Blogarchívum

2011. augusztus 1., hétfő

N1TV - Bogár László: Adósságunk ~10 Mrd, kezelési költsége ~120 Mrd dollár




7 megjegyzés :

  1. Most már rebesgetik Ciprus válságát.

    VálaszTörlés
  2. A Jobbik véleménye a gazdaság és az adósságkezelés kérdésében hasonló Bogár Lászlóéval. Az Orbán kormány viszont gyakorlatilag ugyanazt az irányt képviseli, mint az 1989 utáni kormányok.

    VálaszTörlés
  3. Az 1989 utáni kormányok közül az Antall-Boross, az első Orbán és a Medgyessy-Gyurcsány kormányok felelősek az adósság jelentős növelésében.

    VálaszTörlés
  4. Azt azért be kell látni, hogy az Antall-Boross kormány után Hornék (figyeld!) - EGÉSZSÉGTELEN NÖVEKEDÉS-ről pampogtak, az első Fidesz-kormány után állították le a világkiállítást, mondták le az olimiai pályázatot... csúfolták meg Az ember tragédiájá-t, alázták meg a Millenáris-park igazgatónőjét, rúgtak ki mindenkit, és rontották le a GDP-t, viszont jól elszálltak a hitelekkel. Ki is vette el a 13 havi fizetést és nyugdíjat?

    VálaszTörlés
  5. Magyarország egy második kategóriás világkiállítás vagy olimpia megrendezésére nem képes. Ha valakinek kétségei lennének efelől, akkor gondolkozzon el, hogy Görögo. vajon nem azért került-e most nehéz helyzetbe, mert 2004-ben kierőszakolta a (jubileumi utáni) rendezést? Feltehetően óriási hitelek felvételével.

    VálaszTörlés
  6. "... rúgtak ki mindenkit ..."

    Azért a mostani FIDESZ kormány mindenen túltesz.

    VálaszTörlés