „jól értesült”

A francia politikus, Cohn-Bendit ezúttal az igazságszolgáltatási reformot kifogásolta, de szavaiból kiderült, hogy az alapvető tényekkel nincs tisztában.


Híradó

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

5 megjegyzés :

  1. Ezzel nincs mit dicsekedni.
    Mellesleg itt a magyar parlamentben is találhatnánk és meginterjuvol-hatnánk szép számmal olyan képviselőket, akiknek valamely témában kevés rálátásuk, ismerettségük, tájékozottságuk van, mégis amikor a frakcióvezetők elbődülnek (igen vs. nem/tartózkodás), akkor öntudatosan nyomogatják a szavazógombokat. Egyébként ez teljesen érthető is, hiszen senki nem érthet mindenhez. Bocsánat, kivéve Orbánt és a fidesz-t, ők med. univ.-ok, értsd általános orvosok.

    VálaszTörlés
  2. Pecás, nem akarnád mindjárt Cohn-Benditet gyámságodba fogadni ?
    Mindenhez ö sem ért...

    VálaszTörlés
  3. Ebben egyetértünk. Éppen azon filóztam a napokban, hogy egy köszörűsnek, vagy tetőfedőnek munkaalkalmassági vizsgálaton meg kell felelnie. A kormányfőknek meg nincs előírva.
    Itt van pl. ez a Slota, aki 2006-ban még a tankjaiba akart ugrani, hogy elfoglalják Budapestet, most meg azért rí, hogy a magyarok meg akarják szállni Szlovákiát.
    Ámbár... netán ismét egy lakosságcsere gondolata ötlött fel benne? :-S

    VálaszTörlés
  4. Inkább Pokornit. Nagy a hasonlóság, de ő még mindig jobb megjelenésű. :-)

    VálaszTörlés
  5. Ne keverjük össze, itt most nem Cohn-Bendit előélete van terítéken, hanem Orbán kormányzása. Cohn-Benditről majd akkor kell értekezni, ha ő lesz terítéken. Addig azonban minden ilyen hivatkozás csak a lényegről való elterelést segíti elő.

    VálaszTörlés