Blogarchívum

2011. február 14., hétfő

Néhányan vacsorázni jártak a T. Házba, változik a rendszer

Néhányan vacsorázni jártak a T. Házba, változik a rendszer

http://anyusch.multiply.com/journal/item/5368/5368


7 megjegyzés :

  1. Első hallásra szimpatikusnak hangzik. Ám az ilyen intézkedések mögött hátsó szándék is lapulhat. Pl. fel lehet használni az ellenzéki szakértők, politológusok, újságirók stb. Parlamentből való kirekesztésére, az eseményektől, hírektől való elzárására. Sajnos ez utóbbi a valószínűbb.

    VálaszTörlés
  2. Felesleges 900 lézengő ritter a Parlamentben, merthogy ennyi állandó belépő van kint, vagy még ennél is több. Egy-egy eseményre adjanak belépőt sajtónak, szakértőnek. Semmi sem indokolja, hogy korlátlanul járkáljanak "idegenek" az épületben.

    VálaszTörlés
  3. Van benne valami. A naplopók inkább menjenek ki a napra.
    Pl. kukoricát kapálni.

    VálaszTörlés
  4. Azért mert mondjuk nem lesz a jövőben parlamenti belépőjük, attól a "naplopók" még ugyanazok maradnak. És máris életbe lép a második lehetőség, az általuk nemkívánatosnak ítélt embereket ki akarják zárni a parlamentből.

    VálaszTörlés
  5. Béci te még véletlenül sem feltételezel senkiről semmi jót. Csak negatív megnyilvánulásaid vannak. Rossz lehet neked.

    VálaszTörlés
  6. "Minek nevezzelek", katicabog ?

    Amikor Karácsonykor Wittner Mária meghívott vendégei lehettünk a Parlamentben, egy órát tartott az egyeztetés, mire beengedtek, pedig a nevünket már reggel leadta háziasszonyunk.
    A büfé - szemben a menzával - ötcsillagos hotelárakkal büszkélkedhetik...hiába, nem a néhai csókosok kilencszázas táborát gazdagítjuk, még a Thermopülai Háromszázak közé sem tartozunk...maradunk hát az Orbánhívök soraiban.

    VálaszTörlés
  7. Nem senkiről semmit, hanem (most) a FIDESZ-ről.
    Mellesleg pl. én, sokakkal ellentétben az egykulcsos adórendszerből kifolyólag némileg több nettót kapok. Ettől azonban még nem tartom jónak az egykulcsos adót.

    VálaszTörlés