Blogarchívum

2011. szeptember 16., péntek

Kérést továbbítok:

 


 A kolozsvári Bridge LSH egyesületnél dolgozom, rendszeresen szervezünk a szórványmagyarság fiatalságának, főleg kalotaszegi gyermekeknek (térítésmentes) identitáserősítő programokat. (népdalverseny, nyelvi és természetközeli táborok, tehetséggondozó műhely, számítástechnikai és nyelvi képzések, tárgyalkotó népművészeti kurzusok...)

A Raiffeisen Bank által kiírt pályázatunk a végső köréhez érkezett, már csak szavazatokon múlik, hogy a pályázatunkban szereplő kalotaszegi fiatalok hagyományos népi mesterségek oktatásában, képzésében részesülhessenek (fafaragás, bútorfestés, hímzés, viseletkészítés), és így végzettséget is szerezzenek e téren, ezzel növelve munkaerőpiaci esélyeiket is. Szeptember 30-ig az első 10 helyen végzett projektet támogatja a pénzintézet. Ehhez szeretnénk az Ön és honlapjai segítségét kérni.

Mivel a honlap céljaival (nagyjából) megegyező ügyünk, szépen kérjük Önt a gyermekek támogatásában ílymódon, hogy közzéteszi a felhívást ott is. Mindenfajta segítséget szívesen veszünk.
Regisztrálnil itt lehet : http://raiffeisencomunitati.ro/proiecte-depuse-de-ong-uri/ cluj/
Majd azt követően szavazni pedig egy e-mail címről, egy IP címről itt: https://raiffeisencomunitati.ro/proiecte-depuse-de-ong-uri/cluj/

A pályázatunk "Program de pregătire profesională “Tinerii Antreprenori” néven van.



Nagyon szépen köszönjük, akár megjelenik a honlapon, akár csak egy szavazattal járulnak hozzá: Bridge LSH csapata nevében: Keszey Judit




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése