Blogarchívum

2011. január 25., kedd

MNO: A Los Angeles-i Magyar Kör támogatja Orbán Viktor törekvéseit

2011.01.25 06:09
MNO - NL

Rendkívüli időket élünk, amikor a világ napi sajtója már jó ideje Magyarországgal kapcsolatos híreket közöl. Nekünk magyaroknak azonban öröm helyett hatalmas csalódást jelent mindaz, ami a nyugati sajtóban, a médiában megjelenik. Nyílt támadás az ország kétharmados többsége által megválasztott magyar kormány és parlament ellen. Nyílt beavatkozás Magyarország belügyeibe. Orbán Viktor miniszterelnök strasbourgi határozott, bátor beszédével a nemzet bajvívójaként visszautasította ezt a nemtelen támadást Magyarország ellen. A nemzet felemelkedéséért, az ország jövőjéért, tisztességéért ilyen kiállást nem láthattunk vezető magyar politikustól még a távoli évtizedekben sem. Erkölcsi kötelességünknek érezzük, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mögé mi, mint külhonban élő magyarok, a Los Angeles-i Magyar Kör (LAMK) tagjai, támogatói felsorakozzunk és támogatásunkról biztosítsuk.

Tudjuk, hogy a támadást elsődlegesen a nagytőke, a pénzvilág indította, amit meglovagolt a talaját vesztett hazai és az általa felheccelt külföldi liberális erő. Mindezekkel szemben támogatjuk a miniszterelnök és kormánya monopolcégekkel szembeni adóját az egyenlő közteherviselés nevében. Láttuk az elmúlt évtizedekben az ország demokratikus rendjét megnyomorító hazai médiaviszonyokat, új médiatörvény kellett. Döbbenetes volt látni a nyugati világ vezető politikusainak és a sajtónak a heves támadását ellene, mielőtt olvashatták volna a szövegét.

Orbán Viktor miniszterelnök határozott, kemény számonkérésére ezek a neves politikusok meghátrálásra kényszerültek. Büszkék vagyunk erre az eredményre. Szégyelljük viszont magunkat azok helyett, akik magyar létükre odahaza vagy külföldön az ország becsületét nyilatkozataikkal tudatosan aláássák.

Nagyra értékeljük az Orbán Viktor vezette magyar kormány eddigi majd 10 hónapos erőfeszítését az ország gazdaságának talpra állítására, az elmúlt nyolc év gazdasági és politikai bűneinek felderítésére. Nagyra értékeljük a külhoni magyarság tervezett számbavételét, a magyar állampolgársággal történő nemzetegyesítést. Rendkívüli, példa nélküli tettek.

Hát hogyne örülne és támogatná minden jóérzésű magyar!

A Los Angeles-i Magyar Kör Orbán Viktor mellé áll a munkában, a küzdelemben.

LAMK sajtószolgálata
Los Angeles
http://www.mno.hu/portal/761630

2 megjegyzés :

  1. "... Nyílt támadás az ország kétharmados többsége által megválasztott magyar kormány és parlament ellen. ..."

    Ez adott esetben nem jelent semmit, mert pl. Észak-Korea vezetését minden bizonnyal a lakosság 99,99 %-a támogatja, mégis a "gonosz tengelyének" egyik tagjaként könyvelik el.

    Másrészt a magyar választási rendszerből adódóan már kb. 53 %-os támogatottsággal is 2/3-os parlamenti többséget lehet szerezni, így az ország 2/3-ának támogatásáról beszélni enyhén szólva is csúsztatás. Kádári szlogen volt: 'Aki nincs ellenünk, az velünk van.'. A FIDESZ rendszeresen visszanyúl a népi demokrácia korszakába.

    Arról nem is beszélve, hogy még ilyen támogatottság esetén sem lehet a kormány bármely intézkedésére azt mondani, hogy az emberek akaratát érvényesíti. Pláne akkor nem, ha az intézkedések többsége a választási programban és igéretek között egyáltalán nem vagy éppen az ellenkezője szerepelt.

    VálaszTörlés
  2. Kibicnek semmi sem drága, vagy
    Más kezével szedeti a csalánt
    közmondások jellemzik jól ezen idegen csőcselék nyalásait.
    Azt nem említik a külföldön élő elvtársak, hogy ez a "kitünő" védencük az EU-ban csak a Magyarországot legyilkoló és kifosztó 2 idegen csőcselék etnikuma mellett állt ki. A cigánygyilkosok felzárkóztatása és a zsidók érdekeinek a védelméért szólt,
    rasszista módon kirekesztve a MAGYAR NEMZETSÉGET !
    Ez, az eu előtt tett nyilvános hazaárulás !

    VálaszTörlés