Blogarchívum

2011. március 15., kedd

Márc 15. másként

Rendőrők gyalázták meg a megemlékezést

Azt sem tudom hol kezdjem el. Lényeg: Ma, 2011. március 15-én, a délelőtt 11 órára meghirdetett és pontosan el is kezdett KABSZ ('56-os Konzervatív Antibolsevista Szövetség) és a Magyar Nemzeti Gárda közös megemlékezési ünnepségét orbán viktor és pintér sándor (PiSa) éber héber rendőrsége a Nemzeti Himnuszunk eléneklését követően azonnal leállította. Éppen beszélni kezdett az első szónok, (képet se tudtam Róla készíteni, azt sem tudom, mit mondott el abban a néhány bevezető mondatban) máris odavonult egy szakasz rendőr és kikapcsolta a mikrofont. Elfoglalták a színpadot, leállították az ünnepi megemlékezést.

A Himnuszunk éneklését követően, de aztán sem, annak ellenére, hogy csúnyán meggyalázták a megemlékezésünket! -- nem volt semmiféle rendbontás. A magyarok, mert bátran állítom, hogy egy-két tetves rendőrspicli és többszáz rohadt rendőrbűnözőn kívül senki nem volt rendbontó.

Mellékelek képeket a gyalázatról. Még most sem hiszem el, hogy nem álmodom az egészet! Semmi jót! -- sőt, aki csak emlékszik, nagyon rosszat, sokkal rosszabbat vártam orbán viktortól, mint gyurcsánytól és bajnaitól. De ez messze-messze felülmúlja mindazt a gazemberséget, amire orbántól és vérmaffia-komcsi-zsidó bűnszövetkezetétől számítani lehetett.

A jelenlévő magyarok nagyon fegyelmezetten viselték ezt a hihetetlen gyalázatot is. (Folyamatosan énekeltük a Boldogasszony Anyánkat, a Székelyhimnuszt, Szózatot!)

De ezekre a megalázó, nemzeti öntudatunkat sárba tipró pillanatokra nagy szükségünk lesz, amikor az igazság órája elérkezik.

Feleségemmel több rendőrrel is sikerült néhány szót váltanunk, és szinte kivétel nélkül mindegyiken látszott, hogy csak fizikailag van ott. Volt aki kikérte magának, hogy nem ő volt! -- pedig ő is ott volt. Nagyon jól tudta, mint ahogyan Feleségemmel én is, hogy hová készülünk!

Többnek javasoltuk, hogy vegyék le ezt a ruhát! Erre is különféle válaszokat kaptunk.

Összefoglalva jelen pillanatban csak a felfokozott érzelmeinket, (nem józan ítélőképességünket) az a meglátásunk, hogy ez már a rendőröknek is túl sok volt. Droidokkal nem váltottunk szót. Azok egészen mást, nem szóváltás érdemelnek!

Igyekeztünk felmérni a háttérben megbúvó rendőri erőket: voltak elegen. Többen, mint mi, a megemlékezők! Miután ezzel is el voltunk foglalva, megközelítő adatokat sem tudunk közölni a rendőrök által elhurcolt magyar hazafiak számát illetőn. Sokat elhurcoltak, ez bizonyos!

ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT! ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT! ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT!

Vattay Szabolcs




















Felbukkant a "Magyar" Demokratikus Charta - a gyöngyöspatai bűnözőket féltik Bauerék
2011-03-15. 10:25 Kuruc.info

A "Magyar" Demokratikus Charta arra szólítja fel a kormányt, haladéktalanul gondoskodjon arról, hogy "a törvénytelenül működő félkatonai szervezet" távozzon Gyöngyöspatáról, továbbá vegye elejét annak, hogy más településeken hasonló törvénysértő akciók történjenek.

A charta szóvivői, Bauer Tamás, Márton László és Vitányi Iván az MTI-hez kedden eljuttatott tiltakozó nyilatkozatukban azt írták: Gyöngyöspatán immár két hete tartják rettegésben a falu roma lakosait "a Jobbik nyílt támogatását élvező polgárőr- és csendőrruhába bújt gárdisták. A fekete egyenruhába öltözött, a falu utcáin fel-alá masírozó, árpádsávos zászlót lengető, botokkal és ostorokkal felfegyverzett gárdisták nap mint nap zaklatják és fenyegetik a faluban élő roma közösség tagjait". A helyzet odáig fajult - folytatták -, hogy a romák nem mernek kimenni az utcára, gyermekeiket nem engedik iskolába, saját házaikban sem érzik biztonságban magukat.

A szóvivők szerint a rend fenntartására hivatott rendőrség ahelyett, hogy már az első napon megakadályozta volna "az egyenruhában masírozó gárdisták" fenyegető és erőszakos jelenlétét, "némán asszisztál ahhoz, hogy egy agresszív szervezet a demokratikus jogállam alapvető normáin átgázolva önkényesen lépjen fel a roma kisebbség tagjaival szemben".

A Magyar Demokratikus Charta ezért felszólítja a kormányt, haladéktalanul gondoskodjon arról, hogy "a törvénytelenül működő félkatonai szervezet távozzon Gyöngyöspatáról, továbbá vegye elejét annak, hogy más településeken sor kerüljön hasonló, törvénysértő akciókra". "Követeljük, hogy ahelyett, hogy újabb százmilliókat költenének a közjogi méltóságok és a kormány tagjainak védelmére, védtelen és kiszolgáltatott polgártársaink védelme érdekében tegyenek meg minden szükséges lépést" - zárta nyilatkozatát Bauer Tamás, Márton László és Vitányi Iván.

Az MTI-hez eljuttatott meghívó szerint keddre, a március 15-i nemzeti ünnep napjára civilek - köztük Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke és Iványi Gábor cionista "lelkész" - közös ünneplést szerveztek Gyöngyöspatára. Mint írták, a spontán szerveződött közös ünneplés célja megmutatni, hogy az ország többsége nem támogatja "honfitársaink származási alapon történő megfélemlítését, és elítéli a településen végrehajtott rasszista akciósorozatot". A szervezők 150-200 résztvevőre számítanak. (MTI nyomán)

Olvasó: GYÖNGYÖSPATÁRA FOLYAMATOSAN ÉRKEZNEK A CIGÁNYOK...MERCIK, AUDIK, KIGYÚRT ZSÍROSNYAKÚ CIGÁNYOKKAL TELE...VALAMI CIGÁNY VEZETŐ, ITT A NETEN TOBOROZZA A CIGÁNYOKAT, HOGY JÖJJENEK PATÁRA...EGY BUSZ INDULT A KELETI PÁLYAUDVARTÓL C...IGÁNYOKKAL, GYÖNGYÖSPATA MENETRENDTÁBLÁVAL...EZEK ITT A HÍREK...A HELYIEKBŐL FRISSEN MEGALAKÍTOTT POLGÁRŐRSÉGGEL MEGERŐSÍTVE FOLYTATJUK A JÁRŐRÖZÉST, DE ERŐT KELL DEMONSTRÁLNUNK...NEM VESZTHETÜNK CSATÁT, NEM VESZTHETJÜK EL GYÖNGYÖSPATÁT! MAGYAR TESTVÉREIM, NEM BUDAPEST A MAG, A MAG ITT VAN, ÉS KITART.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

36 megjegyzés :

  1. EEEgen, hát EZ - egy kurucos tálalás, melyböl a legfontosabb nem derül ki: engedélyezett volt-e.
    Egy betiltott mozgalom és szervezet avatási rendezvénye - aligha.

    "nem volt semmiféle rendbontás."
    Engedély nélkül - az MAGA A RENDBONTÁS.

    VálaszTörlés
  2. Az alábbi comment szerzőjét minősíti. Alul. Azt is mondhatnám, hogy már-már megszokott. Ám az ilyet nem lehet megszokni. Akár szó nélkül is lehetne hagyni, de annyira felháborító, hogy nem lehet nem reagálni rá.
    Teljesen nyilvánvaló a folytonosság a Gyurcsány/Bajnai-Gergényi rendőrség és a mai Orbán-Pintér rendőrség között, valamint a párhuzamosság a megélhetési cigány és egyéb liberális jogvédő szervezetekkel, továbbá az alábbi és ahhoz hasonló elvakult FIDESZ szimpatizánsokkal. Régi igazság, hogy összenő az, ami egybe tartozik.

    VálaszTörlés
  3. Provokátororral és zavarkeltővel nem vitatkozok. Egyre kevésbé tudja palástolni ügynök voltát.

    VálaszTörlés
  4. Hűűűha! Béci meguntad Csuly, Juhor és Nezsu, no meg Alma társaságát? Mindenütt ott lihegsz. Ott szitkozódol ránk, itt meg mézesmázoskodsz Ólevendulának. Ki az ügynök, ha nem Te? Már rosszul vagyok, ha meglátom micisapkás avatarodat itt-ott. Főállású kötekedő bloggerré váltál mára. Áruld már el, milyen néven vagy fönn fletó blogján, hogy tudjam kit nem érdemes elolvasni? Ritka nagy köpönyegforgató vagy Te okostojás!

    VálaszTörlés
  5. Na megjött a csipet csapat harmadik tagja. Nem is vártam mást, csak a második csapattag hülyeségeire való rátromfolást. Ezzel csak azt bizonyítod, hogy önálló vélemény nélküli szajkó vagy csupán. Lehet, hogy ettől vagy ilyen frusztrált. Mellesleg nem muszály ide (sem) jönnöd.

    VálaszTörlés
  6. Te nyelvzseni, a muszáj-t jével írjuk! A franc se frusztrált. Nem vagy akkora ágyú, hogy tőled legyek az Te kis fontoskodó elvtárs. Ami pedig a véleményemet illeti, felesleges leírnom, mert Te csak a saját bejegyzéseidet olvasod, úgy el vagy telve Magadtól. Lám itt is tolonganak, hogy megosszák veled a véleményüket ugye? Ej-ej jó nagy az egód csak szét ne repedj tőle!

    VálaszTörlés
  7. Vegyétek már észre, hogy a ti lapjaitokra már rajtatok kívül szinte senki sem jár. Most idejártok olevendula lapjaira, hogy ő is ugyanúgy járjon, mint ti. Vélemény adása helyett csak kötözködtök. Aljas és önző viselkedés. Csak ismételni tudom magam, annyi szégyenérzet sincs bennetek, mint egy tetüben.

    VálaszTörlés
  8. Bogaram (tetvecském), azt te nem látod, hogy hányan járnak hozzánk, vagy nem. Elég, ha én tudom. Sajnálattal látjuk, hogy jelenléteddel Ólevendula oldalát is rendesen gyérítetted. Na pá, unlak már.

    VálaszTörlés
  9. Bécibébi, tévedsz. Mint annyiszor. Én mindenfajta segítség nélkül bánok el véled, mindenütt, ahol megpróbálsz megmarni. Mérgezett a te nyálad, nem jó az ilyennel packázni, hanem nyomban orrbavágni és azt többször is. Veszettség ellen ugyan be vagyok oltva, de ki tudja, mely mutációval van személyedben dolgom...:D

    Te loholsz mindenütt a sarkamban, még Jánosnál is...tegnap azonban szent fogadalmat tettem háziasszonyunknak: Nemzeti Ünnepünkön megkegyelmezek neked. De csak "egy nap a világ...":D.

    Mára - nem érvényes.

    VálaszTörlés
  10. Végül, de nem utolsósorban.
    Summa summarum: volt engedély, vagy nem volt engedély.
    Ez a kérdés.
    Válasszatok.

    VálaszTörlés
  11. „Feri, táncolj nekünk!” – Puccskísérletet lát Mesterházy 3 commentelő
    Martin Schulz: "Nem szocialista propaganda a médiatörvény kritikája" 2 commentelő
    "Eddig, és ne tovább" - Mesterházy utcára akar vonulni 3 commentelő
    Politikai függetlenségük elismerését követelik a közszolgák 1 commentelő
    Politikai bosszúból menesztenék Havast? 2 commentelő
    A Magyar Justitia Bizottság az éppen aktuális témákról 1 commentelő
    Kossuth szelleme Amerikában - "Történelmi időket él az ország!" 1 commentelő
    Orbán: Brüsszel sem diktálhat 1 commentelő
    „Sajnos az Egyesült Államok nem szívleli meg Orbán Viktor intelmét” (Ha-ha-ha ... az öntelt bolha) 1 commentelő
    Az államadósságról 1 commentelő
    A másik fontos zsidó filozófus New Yorkból 1 commentelő
    Ami nincs és mégis van – kényszerítőeszköz a Tescónál (+képriport) 0 commentelő
    Heller Ágnes feladta a marxizmust 2 commentelő
    etc
    Majdnem mindig ugyanaz az 1-2-3 személy.

    VálaszTörlés
  12. Megadhatták volna az engedély símán, ha csipkeharisnyás, kombinés férfijellegű izéknek megadják.

    VálaszTörlés
  13. Sajnálom, hogy egyes embereket a blog tartalma egyáltalán nem is érdekli, csak kötözködni és ócsárolni, jönnek az oldalra. Ez azonban minősíti őket. Öket régen nem az engedélyezés megléte, hanem az acsarkodás éltető ereje érdekli. Csak az a baj, hogy más nézetű és hitvallású embereket, zavarnak akik egymásnak megadják a tiszteletet. A tisztességet nem az iskolázottsággal mérik, a tisztesség belülről fakad. A történelmi megemlékezéshez miért is kell engedélyt kérni? Ennyi erővel egy temetéshez, vagy sír látogatáshoz is kell, mivel halottak napján csoportosan jelenünk meg a temetőkben. A lojalitás és a kompromisszumkészséget sajnos a "kormányunk és a végrehajtó szervei nem ismerik, ezáltal már - már diktatúrába csapnak át. Diszkriminálnak emberek és embercsoportok között. Csak ezekkel a dolgokkal foglalkoznak, mert az ország gazdaságágával kellene, ott vonla mit rendezgetni és az igazi bűnözőket letartóztani. Ne de nem ez áll érdekükben ezek szerint.

    VálaszTörlés
  14. Meggyütté...simonistván...erösítésnek..?
    Rád van szorulva egy halaszb ?
    Te meg régi traumádat, iskolázatlanságodat nyalogatod, ahányszor csak megszólalsz ?
    Tisztességröl pampogsz ?
    Mi ez, ha nem a témától való elszakadás ?

    Én, én kérdezem: volt engedély, vagy nem volt ? Mert ebböl lett a konfliktus - mondja a vicc is. Igen, ez - alapkérdés minden utcai rendezvénynél, minden rezsímtöl függetlenül.

    Én megadtam volna, de nem én vagyok a hatóság.
    Ólevendula, megadtam volna, bizonyisten.
    A fehér harisnyakötösöknek meg - NEM !

    VálaszTörlés
  15. Teljesen egyetértek Istvánnal. A középkori despotikus uralom idején a jobbágyok még házasságot sem köthettek a földesúr engedélye nélkül, mi több az első éjszaka jogát is fenntartották maguknak. A jobbágyoknak fegyverük sem lehetett, ugyanis a fegyvertartás nemesi előjog volt. A földesúr a jobbágyát büntetlenül akár meg is ölhette, halálra korbácsoltathatta. Sajnos a 2010 után létrejött döntő kormányzati fölény, megújult formában, visszahozta a despotikus uralom egyes jellemzőit. A mostani kormány sem akarja elismerni az emberek jogát ahhoz, hogy életét és vagyonát megvédhesse, amely a liberalizmus hazájában, az USA-ban teljesen természetes és jogszerű. Egy demokratikus nemzeti kormánynak meg kellene adnia a lehetőséget az embereknek sorsuk alakításába való beleszólásra, végső sorban a döntésbe. Ne a kormány döntsön az emberek helyett és hajtassa végre az emberekkel, hanem fordítva, az emberek döntsenek és azt a kormány hajtsa végre. Nem lehet az emberek döntésbe való bevonása helyett mindig a parlamenti választási eredményekre hivatkozni, azokkal takarózni. A választási eredmények nem adnak felhatalmazást a demokratikus rendszer felrugására.
    Negatív diszkrimináció az emberek kétségbeesett önszerveződése ellen, pozitív diszkrimináció a cigányok, kisebbségek, buzik, deviánsok irányába. Már az is nagy haladás lenne, ha csak egyformák lennének a lehetőségek. De hol vagyunk mi ettől.

    VálaszTörlés
  16. Volt engedély, sőt a helyszínparancsnokkal folyamatosan egyeztettünk, hogy hogyan állhatunk...1/2 11-kor azt monda, ez így rendben van.
    Elhangzott a "Hiszek egy" és azt hitték a barmok, hogy az egy eskü szövege...ja és a helyszínparancsnokot leváltották, akkor már egy másik (ö oszlat mindig mindenhol) féreg volt a pk.

    VálaszTörlés
  17. Volt engedély, sőt a helyszínparancsnokkal folyamatosan egyeztettünk, hogy hogyan állhatunk...1/2 11-kor azt monda, ez így rendben van.
    Elhangzott a "Hiszek egy" és azt hitték a barmok, hogy az egy eskü szövege...ja és a helyszínparancsnokot leváltották, akkor már egy másik (ö oszlat mindig mindenhol) féreg volt a pk.

    VálaszTörlés
  18. Volt engedély, sőt a helyszínparancsnokkal folyamatosan egyeztettünk, hogy hogyan állhatunk...1/2 11-kor azt monda, ez így rendben van.
    Elhangzott a "Hiszek egy" és azt hitték a barmok, hogy az egy eskü szövege...ja és a helyszínparancsnokot leváltották, akkor már egy másik (ö oszlat mindig mindenhol) féreg volt a pk.

    VálaszTörlés
  19. Igen, Gábor, ezt én is így tudtam, csak nem akartam itt piaci kofa szintű vitába keveredni.

    VálaszTörlés
  20. Kedves Barátom én sem vitázom, csupán közlöm a tényeket, hiszen ott voltam, mint résztvevő.
    Summa summárum a fidesz jobban tapos minket, mint ahogyan a komcsik tették.
    Az ügyvédek dörzsölik a tenyerüket, azt mondják, nincs olyan paragrafus amit ott, akkor ne sértettek volna meg.
    Pl: A Nemzeti imádságunk közben csak akkor intézkedhettek volna, ha életveszélyes helyzet alakul ki, ami nem volt, mert rajtuk kívül mindenki vigyázzban állt és énekelt...
    Bármire szívesen válaszolok, ha az igazságot szeretnétek hallani.

    VálaszTörlés
  21. Egyértelműnek tűnik, hogy a kormány rendőrsége nem spontán, hanem előre megírt forgatókönyv alapján tevékenykedett. Ennek része volt a korábbi helyszíni parancsnok felváltása (és nem leváltása).

    VálaszTörlés
  22. Remek dal. A pol-beat kommunista időszak utáni újjáéledése jól mutatja a mostani rendszer visszásságát.

    VálaszTörlés
  23. Megjegyzem mellesleg, tudtommal egy rendezvény megtartására csak bejelentési kötelezettség vonatkozik, nem kell engedélyt kérni. Vagy lemaradtam egy brosurával?

    VálaszTörlés
  24. Jól tudod. Csak a gyakorlat mást mutat. A rendőrség egyes esetekben akár a fél város fél napig történő lezárásához is csont nélkül hozzájárul, más esetekben viszont még a forgalmat nem zavaró eseményekhez is mondvacsinált okokra hivatkozva nem adja hozzájárulását és keményen fellép ellenük. Elvileg a Nemzeti Ügyek Kormánya rendőrségének másképpen kellene viselkednie, mint dícstelen elődeinek, gyakorlatilag azonban ez a kormányzás stilusát és vezető tisztségviselőit tekintve hiú ábránd lett volna. Nem is estem ebbe a hibába.

    VálaszTörlés
  25. Én nem az ábránd kategóriába soroltam, hanem az elvárások közé.
    _ Másrészt eleinte jól kivehető volt a rendőrségi "dacolás" az új kormánnyal szemben. Azért azóta eltelt már néhány hónap. :-S

    VálaszTörlés
  26. Igen, Varga B. Tamásnak jó dalai vannak, köszi.

    VálaszTörlés
  27. Az ördögbe is... Egyre gyakrabban jut eszembe a 2002-es Erzsébet-hídi csata. :-(

    VálaszTörlés
  28. És mi történt az előállítottakkal?

    VálaszTörlés
  29. Köszönöm a linket.
    Értelmetlen és bunkó eljárás volt.

    VálaszTörlés
  30. Két embert, bűncselekménnyel vádoltak meg (feloszlatott társadalmi szervezetben való részvétel, illetve vezetése...) a többiek gyorsított eljárásban pénzbírságot kaptak.

    VálaszTörlés
  31. A rendszer irányított gépezete működött.

    VálaszTörlés