Blogarchívum

2010. május 9., vasárnap

Szeszák nem kedveli Pintért?

A nagy kisérlet
Létrejön e nálunk Európa első bandita "mintaállama"?

Írta: Szeszák Gyula 2010. március 21. vasárnap, 18:00

A kérdés úgy is feltehető, lehet e egy bandaháborúnak igazi győztese, tartós győztese? Nem lehet, minthogy a "pax mafiosa" is kívül esik a lehetőségek határain. Mi ennek az oka? A válasz furcsa lesz...

Az ok magában a bűnözésben van. A bűnözésben, amelynek esszenciális eleme a gátlástalanság, amelyet az jellemez, hogy a mohóság félretesz minden józan megfontolást, leginkább az erkölcsi korlátokat. [Mára a napnál világosabb lett, hogy bizonyos - az egyéni érdekektől elvonatkoztatott szabályokhoz, pl. erkölcsi normákhoz, való igazodás feltétele a társadalmi, csoportos, sőt egyéni létezésnek is. Nos, a bűnözés épp ezt a normakontrollt nem képes felismerni, következésképp elfogadni sem.]

Miről is jutott mindez eszembe? Hát arról, hogy Pintér Sándor úr baljós árnyéka ismét rávetül a Fidesz - jövő nemzetiszín horizontjára. Konkrétabban, az "Eclipse afférról" van szó. Amikor először hallottam erről, isten bizony azt hittem, a szó "gemkapcsot" jelent. Dehát napfogyatkozást jelent... Így már más! Ez meglódítja a fantáziát: omen e a nomen? Alighanem igen. De lássuk, miről is van szó.

Mielőtt felelnék, közbe kell szúrnom valamit, a "comment" műfajról. A cselekvés lehetőségétől megfosztva, pótcselekvésként fanyalodtam erre a szikes területre. Aki kommentál kénytelen ama tényhez láncolni magát, amit méltat. Ezzel gondolkodását egy valóságos "prokrusztesz ágyba" kényszeríti. Viszont felszabadul a fantázia, tömegével kezdenek röpködni az asszociációk [mint egy rabnál...]. Már csak az igazit kell lehalászni. Az egész nagyon hasonlít a lepkevadászathoz.

Hát - ezek után - lássuk mire jutottam.

Tulajdonképp nem az Eclipse érdekes, hanem a múlt heti [2010.03.20] HVG-ben "Fantomcég lett a választási rendszer fejlesztője" c. cikkhez kapcsolódó írás "Adócsaló Eclipse?" és annak is az alábbi szövegrészei.

"A múlt heti vámkommandós házkutatás azzal kavart vihart, hogy a pénzügyőrök Pintér Sándor korábbi [és nem cáfolt hírek szerint leendő] belügyminiszter cégénél, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-nél [CBSZ] rúgták be az ajtót, és másnap tanúként hallgatták ki Hatala József vezérigazgató-helyettest, nyugalmazott rendőr vezérőrnagyot, az ORFK egykori közbiztonsági főigazgatóját. Ő a HVG tudomása szerint annyit közölt a pénzügyőrökkel, hogy az Eclipse informatikusai dolgoznak egy CBSZ-es bérleményben, illetve a Pintér-cég - alvállalkozón keresztül - egyszeri megbízással pénz szállítást vállalt az egyik gyanúba került beszállítónak, a Molior-Investnek.

A történtekkor külföldön tartózkodó Pintért más szálak is kötik az Eclipse-hez. Lánya, Pintér Hajnalka programozóként dolgozik a cégnél, beosztása projektvezető, az eredetiségvizsgáló szoftver ügyében ő a főnök. Pintér egykori titkárságvezetője, majd helyettes államtitkára, Eiselt György jelenleg az Eclipse-szoftver alkalmazásában közreműködő - és egyébként szintén Zömök-ügyfél - Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiai főigazgatója, aki ráadásul a Figyelő korábbi közlése szerint az Eclipse által bérelt Mercedessel furikázik. Az Eclipse-szoftvert megrendelő közhivatalt Ignácz István, az ORFK volt bűnügyi főigazgatója, korábbi Pest megyei, majd Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrfőkapitány vezeti [Ignácz utóbbi két tisztsége idején Pintér belügyminiszterként tevékenykedett]. A belügyes szál mellett nem elhanyagolható a titkosszolgálati sem. Az Eclipse testvércégében, az Eclipse Assets Management Kft.-ben Deák és Hagymási üzlettársa volt 2007-ig Hevesi Tóth Ferenc, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egykori vezetője.

Ebben a sztoriban sok minden zavaros. Egy azonban világos: az ex főrendőrök létező (!) gazdasági hálózata melynek középpontjában a pók a korábbi szolgálati főnök Pintér! Más kérdés, hogy Pintér még hány hálózat középpontjában, vagy stratégiailag fontos pontján lapul, várva hogy belügyminiszter legyen.

Már a CBSZ felfutása is sokatmondó, az [origo] 2003.03.25-i közlése szerint.

"A CBSZ igazgatóságának elnöke, Szécsi György a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy a volt belügyminiszter magánszemélyektől és vállalkozásoktól vette meg a céget, és lett annak 100 százalékos tulajdonosa. A vállalkozás őrzés védelemmel, magánnyomozással és biztonságtechnikai rendszerek telepítésével foglalkozik. A cég két legnagyobb ügyfele a Konzumbank és a Magyar Rádió, sőt a Defend színrelépéséig a Malévnál is ez a cég látta el a biztonsági feladatokat.

Pintér Sándor egyébként korábban elnöke volt a Preventív-Security Biztonsági és Tanácsadó Rt.-nek, amely egyes hírek szerint a közelmúltban felvásárolta a Strázsa biztonsági vállalkozást. A volt belügyminiszter az elmúlt év őszén Valenta Lászlóval, az ORFK egykori gazdasági főigazgatójával létrehozta a P&V Tanácsadó Kft.-t, amely többek közt biztonsági kockázatok elemzésével foglalkozik.

Szakértők szerint a három cég esetleges összevonásával a hazai biztonsági piac egy jelentős szereplője jöhetne létre - írja a Magyar Hírlap".

Ilyen hálózat az aktív és a volt főrendőrök kiterjedt "baráti" kapcsolatrendszere,- ilyen a jelenleg informális ügyészi kapcsolatrendszer, a bírósági kapcsolatrendszer, stb.

A levegőbe beszélnék? Egyáltalán nem! Most nem téma, ezért csak felvetem: ki és mi mozgatja azt a példátlan akciósorozatot, amelynek éle jól kitapinthatóan a baloldali bűnözők irányába mutat? Ki vezényli a "Fricz kommandót"? Mitől lett bűnüldöző Pohos Kovács Tamás, aki anno dacumal jobban irtózott az ilyesmitől, mint volt főnöke Györgyi Kálmán, a bűnözéssel együttélést hirdető, levitézlett legfőbb ügyész?

Honnan a "független" bíróságok hirtelen megnövekedett szigora?

Most - engedelmükkel - elmélázok kissé.

Amikor Pintér Sándor országos rendőrfőkapitány kénytelen volt a hajdú bihar megyei rendőrfőkapitányt elbocsátani, gyászszertartást tartottak, állomány-gyűlés címen. Az ünnepséget Turós András rendőraltábornagy celebrálta. Engem, mint (még éppen) hivatalban levő főügyészt nem hívtak meg. Sebaj! A rendezvényről jóminőségű hangfelvétel készült, amit az egyik szolgálattól (...) tán' hamarabb megkaptam, mint Turós ur... Nos, arról volt szó, hogy a főügyészt (ugyan) tisztelet illeti bátor kiállása miatt. Ám nem megengedhető, hogy a megyei főügyész és a rendőrfőkapitány faxpárbajt vívjanak egymással. Példaként említette azt a gyümölcsöző kapcsolatot, amelyet Györgyi Kálmán legfőbb ügyész és Pintér Sándor országos rendőrfőkapitány ápolgatnak egymás között.

A gyümölcsözés igaz, más kérdés kinek a fája lett megkopasztva és kié lett a gyümölcs...

A bíróság, Solt Pál becses személyében, szintén nem a hajánál előrángatva jön a képbe. Azt tudtam és később többször meg is írtam, hogy Solt és Györgyi a legszorosabb véd és dacszövetségben vannak egymással. Azt is sejtettem, hogy e szövetkezésben jelen van Solt Pál is. Azt véltem viszont, hogy ez a kapcsolat közvetett (áttételes). Nos, nem. Felmerült egy furcsa eset, ami ellentmond ennek a feltevésnek.

Ellentmond egy különös találka, amelyet Pintér, Györgyi és Solt tartottak 2000 januárjában egy elegáns pesti étteremben. Mi sem természetesebb, minthogy a "Mai Nap" c. bulvárlap kiszúrta az ügyet és riportot szeretett volna készíteni a három úrral. A találka háromórás (!) volt. Annak tényéről és tárgyáról Györgyi Kálmán - hármuk közül a legpimaszabb - nyilatkozott. Ennek lényege az volt, hogy "... Szabad országban engedély és kíséret nélkül bárki elmehet nyilvános helyre, akár vacsorázni is. ... A vacsora kitűnő volt, s mivel étteremben nem szokás hivatalos megbeszélést folytatni, értelemszerűen magánjellegű volt ... a találkozás." [L. 2000.01.19-i cikk kivágást.]


Fecsegett még száraz vörösborról is, amiben a halvacsorát megfürdették. Ez számomra azért furcsa, mert Györgyi, mint ex-alkoholista, valósággal üldözte az ivászatot és még a Kozma ünnepségen [Kozma a tiszaeszlári vérvádper zsidóvédő királyi főügyésze volt] engedélyezett pezsgőből sem ivott. [Ezért kényszerültem az általam kedvelt bor, sör és pálinkaféleségeket - megalázó módon - a páncélszekrényemben dugdosni...]

Visszatérve a Pintéréknél végrehajtott házkutatásra, valamit észrevettem. A teljes lefedettséget Pintér - ezidáig - nem tudta magának és vállalkozásainak biztosítani. Főügyészkedésem idején a VPOP Különleges Osztályának vezetője még Mészáros József úr volt. [Ő volt az, aki átvette az intézkedést 1993-ban az általam (!) felderített 61 olajtartálykocsiból álló szerelvényt elfogatta a veszprémi vám nyomozókkal. Ugyanő volt, aki megakadályozta Jakubcsik Ferenc "szállítmánytulajdonos" letartóztatását. Ő volt az, aki a hamis vámolási okmányokat kiállító Szabó Sándor főhadnagyot "hülyének" minősítette. Ő volt az, aki a megyei rendőrfőkapitányt Papp Imre ezredest súlyosan kompromittáló jelentést átadta a nála személyesen (!) jelentkező Pintér Sándornak. Viszont Pintér Sándor volt az, aki a jelentést nem továbbította a Szegedi Ügyészségi Nyomozó Hivatal vezetőjének Imolya Imrének, Ezzel ő idézte elő. hogy Merényi Kálmán megyei főügyész úgy referálja az ügyet Fábián Jánosnak - Györgyi Kálmán - legfőbb ügyész helyettesének, hogy az anyagban a lényeg nem volt benne. Így vált lehetővé, hogy Fábián János, Györgyi Kálmán egyetértése mellett, az "olajszálat" levágja a Papp ügyről és Papp egyéb - jelentéktelen - bűncselekmény miatt [négy éves hercehurca után] pénzbüntetéssel megúszhassa. Így vált lehetővé, hogy Pintér Sándor, már mint Orbán Viktor belügyminisztere, anyagilag és "erkölcsileg" kárpótolhassa az olajos rendőrfőkapitányt. Ez az a "jogállamiság" amit az Orbán - Pintér foci ígérhet az országnak.

Igenám, de Mészáros József úr Pintér Sándor üzlettársa lett, miután eljött a vámhatóságtól. Tényleg összenő, ami összetartozik - ahogy Orbán mondotta volt.

De akkor ki dirigálja a mostani vámkommandó sisakos, vállpáncélos, lábszárvédős gépembereit? Hát' nem Mészáros és nem Pintér, az hétszentség. Pesten - mint mindig - mindent tudni vélnek. Így az UZI géppisztolyos (?) "támadókról" azt állítják, hogy a MOSZAD emberei voltak. Ennek nem tulajdonítok hitelt, de...

Kicsit furcsa, hogy ez az akció mennyire jobban hasonlít egy bandaháború "figyelmeztető" akciójához, mint egy szabályos nyomozati cselekményhez. Akár így, akár úgy végződik a dolog, fogadni lehet rá, hogy Orbán ultiját, azaz Pintért, megfogták, vagy megfogják, ha nem ért, nem értenek a "jó szóból".

Ha nem ért, értenek, esetleg "baleset" történhet, vagy "Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében." [Ez egy 1970-ben készült kitűnő olasz krimi hatására ugrott be. A film históriája, hogy "... A rendőrség politikai csoportjának frissen kinevezett vezetője (főszereplő Gian Maria Volonte) egy erotikus játék során 'véletlenül' meggyilkolja a szeretőjét. Amikor őt magát bízzák meg a gyilkosság felderítésével szinte sportot űz abból, hogy mindenütt nyomokat hagyjon maga után, hogy lássa, mikor jön el az a pillanat, amikor egy minden gyanú felett álló és hatalommal rendelkező embert valóban meg mernek vádolni."] A hasonlóságok kétségtelenül csábítók, lényegesebbek azonban a különbözőségek.

Pintér urat senki se vádolhatja, hogy valakit megölt. Arra a kérdésre, hány ember halálához volt - lehetett - köze, már csak hipotetikus válasz adható. Ezt ezúttal mellőzve, csupán arra emlékezzünk, milyen sors jut osztályrészül Pintér üzleti konkurenseinek. A "Tasnádi affér" históriája azonban túl terjedelmes ahhoz, hogy akár bele is kukkantsunk.

Tasnádi sokat tett [költekezett] annak érdekében, hogy magát kifehérítse, Pintért pedig befeketítse. Megszerezte [állítólag] annak a tablónak a képét, amelyen Pintér mint a KGB tanfolyamának végzős hallgatója szerepel. Itt aztán kiderülhetett, hogy nem csak Horn Gyula mondja kényes kérdésekben, "na és", hanem Orbán Viktor is. Nem veti meg ő sem a "szakembereket". [Ezt tárgyalja "A Laborc hecc" c. blogom.]

Szóval, a kérdés úgy tehető fel, hogy Orbán - Pintér segítségével - megszerezheti e azt a piacot, száz százalékos részesedéssel, amit úgy hívnak: Magyarország?

Ha megszerzi, egy olyan "hatalmi totalitás" birtokosa lesz, melyre Európában biztos nem volt, a világon pedig valószínűleg nem volt példa - eddig.

Mit értek "totalitás" alatt? Megfogalmazom.

A társadalom [az állam] három "funkcionális zónát" foglal magában, a fehéret, a szürkét és a feketét. A politika mindig is arról szólt, hogy ezek a zónák, egymás viszonylatában, milyen "modus vivendit" tudnak, ideig - óráig kialakítani maguknak, milyen mértékben tudnak a másik rovására befolyást szerezni, teret nyerni.

Nem tudok olyan történelmi példát, ill. nem ismerek olyan személyiséget, aki olyan otthonosan tudna mindhárom (!) közegben élni és mozogni, mint épp a jó Pintér úr...

Képzeljük csak el, mi lenne ha sikerülne Pintér úr irányításával egy olyan szuper - minisztériumot létrehozni, amely minden közhatalmi jogosultságot és minden fontos információt birtokló szervezetet egy személy irányítása alá von, és ez a személy épp egy Pintér Sándor, a gazda pedig épp egy Orbán Viktor?

Nos egy ilyen "rablásra" van példa! Molnár Ferenc ifjúsági regényében "A Pál utcai fiúkban". Itt - és csakis itt - eshetett meg, hogy megjelentek a Pásztorok és az idősebb, kijelentvén "einstand" (!), elvitték az összes golyókat.

Nos, ez az Orbán - Pintér duónak nem fog sikerülni! Ezt megjósolhatom!

2010.03.21
Sz. Gy.
szeszak.hu

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

34 megjegyzés :

  1. Szeszák, korai volt a te (kár)örömöd, az meg különösen jellemzö, hogy írásodat MOST hozza napvilágra a Nemzeti Hírháló...nyugi, gyerekek, ne siessetek:
    "2010.03.21
    Sz. Gy. "

    VálaszTörlés
  2. Van aki Marx, Sztálin, Hitler eszméiben, van aki Pintérben hisz. Mindenesetre gusztus kérdése.

    VálaszTörlés
  3. Csakhogy a degenerált (nicht normál) iditóta idegen csőcselék hitbéli hülyeségeihez semmi köze a MAGYAR NEMZETSÉGNEK ! Pláne nem, a hatalmat terror útján bitorló maffia bűnbandához, akik minden szmpontból TÖRVÉNSZEGŐK !

    Szeszák érdeme -ezzel a cikkével- hatalmas, mert mint volt főügyész, jól átlát a szitán és nem hagy kétséget affelől, hogy 65 éve nem működik az igazságszolgáltatás, hanem bűnözők terrorizálják a MAGYAR NEMZETET és korrupt hazaáruló maffiózok játsszák az istent, akiknek rég HALÁLOS ÍTÉLET JÁR A MAGYAR TÖRVÉNY ALAPJÁN !

    VálaszTörlés
  4. Hát mondjuk, nem kapkodták el. :D
    Szeszáknak meg van neheztelni valója, igaz, ő sem könnyű ember.

    VálaszTörlés
  5. bedefy, attól félek, rájöttem, hol húzódik a te lövészárkod:
    Semmelweis utca.
    Föhadiszállás: 1-3.

    Nem tudok hozzászólni Pintér Sándor személyéhez, túl felszínesek az információim a tevékenységéröl, a megítélése pedig legutóbbi, nagyon szerencsétlen kijelentéséig olyan ellentétesek voltak, hogy csak abban bízhatok, Orbán Viktor jól döntött, a Magyar Rendörséget vele gatyába rázatni. Nem többet, nem kevesebbet.

    Nem csodálkoznék, ha Pintérnek már erre sem marad ideje.

    VálaszTörlés
  6. "Szeszák érdeme -ezzel a cikkével- hatalmas, mert mint volt főügyész, jól átlát a szitán és nem hagy kétséget affelől, hogy 65 éve nem működik az igazságszolgáltatás, hanem bűnözők terrorizálják a MAGYAR NEMZETET és korrupt hazaáruló maffiózok játsszák az istent,"
    Hát alakul, és még hatalmon sincsenek!
    Mégis jól érzem, hogy őszre előbújnak a varangyok.

    VálaszTörlés

  7. A reumád, az bújik elö összel,sziszegve sziszegsz töle, mint szesssssssssssssz-ák: két perce üzentem ugyanezt neked Anyuschnál, hát nem megint itt talállak...?!

    VálaszTörlés
  8. Ni csak, ez a kigyó.állandóan sziszeg.

    VálaszTörlés
  9. Aresz - egy kígyó ?
    Sziszegni sziszeg, de még csak nem is egy mamba...
    Egyszerüen bamba.

    VálaszTörlés
  10. Már megint adod az énedet. Látom ebben éled ki magad. Szerencsétlen.

    VálaszTörlés
  11. De megnyugodtam....már aggódtam, hogy jobb belátásra térvén, kíméled a háziasszonyunk oldalát...:D.

    Végy példát csengeléröl: ITT alig akad töle rosszindulatú, netán sértegetö beírás.

    VálaszTörlés
  12. Mit beszélsz! Mindenütt te kezded a kötözködést, számodra a célszemély teljesen mindegy. Neked
    az a fő, hogy jól leugassad azt, aki másképpen gondolkodik.

    VálaszTörlés
  13. Kifinomult modorod ellenére teszek egy utolsó javaslatot: egyezünk meg benne, hogy aki itt "leugatott" - hogy klassziKUS(S)t idézzek -, az maga Szeszák volt.

    Övé a kötözködés vádja.
    De te is megteszed, amikor megteszed.

    VálaszTörlés
  14. Aresz csak a véleményét irta le.

    VálaszTörlés
  15. halaszb, most (is) éppen mellébeszélsz (figyeld a mondatomat: alany, állítmány, söt, megszólítás is: minden a helyén), de én egy únott mozdulattal pá-t intek néked, mert igen fárasztó egy pali vagy...

    VálaszTörlés
  16. Lucrezia Borgia hozzád képest szeplőtelen baba.

    VálaszTörlés
  17. Egyetlen dolog érdekelne csupán:
    Miután MINDENKI tudja, mekkora ballépés Pintért miniszterré kinevezni- ismét-, vajon MIT TUDHAT EZ A PINTÉR SASA, hogy még azzal is volt pofája megzsarolni a Fideszt: csak úgy vállalja el a belügyminiszterséget, ha a nemzetbiztonsági tárcát is megkapja.
    NNNNNA, erről ha lehetne valamit hallani. ERRŐL mély csend. Mondhatni: KUSSOL mindenki.

    VálaszTörlés
  18. "KUSSOL mindenki."

    Viktor nem. Viktor erröl beszélt tegnap: olyan szakember kell összerántani és gatyába rázni a rendörséget, akinek majd`negyvenéves rutinja van.

    Személy szerint Pintérnek erröl a szerencsétlen mondatáról tudok, amely abból ered, hogy Gergényivel tette össze magát: az én szememben már EZ megbocsáthatatlan. Az elöéletét TI ismeritek. De lehet, hogy tényleg tud valamit: erös rendörséget tetö alá hozni.

    Nagy a rizikó, emiatt a szakértelelm miatt miniszteri székbe ültetni.
    Viktor azt is mondta tegnap, hogy az október 23-i történések kivizsgálását NEM bízza rá.

    Itt olvastam a riportot:

    http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=2&AID=0&Direkt=68006

    VálaszTörlés
  19. majd`negyvenéves rutinja van.
    Kérdés: miben?

    Nem hiszem el, hogy ebben az országban EGYEDÜL ő lenne "alkalmas" ennek a posztnak a betöltésére.Ilyen nincs.

    VálaszTörlés
  20. ...hát, nekem is vannak fönntartásaim...
    Balsai kompetensnek látszik, neki már csak az eljárás marad, akkora volt a föltáró munka eddig is. De ha valami még kiderül, amikor már ez is sok: ide is fölteszem az egyik áldozattal készült riportot, ha nincs ellenedre, Ólevendula, egészen újszerü, spirituális megközelítése a rettenetnek:

    http://www.magyarhirlap.hu/hitelt/ko_vagy_kenyer.html

    VálaszTörlés
  21. Annak ellenére, hogy Pintér szavaiból elsőre úgy tűnt, mintha mentené, azért az is benne volt, hogy Gergényit is utasította valaki. - Tehát a fújjoló kórus tendenciózusan igyekezett a figyelmet Gergényi védelmére irányítani, hogy elaludjon a kérdés: KI utasította Gergényit?
    Azt tudjuk, hogy ki jutalmazta meg.

    VálaszTörlés
  22. Köszönöm a cikket, ez annyira fontos, hogy fel is tettem.

    VálaszTörlés
  23. Ekkora rendőri tapasztalattal mások már nyugdíjasok.

    Mellesleg ki tudja: Hol van Orbán Viktor és Sólyom László?
    http://halaszb.multiply.com/journal/item/63/63

    VálaszTörlés
  24. Ügyvezető kormány van. Az egyik még, a másik már nem intézkedik.

    VálaszTörlés

  25. Vona Gábor sem az ügyintéző, sem a nem ügyintéző kormánynak nem tagja. Egyszerűen EMBER. És tudta, hogy hol a helye.
    Példamutató.
    A közéleti személyeknek akkor is vannak kötelezettségeik, ha nincs alattuk bársony szék.

    VálaszTörlés
  26. Néhány zsákot a FIDESZ vezérkar is meg tudott volna tölteni. Még akár a parlamenti
    munkát is felfüggeszthették volna. Hogy néz az ki, hogy miközben a fél ország fuldoklik
    az árban, kisebb-nagyobb vagyonok válnak egyik napról a másikra semmivé, akkor a
    parlament, a 2/3-os FIDESZ irányítása mellett bizottsági helyekről vitázik.

    VálaszTörlés
  27. halaszb maga adja válaszait beírásaira:

    "Három beirásnál többet nem birtál ki, hogy egy újabb hülyeséged el ne süssed.

    Ha valakinek az idegállapotával baj van, az te vagy."

    Lehet itt nekem ellenvetésem ?

    VálaszTörlés
  28. Jó lenne, ha a hiperaktivitásodat hasznos dolgokban élnéd ki. Pl. elkisérhetnéd Viktorodat egy kis homokos zsák pakolásra.

    VálaszTörlés
  29. Az ilyenekre mondják azt, hogy se kutyája, se macskája, nem tud magával és az idejével mit kezdeni.

    VálaszTörlés
  30. Viktornak ?

    Öt gyermeke, szép felesége...kutyája, macskája, mindene van, ami egy teljes élethez megkívántatik.

    VálaszTörlés
  31. " elkisérhetnéd Viktorodat egy kis homokos zsák pakolásra."
    Erre tán álljon itt egy fórumos oldal:

    "Én valahogy egyetlen oroszlános dzsekit sem látok a képeken. Ja ők éppen a Parlamentben küzdenek...

    Küzdelem a gáton - Jelentés Vámosgyörkről (képek)
    2010. május 17.

    A Magyar Gárda és a Jobbik tagjai megfeszítve küzdenek a szép számú helybelivel a gátakon. A helyzet elkeserítő, de nem reménytelen. A tegnapi napnál sokkal jobb a szervezés.

    HOZZÁSZÓLÁS:

    Ezek az emberek Magyarország igazi hősei, és akikre lehet támaszkodni egy nemzet újjáépítéséért folytatott küzdelemben. Valahogy nem látom, hogy Kolompár és a többi kirekesztő üvöltő dervis egymás hegyén-hátán tülekedne azért, hogy megóvja a cigányság otthonait is veszélyeztető településeket, és az állítólag egykor megalapított Cigány Gárda sincs sehol! Hol vagy, Cigány Gárda, amikor példát kéne mutatnod a "gyűlölködő" többségi atyafiaknak? Hol vagytok, kirekesztők és furmánykodók, akiket a rosszullét kerülget ugyan, ha megláttok egy Új Magyar Gárda egyenruhát, de akkor, amikor a ti otthonaitokat védik a gátakon, kussoltok?

    Ennyit erről! Tiszteletem és megbecsülésem minden jobbikosnak, gárdistának, sőt minden más apolitikus egyszerű magyar embernek is, aki a nehéz időkben nem a kocsmában püföli a játékgépeket a segélyből és a családi pótlékból, hanem másokért és önmagáért is KIÁLL!

    Ezek az igazi hősök és ezek az igazi MAGYAROK!"

    Az én hozzászólásom meg csak annyi: sehol egy bakancs...
    sehol a vona...
    tudom, hazament már: készül a következö parlamenti botrányra...

    VálaszTörlés
  32. Ez is azt mutatja, hogy nálunk túl sok a szereplési vágytól túlfütött, megalapozatlanul nyilatkozgató emberke.

    VálaszTörlés
  33. De hol marad Szeszák...?

    S föként Pintér Sándor ?
    Vagy nem innen indultunk, míg a hiperaktivitáshoz nem érkeztél, béci ?

    VálaszTörlés