Blogarchívum

2010. augusztus 7., szombat

NIF: Budaházy György a Hír TV Célpontjában (videó)

Több mint egy éve tartják előzetes letartóztatásban Budaházy Györgyöt, akit terrorcselekmények szervezésével vádolnak, de tárgyi bizonyítékokat ellene felmutatni eddig nem tudtak. Hogyan lehet akkor mégis egy embert ennyi ideig szabadságától megfosztani?

A terrorizmus vádja 2001. szeptember 11-e óta, George W. Bush amerikai helytartó kiadott parancsa nyomán minden írott és íratlan törvényt felülír. Ha valakire ezt a bélyeget rásütik nem igazolják bűnösségét, csupán a “terrorista” jelző elegendő, hogy törvényeket felülírva, embereket jogtalanul, a regnáló hatalmi rendszer érdekei szerint emberi méltóságuktól megfosztva, a külvilágtól, családjuktól elzárva leginkább megalázó körülmények között tartsanak. Ennek áldozata Budaházy György is, aki a sukorói és más korrupciós ügyekben megindította társaival a nyomozást, ami nagy valószínűséggel kiválthatta a Bajnai-Gyurcsán rezsim elementáris dühét.

Budaházy előzetesben, a közben megtörtént hatalomváltás pedig mindössze annyi változást hozott, hogy a Hír TV bebocsátást nyert a váci fegyintézet falai közé, hogy egy év után megszólaltathassa azt az embert, aki ellen több mint húszezer oldalas “vádirat” gyűlt össze egy koncepció nyomán.

Nemzeti InternetFigyelő

20 megjegyzés :

  1. A legmegdöbbentőbb az egész ügyben számomra az, hogy tulajdonképpen egy olyan titokban készített beszélgetés nyomán vették előzetesbe Baudaházyt, ahol ő részt sem vett. Gyakorlatilag nem is ismeri a felvétel készítőjét.
    Magyarországon a XXI. században elég annyi, hogy valakit több, mint egy évig börtönbe zárjanak, hogy valakik mondanak róla valamit? Róla volt szó a felvételeken, oszt ennyi.Tehát: nem ő vallott be a titokban rögzített felvételen valamit, mivel jelen sem volt, csak beszélgetett két ember róla, és ennyi.
    Mi folyik ebben az országban?

    Undorító:-((((

    VálaszTörlés
  2. Bevett szokás "találni valamit" a gyanusítottnál, amit a nyomozók visznek oda a megtalálás céljából.
    Majdnem sikerült a Hír Tv-s riporterek esetében is az akció, de idő előtt kiderült a terv.
    Budaházynál meg tudják, hogy másképp nem lehetne évekre bezárni, csak amíg gyanusítás alatt áll, és nem kell ítéletet hozni.
    Öntörvényű személy lévén bármelyik politikai hatalomnak így "kényelmesebb". :-(

    VálaszTörlés
  3. De nem találtak nála SEMMIT.
    Csupán a hangfelvétel alapján zárták be, amikor valakik baromságokat beszéltek össze-vissza róla. holnap bevihetnek ennyi erővel akárkit, akiről "azt beszéli" valaki....?????

    VálaszTörlés
  4. Azért mondom, hogy ha bírósági ítélethozatalra kerülne sor, és nem tudnak bizonyítékkal szolgálni a vádlói - akkor "sajnos" szabadon kéne engedni, és még szóba sem jött a kártalanítás.
    Így meg tartják, amíg csak lehet.
    Tanultak valamit Rákositól. :-((

    VálaszTörlés
  5. Arról nem s beszélve: ha tényleg köze lenne a magyarok Nyilaihoz, akkor már régen elszólta volna magát. Egy ilyen habitusú embert hamar ki lehet hozni a sodrából, olyankor meg aztán nem mérlegeli, hogy mit mond.
    Tuti, hogy nincs köze az egészhez.

    Egyszerűen annyi a történet lényege szerintem, hogy nagyon csípi a szemét egyeknek, amiért elindította a sukorói ingatlan panama nyilvánosságra kerülését.

    Bár nem a szívem csücske, de azt el kell ismerni: azzal, hogy nyilvánosságra hozta a dolgot, gyakorlatilag hihetetlen szolgálatot tett ennek z országnak. Sukoró miatt valószínű, hogy egy rakás szoci képviselő- élén több miniszterrel államtitkárral, ex miniszterelnökkel- meg fog bukni. Utólag, de meg fog. Ezen kívül: a sukorói ingatlan botrány után sokkal nagyobb figyelem kísér egy-egy gyanús ingatlan ügyletet.Lásd pl Páty, és a többi, utána is szép sorban.

    Szóval: talán most még korai kijelenteni, de én úgy vélem: végül majd csak kiderül: Budaházynak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy nem lett (most még legalábbis) Magyarország második Palesztina.

    VálaszTörlés
  6. Remélem nem büntetendő cselekmény a Magyarok Nyilainak tagadása, de szerintem ilyen nincs is. Ki az az állat, aki rálő egy rendőr székházra? ?? Valótlan volt a kisbéri(?) robbantási kíésrlet, az is csak Draskovics elméjében kötődött a Magyarok Nyilaihoz.
    Végül még igazi nemzeti hőst faragnak Budaházyból, ha ilyen igazságtalanul tartják fogva.
    (Lám, ha legalább feltételesen szabadon engedték volna, most lehetne gyanakodni rá a rendőrgyilkosság kérdéskörében. Így azonban nem lehet.) :-S
    Látom, ma egy kissé epés vagyok...

    VálaszTörlés
  7. Minden szempontból Törvénytelenül tartják fogva !
    A nyomozati szakaszt lezárták és NEM TALÁLTAK SEMMI VÁDAT ELLENE, annak ellenére, hogy összeszarták magukat az erőlködéstől.
    Amennyiben a nyomozati szakasz le van zárva, akkor ÍTÉLETET KELL !!!!!!!!!!!!!!!!!! HÍRDETNI méghozzá AZONNAL, de mivel csak hazugságokra, gyanúkra, hamis tanúra támaszkodtak, akiknek 13 millkót fizettek érte, ezért KI KELL ENGEDNI, TÉNYEK TELJES HIÁNYA MIATT !
    Az, hogy a TERROR kifejezés sehol sincs HIVATALOSAN lefektetve és körülírva, az azt jelenti, hogy akik TERRORRAL VÁDASKODNAK, azok maguk a TERRORISTÁK ! Ez teljesen evidens.
    Az meg 1000 %, hogy a narancsos híg 2/3-os lötty pontosan a Budaházy-ügyön fog seggreülni és leszédülni a bársonyszékekről.
    Mindazon politikusok, akik "demokráciát" játszva belúdtalpaznak a parlamentbe, miközben nem tartják be az érvényes és hatályos Szent Korona Törvényünket, kivétel nélkül mind HAZAÁRULÓK !!!

    VálaszTörlés
  8. Láttam a Célpontban is a riportot.
    Ideje lenne már véget vetni ennek a koncepciós pernek és kiengedni a családjához.

    VálaszTörlés
  9. "Mindazon politikusok, akik "demokráciát" játszva belúdtalpaznak a parlamentbe, miközben nem tartják be az érvényes és hatályos Szent Korona Törvényünket, kivétel nélkül mind HAZAÁRULÓK !!! "

    Várd ki a végét! Smitt Pál kitért elnöki "szűzbeszédében" arra, hogy a Szent Korona Eszmét bele KELL venni az új alkotmányba. Arra, hogy pontosan hogyan gondolja, még nem tért ki, de egy biztos: 20 év óta ő az első elnök, aki egyáltalán beszélt róla.

    VálaszTörlés
  10. Smitt Pál ügyes húzása volt ez, és a keresztény gyökerekre való utalás is. Had ne ragozzam... Kell ez a Jobbik az országnak!

    VálaszTörlés
  11. Egyértelmű, hogy rengeteget lendített a magyarság ügyén. Eddig az ilyesmiről ,meg az ehhez hasonló dolgokról még csak szó sem esett. Örvendetes.
    Amúgy nekem gyakorlatilag mindegy, hogy ki valósítja meg a jó dolgokat..-)

    VálaszTörlés
  12. A magyaroknak egyáltalán nem mindegy, hogy KI VALÓSÍTJA MEG !!!
    Egyrészt ezt a Magyar Szent Korona Törvény szabályozza ! másrészt egy fehér orvosi köpönyegbe bújt hozzánemértő, ne operáljon, ha nem doktor.
    Smidt Pál meg hülységeket beszélt, mert a Szent Korona Eszme csupán egy leírás sorozat, a Szent Korona csodatételeiről.
    A Szent Korona Tan a lényeges, ami TÖRVÉNY, a Teremtőisten Törvénye és azt nem beépítgetni kell, meg szemezgetni belőle az idegen csőcseléknek, hanem ÉRINTETLENÜL KELL HAGYNI ÉS SZÓ SZERINT KELL ALKALMAZNI !!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Bedefy, ne légy telhetetlen!:-)
    Mondj egyet, aki eddig egyáltalán szóba hozta az eddigi elnökök közül!

    VálaszTörlés
  14. Mármint a patkányok államformájának, a köztársaságnak az elnökei közül ? Ha pontosan fogalmaznál, akkor abban benne is van a válasz !
    Magyarország örökös államformája a KIRÁLYSÁG ! amit ugyanúgy, mint a Szent Korona Törvényt,

    NEM LEHET ÉRVÉNYTELENÍTENI SE HATÁLYTALANÍTANI !!!

    Meg se tették egyiket se ! meg se tehették volna.

    Akkor kutakodjál csengele, hogy ha se szóba, se írásba nem rögzítették, hogy az érvényteleníthetetlen és hatálytalaníthatatlan Magyar Szent Korona Törvényt és a Királyság államformánkat eltörölték, akkor hogyan lehetne érvényes az idegen csőcselék takonytákolmánya és a patkányok köztársasága ????????????

    VálaszTörlés
  15. Szerintem egy folyamatba lehet füzni az új kormány és pártjainak nyilatkozatait, terveit, ténykedéseit. Az új kormány minden, az emberek többségét foglalkoztató, álmaikban szereplő dologgal foglalkozik. De csak látszólag valósítja meg. És ha tessék lássék módon mégis cselekszik, az csak a Jobbik kényszerítő hatására történik. Trianon nap, felelősségre vonások, közbiztonság etc. Így van ez a kereszténységgel és a Szent Korona Törvénnyel. Nem csak megemlíteni kell a keresztény gyökereket, hanem deklarálni, hogy az ország keresztény állam. Ugyancsak nem felidézni kell a Szent Korona Eszmét, hanem a Törvényt át kell venni vagy alkalmazni.

    VálaszTörlés
  16. A bíróság és az ügyészség PLETYKA szinten működik, fizetett hamis tanúkkal !




    Ítéleteiben semmi köze a TÉNYEKHEZ, egy állítása sem helytálló. Azt a kifejezést, hogy "alapos és körültekintően kell eljárni minden esetben", számukra ismeretlen követelmény, tehát mind szakmailag impotensek, az igazságot és az erkölcsöt mégcsak hírből sem ismerik, arról nem is beszélve, hogy Magyarországon (Kárpáthazában) a mai napig érvényes és hatályos Szent Korona Törvényt 65 éve megszegik és az idegen csőcselék magán takonytákolmányát alkalmazzák, ami kimeríti a HAZAÁRULÁS minősített bűncselekményét, de kimeríti a hivatali munkakörrel való bűncselekményt is, tehát halmazati bűncselekményt követnek el a mai napig !
    Ezen korrupt Hazaárulók ellen a narancslöttyös 2/3-os orr-mány nem indított azonnal vádemelést, csupán azokat támadják, akik a Hazaárulókat nevén merik nevezni. Az ilyen erkölcsi züllöttséggel teljes bukásra van ítélve a narancsos lötty, ami eleve rohadtan kezdte meg működését.

    VálaszTörlés
  17. Nyugodj már le, bedefy:"Az ilyen erkölcsi züllöttséggel teljes bukásra van ítélve a narancsos lötty, ami eleve rohadtan kezdte meg működését."

    Hanem Hozzád fordulok, Ólevendula, mert nem értem a jelentését; ugyan láttam a Célpont-ot, de valami elkerülhette a figyelmemet.
    Ezt írod:
    "Bevett szokás "találni valamit" a gyanusítottnál, amit a nyomozók visznek oda a megtalálás céljából.
    Majdnem sikerült a Hír Tv-s riporterek esetében is az akció, de idő előtt kiderült a terv." Mi volt ez az akció ?

    Nincs idöm mégegyszer megnézni Schmitt Pál avatóbeszédét; lehetséges, hogy a Szent Korona TAN-ról, annak eszmeiségéröl beszélt ? Szent Korona Eszme - tudtommal, nagy E-vel - nem létezik. Ez esetben ez most nem mindegy.
    Beszéde úgy hatott, mint amikor az EU némely tagállama, mint például Franciaország is fölháborodott és leszavazta az elsö EU-alkotmány-tervezetet, amely kihagyta az alaptételt: Európa - keresztény kontinens.
    Most Schmitt tett egy nagy gesztust, végre írott malaszttá tenni, ami evidens.

    VálaszTörlés
  18. "Mi volt ez az akció ?"
    Ez volt az, amikor a Célpont riportereinél szerettek volna találni egy kis drogot, de azok hamarabb birtokába kerültek a tervről készült hangfelvételnek, mint ahogy az megvalósult volna.

    Elég nagy botrány volt belőle.

    VálaszTörlés
  19. Ez maga a rákosizmus ! Elképesztö, ÁVÓS-módszer !
    Képzeljük el magunknak, ha "találnak"...

    Mosta hírTv-s Császár Attila jut eszembe, akinél 2006 öszén üres töltényhüvelyt találtak a dzsekije zsebében, jól meghurcolták, pedig ö is az utcán heverve találta és elfelejtette kidobni: csak hogy egyúttal tárgyi bizonyítékká avanzsált: MIT is használtak rendörék azon az éjszakán !!!

    VálaszTörlés