Blogarchívum

2010. április 16., péntek

Dr. Szalay Péter: Szanyi Tibor lebukott


Dr. Szalay Péter, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje
Dr. Szalay Péter közleményében elmondta: Szanyi Tibor, az MSZP képviselőjelöltje csúnyán lebukott, hiszen saját körzetébe szervezett átjelentkezéseket.
A Fidesz-KDNP angyalföldi országgyűlési képviselőjelöltjét két napja még azzal rágalmazta meg alaptalanul Szanyi Tibor, hogy szervezetten vittek lakóhelyüktől távol szavazó polgárokat a választókerületbe, most pont róla derült ki, hogy átjelentkezéseket és átszavazásokat szervezett - hangsúlyozta Dr. Szalay Péter.

Dr. Szalay Péter, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje

Dr. Szalay Péter, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje

 

A fideszes politikus kiemelte: a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével mind Szanyi Tibor, mind az MSZP magyarázattal tartozik az angyalföldi embereknek, hogy miért szerveztek átjelentkezéseket és átszavazásokat a választókerületben?

Szanyi Tibor leleplező hangfelvételét itt tekintheti meg
http://www.youtube.com/v/bZH4Jrt6RJE
"Mindenkit, akit csak ismerünk nem csak szavazásra kell buzdítanunk ... hanem azt kell mondani mindenkinek, hogy szóljon a testvérének, a rokonának, a barátainak, hogy még Budapesten belül is, hogyha teheti kérje át magát a XIII. kerületbe, feltéve, hogy MSZP szavazóról beszélünk. Annyit kell mondani, hogy aki teheti ne Zuglóban, ne Ferencvárosban, ne Karcagon, ne Zalaegerszegen, hanem a XIII. kerületben szavazzon, főleg ha megbízható ismerősről van szó. Tehát nem általában szólógatunk, hanem akiről feltételezzük, hogy van az ismeretségi körében szintén baloldali szavazó."

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-

14 megjegyzés :

  1. Ez a pofa már régóta a begyemben van.....

    VálaszTörlés
  2. ...aki ellésnek minösítette, amikor Dr. Lévai Anikó ötödik gyermekét világra hozta ?

    Szíve Angyalföldért dobog.

    "Dunántúl, Alföld együtt a harcban,
    Jelszavad megrengeti-rengeti..."

    VálaszTörlés
  3. Emlékszem arra az "elléses" szövegre. Mélyen megbotránkoztatott. Mint ahogy az is, hogy "Viktor veri a feleségét", vagy, hogy Kósa a debreceni pályaudvaron prostikat szedett fel. Teljesen normális volt a fél ország hördülése, és tiltakozása az ilyen minősíthetetlen beszéd miatt.
    Mint ahogy a mostani kampány is tele volt a család szentségét megsértő tahóbbnál- tahóbb intrikákkal, rágalmakkal, csak ezúttal Vona Gábort, Morvait, Gaudit igyekezett Sunyi Tibis módszerekkel besározni a Fidesz média. Sajnálatos, hogy ezek nemhogy nem érték el sokak ingerküszöbét, de még tapsoltak is a nyilvánosságra hozataluknak, sőt, maguk is részt vettek valótlan piaci pletykák terjesztésében..:-((

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy nekem lett kettős látásom, de ma duplán látom a videót az oldalamon, tegnap meg sehogy...

    Ez a pofa mondta azt is 2002-ben az első MSZP-SZDSZ-es parlamenti ülésnapon, hogy
    "500 ezer paraszttal kevesebbre van szükség."

    Szerintem róla lehetne megmintázni az Ismeretlen Bunkó szobrát.

    VálaszTörlés
  5. Nincs kettős látásod, Tényleg kettő videó van.
    Köszi, hogy felfrissítetted a memóriámat. Annyi baromságot hordott össze ez a szerencsétlen, hogy már el is feledtem a zömét. Talán jobb is:-(

    VálaszTörlés
  6. Elképesztő, mennyi pihent alak van:-))

    VálaszTörlés
  7. EZ él elevenen az én emlékezetemben is.....:((((

    Az ilyen dolgok számítanak, minden más csak figyelemelterelés.

    VálaszTörlés
  8. "Emlékszem arra az "elléses" szövegre. Mélyen megbotránkoztatott. Mint ahogy az is, hogy "Viktor veri a feleségét", vagy, hogy Kósa a debreceni pályaudvaron prostikat szedett fel. Teljesen normális volt a fél ország hördülése, és tiltakozása az ilyen minősíthetetlen beszéd miatt."

    Ezt a farizeus szemforgatást...!
    Mikor - hogy`...!

    VálaszTörlés
  9. Kedves olevendula. Nem is olyan régen a te lapjaid a béke szigetei voltak, amelyeken lehetett normálisan véleményt cserélni. Én az elsők között voltam, akik a lapjaidat látogatták és ezzel közvetve népszerűsítették. Egy idő óta azonban minden megváltozott. Lapjaidat szinte megszállta egy nagyszájú banda, akik lapjaidat blödebbnél blödebb hozzászólásokkal öntötték el és amelyek emiatt csatatérré változtak. Kár érte.

    VálaszTörlés
  10. Valóban:
    halaszbéci:
    "Én az elsők között voltam,",
    - aki rágalmazásba csapott a debreceni freskók ürügyén, a falka meg folytatta...Kurzgedächtnis....de nem úgy az enyém...

    VálaszTörlés
  11. Amint az alábbiak is az általam mondottakat bizonyítják. Még egyszer. Kár.

    VálaszTörlés
  12. Én ettől még szívesen látogatom ólevendula oldalát, mert tele van ÉRTÉKKEL. A többi nem számít.Jó lenne, ha Te is megpróbálnál inkább szemezgetni abból, ami értékes. Ne foglalkozz olyasmivel, amivel nem érdemes.

    VálaszTörlés
  13. Kétség kívül "hallatszik" némi csatazaj a lapjaimon.
    Gondoltam rá, hogy nekiállok takarítani, mert a kontaktust a párbeszéd érdekében akartam fenntartani a két rivális tábor között, és nem a tömegverekedések céljából.

    Végül úgy döntöttem, hogy felnőttek vannak itt, és végtére is bárki törölheti a hozzászólását, ha időközben meggondolta magát.

    Az Élet már csak ilyen. Zajlik. :-)

    VálaszTörlés