Blogarchívum

2010. március 27., szombat

Műsorajánló, rövidhírek

SZABAD GONDOLAT: 2010. március 28-án, 7.05-8.55-ig - Műsorajánló

Ismétlés: 21.05-től 22.55-ig

Szerkesztő-műsorvezető: Barna Dóra, Kocsis Éva

E-mail címünk: szabadgondolat@lanchidradio.hu

Korrupt az egész világ? Üdvözlet a zsebbe csúsztatott borítékok, a lezsírozott meccsek és az összekacsintások világában. Egy országban, ahol nem szégyen a mutyizás és a rendszert a protekció olajozza. Ez itt a nagy megvesztegetőshow, maszekolással, „uram-bátyámozással”, tanácsadói szerződésekkel és haveri szívességekkel. Szóval a nagy kérdés, hogy mikor lesz a csalás végre szégyen, nem pedig érdem.

Leleplezés: Demszky lovardát szépíttetett az FKF-fel (+videó)

Nemcsak aszfaltoztak, többmilliós felújítási, karbantartási munkákat is végzett a Fővárosi Közterület Fenntartó a főpolgármester ingatlanjain – a Hír Televízió Célpont című műsorának erről két, az FKF-nél felelős beosztásban dolgozó ember nyilatkozott.

Nem engedik ki Demszky főtanácsadóját

Szabadlábra helyezte a bíróság csütörtökön Zelenák Tibort, a BKV egykori kommunikációs főosztályvezetőjét, míg Mesterházy Ernő, a főpolgármester volt politikai tanácsadója továbbra is előzetesben marad – derült a ki Fővárosi Bíróság pénteki közleményéből. Mindkettőjüket a BKV-ügyek kapcsán gyanúsítják.

Százmilliók a miskolci szocialisták kampánycégének?

Simon Gábor, a miskolci villamosberuházás miniszteri biztosának vezényletével Káli Sándornak, a borsodi megyeszékhely polgármesterének is kampánytanácsokat adó céget hirdették ki a 30 milliárdos villamosprojekt kommunikációs tendere győzteseként.

Bosszúhadjárat? – Eü-reform „szocialista módra”

Vélhetően a Gyurcsány-kormány által megkezdett egészségügyi reformmal való szembefordulás miatt kellett távoznia a Jahn Ferenc-kórházból Dr. Káposzta Zoltánnak, aki az ideggyógyászati osztályt vezette az intézetben. Káposztát azzal vádolják, hogy szabálytalanul töltött ki egy igazolást az OEP felé, ami az elbocsátásához vezetett. A Jahn Ferenc-kórházat egyébként Gerő Gábor, az MSZP egészségügyi tagozatának elnöke vezeti.

Csepeli kettős gyilkosság: mégis megvannak azok a fontos papírok

A rendőrség szerint megvannak azok az iratok, amelyeket a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola 2009 januárjában meggyilkolt igazgatója, Takács József akart átadni feljelentés kíséretében a rendőrségnek.
A Népszabadság szombaton azt írta, hogy a táska – amiben állítólag az iratok voltak – nincs a rendőrség birtokában, bár a feljelentés „más úton” eljutott hozzájuk. A rendőrség két nyomozást folytat: az egyiket a gyilkosság, a másikat a menet közben felmerül gazdasági bűncselekmények kapcsán. A rendőrség szerint ez utóbbiak – sikkasztás, csalás, közokirat hamisítás – akár lehettek is a gyilkosság indítékai.

MDF-es jelöltre leadott cédulákat foglalt le a rendőrség

Farkas Tibor MDF-es képviselőjelöltre leadott kopogtatócédulákat foglalt le a rendőrség pénteken a XVII. kerületi önkormányzat épületében.

Martonyi János elvállalná

Hivatalos felkérés esetén elvállalná a külügyminiszterséget Martonyi János. Korábban Orbán Viktor is megerősítette, hogy a Fidesz kormányra kerülése esetén ismét a politikusra bízná a külügyi tárca vezetését, és a magyar uniós elnökséggel kapcsolatos feladatokat.

Lázár: Hamarosan kiderül, kik lopták szét az országot (+videó)

A Fidesz elkészítette azt a 11 ügyet tartalmazó listát, amelyeket kormányra kerülése esetén mindenképpen megvizsgálna az elmúlt 8 év MSZP–SZDSZ-es kormányzásának elszámoltatása során – jelentette be Lázár János pénteken Budapesten.

Orbán: Vége lesz az egészségügy megnyomorításának

Az egészségügyben a következő kormány legfontosabb feladata az lesz, hogy megakadályozza a rendszer összeomlását, és ehhez kész pénzügyi eszközöket is biztosítani – mondta Orbán Viktor pénteken, miután meglátogatta az óbudai Szent Margit Rendelőintézetet.

Több mint háromszoros fölény a Fidesznél

Orbán: A kilábalás első lépése, hogy elmegyünk választani (+videó)

A válságból való kilábalás első lépését az embereknek kell megtenniük azzal, hogy elmennek választani, a leendő kormányé csak a második lépés lesz – mondta Orbán Viktor országjáró körútjának szombati, kaposvári állomásán, újságírók előtt.


7 megjegyzés :

  1. Be szép lesz mikor az Országgyűlés kiadja az első képviselőt az igazságszolgáltatásnak...:D

    Akkor halljál visítást....

    VálaszTörlés
  2. Ezek a jó idöben, jó helyen elöadott, orbáni mondatok...ki sem térek olyan setét alakokra, akik 20 esztendeje nem választottak, újabb 20 esztendeig meg nem is fognak, ha nem gyöz kétharmaddal a JOBBIK.
    Elpityerednek.

    VálaszTörlés
  3. Csak mosolygok itt magamban. eddig is rengeteg időtök volt rá! de szándék...............NUKU!!!

    VálaszTörlés
  4. Mert akinek a törvényességröl, a Parlament müködési szabályairól, az Alkotmány adta jogokról és kötelességekröl halványpink sejtése nincs, no AZ ír ilyen baromságokat, hogyassszongya:
    "Csak mosolygok itt magamban. eddig is rengeteg időtök volt rá! de szándék...............NUKU!!!" Papírra vetette: foti55.

    VálaszTörlés
  5. Le lehet szállni fótiról.
    Itt elveket lehet ütköztetni, ESZME-CSERÉT lehet folytatni, de egymást bármilyen módon minősíteni: NEM.

    VálaszTörlés
  6. NÁLAD. Kívánságodra.
    Parancsra, ágyúval tüzelést - nemeskócsagra maga kezdette...

    VálaszTörlés