Blogarchívum

2010. március 28., vasárnap

Kigyulladt Gyurcsány szaunája – három embert kimentettek

Gyurcsány: Háztartási tűz volt
2010. március 28. 19:03

 
MNO - PL
Tűz ütött ki a Gyurcsány Ferenc által is lakott ház földszinti szaunájában vasárnap kora este. A ház erkélyéről három személyt kimentettek a tűzoltók – közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság. Gyurcsány háztartási balesetnek minősítette az esetet.
Molnár Péter szóvivő közölte: a tűz a földszinti szaunában keletkezett. Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) főosztályvezetője az MTI-nek elmondta: összesen három személyt mentettek ki létrával a házból, amelyben nyolcan tartózkodtak. Egy ember enyhe füstmérgezést szenvedett, őt a helyszínen ellátták – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc az MTI megkeresésére megerősítette, valóban az ő Szemlőhegy utcai házában történt a tűzeset vasárnap kora este. A volt miniszterelnök a tűzről azt közölte, hogy az egy egyszerű háztartási baleset volt. Egyúttal azt is elmondta, hogy a tüzet már el is oltották, és ezért köszönetet mondott a tűzoltóknak, akik – mint hangsúlyozta – gyors és szakszerű munkát végeztek.

(mti)

7 megjegyzés :

  1. Feri barátunk most is a tűzzel játszott, de úgysem tanul semmiből...
    A való világot már úgyis csak odaátról fogja megismerni

    VálaszTörlés
  2. Ebül szerzett jószág ebül vész el? A szaunát a Fittelina építette mutyiban. Vajon mit loptak ki az építéskor, ami most megbosszulta magát?

    VálaszTörlés
  3. Találgatok: melyik három személyt mentették az erkélyen át ?
    1. feri-piros-vérbíróné
    2. piros-klári-vérbíróné
    3. piros-klári-feri
    Jöhettek volna a tüzoltók késedelmesen...

    VálaszTörlés
  4. Ha tudják, lehet a hosszabbik utat választják....

    VálaszTörlés
  5. A Szemlőihegyi villa alatt egy barlangrendszer van. Nyilván az ilyen ördögfattyak alatt a kénköves pokol gyulladt ki. Következő alkalommal megnyilik alattuk a föld és apró-klán megsemmisül.
    Mert megérdemlik !

    VálaszTörlés