Blogarchívum

2010. március 14., vasárnap

Egy kis választás

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/11_milliot_ad_az_lmp-nek_egy_amerikai_uzletember/

Amerikai ingatlanos az LMP legnagyobb támogatója

4,8 millió forintot már adott, és két részletben további összegekkel összesen 11 milliót fog adni a Lehet Más a Politikának egy ingatlanbefektetéssel foglalkozó amerikai üzletember. Ezzel az összeggel ő a párt legnagyobb adományozója. Richard Field húsz éve él Magyarországon, és ingatlanos üzletei mellett a magyarországi Vöröskereszttel együttműködve különböző szociális programokkal a szegénység ellen küzd. Korábban a Civil Mozgalom kezdeményezést is támogatta.

Kapcsolódó:

Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke vezeti a Fidesz-KDNP fővárosi választási listáját.

A Fidesz elnökségének másik hat tagja - köztük Orbán Viktor pártelnök - egy-egy megyei listát vezet.

 (InfoRádió / MTI)

A Fidesz-KDNP választási listáiról pénteken döntött a Fidesz országos választmánya.

Az országos lista első húsz helyén
Orbán Viktor után Schmitt Pál, Horváth János, Wittner Mária, Semjén Zsolt, Kövér László, Navracsics Tibor, Lezsák Sándor, Jakab István, Szatmáry Kristóf, Turi-Kovács Béla, Farkas Flórián, Ágh Péter, Pelczné Gáll Ildikó, Varga Mihály, Pokorni Zoltán, Kósa Lajos, Harrach Péter, Tarlós István és Kubatov Gábor szerepel.

Az ellenzéki pártszövetség
azonban - számítva egy esetleges, nagyarányú egyéni választókerületi győzelemre - prominens tagjait a megyei listák biztos befutó helyein is szerepelteti.

Orbán Viktor a Fejér megyei, Kövér László választmányi elnök a Zala megyei, Pelczné Gáll Ildikó alelnök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, Varga Mihály alelnök a Jász-Nagykun-Szolnok megyei, Kósa Lajos alelnök a Hajdú-Bihar megyei, Navracsics Tibor frakcióvezető pedig a Veszprém megyei lista első helyén szerepel, így garantált a bejutásuk a parlamentbe. Közülük többen egyébként egyéni jelöltként is elindulnak.

Szijjártó Péter stábfőnök, aki sem egyéniben nem indul, sem az országos lista első húsz helyén nem szerepel, a Borkai Zsolt győri polgármester vezette Győr-Moson-Sopron megyei lista harmadik helyét foglalja el, így az ő bejutása is biztosra vehető.

Az egyéniben nem induló, ismert politikusok közül a budapesti listán szerepeltetik
Tarlós Istvánt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjét, Németh Zsoltot, a külügyi bizottság elnökét, Kubatov Gábor pártigazgatót, Farkas Flóriánt, a Lungo Drom elnökét és Pesti Imre egészségpolitikust.

Újonc lehet a KDNP-frakcióban a budapesti listáról Bagdy Gábor, a kereszténydemokraták fővárosi képviselőcsoportjának vezetője, valamint Vejkei Imre alkotmányjogász a Tolna megyei listáról.

A Baranya megyei listát Bánki Erik, az Országgyűlés sportbizottságának elnöke, a Bács-Kiskun megyeit pedig Semjén Zsolt KDNP-elnök vezeti. Utóbbin indul az 5. helyen Matolcsy György volt gazdasági miniszter.

A Békés megyei lista élén Domokos László áll.

A borsodi lista elején szerepel Balog Zoltán, az emberi jogi bizottság fideszes elnöke, Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója és Iván László, a párt nyugdíjas tagozatának elnöke is.

A Csongrád megyei listát az egyéniben is induló Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere vezeti. E lista utolsó helyén szerepel Deutsch Tamás EP-képviselő, aki sem egyéniben nem indul, sem az országos lista első húsz helyén nem szerepel. Így várhatóan nem lesz tagja az új Országgyűlésnek.

Az Orbán Viktor vezette Fejér megyei lista elején Horváth János, az Országgyűlés korelnöke, Mikola István volt egészségügyi miniszter és Cser-Palkovics András helyettes szóvivő szerepel még.

A "meglepetésjelöltnek" számító Pálffy István televíziós műsorvezető a Hajdú-Bihar megyei lista 8. helyét foglalja el.

A hevesi listát Demeter Ervin, a nemzetbiztonsági bizottság tagja vezeti, és itt szerepeltetik Nyitrai Zsolt operatív igazgatót is.

Bencsik Tamás, Tatabánya polgármestere az első, Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere pedig a harmadik helyen indul a Komárom-Esztergom megyei listán.

Nógrádban Becsó Zsolt, Pest megyében Harrach Péter, Somogyban Gelencsér Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Seszták Oszkár áll a lista élén. Utóbbi lista második helyén szerepel Jakab István, a Magosz elnöke.

A Tolna megyei listát Potápi Árpád vezeti, Hirt Ferenc pedig a 4. helyén szerepel ennek a névsornak, azaz várhatóan ismét lesz mozgássérült tagja a parlamentnek.

Vas megyében Kovács Ferenc vezeti a listát, és itt szerepel Ágh Péter, a Fidelitas elnöke is.

Kapcsolódó linkek:>>
Nem a Jobbikra  Ha nem is feltétlenül kormánytagként, az új oktatáspolitika kidolgozásában hallatni kívánja a hangját a Fidesz alelnöke - interjú a HVG-ben.
2010. 03. 01.

Újjászületik a MOM Pokorni Zoltán a Hegyvidéki Önkormányzat képviseletében írta alá az EU és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból megvalósuló MOM - Gesztenyéskert kulturális, sport és szabadidő negyed funkcióbővítő fejlesztése beruházás szerződését. Tudósítás és fotógaléria
2010. 02. 05.



____________________________________________________________________________________________ Martinez Gábor, a Jobbik XII. kerületi képviselőjelöltje

  Martinez Gábor végzettségét tekintve informatikus, hivatásszerűen foglalkozik alkalmazott grafikával és zenével. A meghiúsult rendszerváltozást követően a MIÉP felé fordult, de a pártból való kiábrándulását követően, 2004-ben az alulról szerveződő új erőhöz, a Jobbikhoz csatlakozott, amelynek jelenleg hegyvidéki elnöke.
A párt központi munkáját, a kampánycsapaton belül grafikusként és honlapok készítőjeként segíti, nevéhez fűződik a Jobbik 2009-es EP-választási kampányának arculati kidolgozása is.
A XII. kerületben élő, kétgyermekes családapa fontosnak tartja a magyar emberek képviseletét a multinacionális érdekekkel szemben és a politikusbűnözők teljes elszámoltatását.

Martinez Gábot önéletrajza



64 megjegyzés :

  1. Ennek a Richard Field-nek utánanézek, de nem hiszem túl sokat találok róla...., ennek ellenére van egy elképzelésem hol kaphatnám meg...:D :D

    Igaz, olyan helyeken én is "orrot befogva és halkan anyázva" járok....

    VálaszTörlés
  2. :D :D :D
    Egyetértünk.
    - Közben csöndben azon tűnődöm, hogy az eddig általam kedvelt Ivád község tényleg el akar-e bukni?
    Mér' épp az LMP kell nekik? :-O

    VálaszTörlés
  3. Mindenki kapkod mint Bernát a ménkűhöz, mert tanácstalan és utatvesztett.
    Ez ennek a választási kampánynak a lényege, ez a szoclibek stratégiája, minél nagyobb a fejetlenség, annál jobb nekik.

    Nincs mit tenni, nincsen kialakult, józan polgárságunk amelyik képes lenne stabilizálni a társadalmat!

    VálaszTörlés
  4. Az Index cikkét elolvastam, pontosan azt kaptam amit elképzeltem, szedik ösze a szoclibeket és terelik őket a MDF felé....

    VálaszTörlés
  5. Valahogyan csak betuszkolják őket a parlamentbe. :-S

    VálaszTörlés
  6. Ettől én is nagyon félek, abban reménykedek sok ember megy szavazni.
    Ha nagy létszám lesz nem kerülnek be, ha csökkent az érdeklődés lehet bekerülnek....

    VálaszTörlés
  7. Az amerikai emigráció tagjainak levele:

    "Kedves magyar testvérünk!

    Ötvennégy év telt el a dicsőséges 1956-os magyar szabadságharc óta, de most nyílik az első lehetőség a rózsadombi paktum által létrehozott demokratikusnak álcázott, akár kommunista akár globalista diktatúra kisöprésére Magyarországról.

    A 2010-es magyarországi választásokon végre indulnak politikusok, akiknek radikális és hazafias programja képes lesz 56-ot befejezni, A nemzeti emigráció is szeretne besegíteni ebbe a munkába. A nemzetnek nagy szüksége van az emigráció tudására, tapasztalataira, kapcsolataira, erkölcsi és anyagi támogatására, amit sajnos, húsz évig az otthoni politikum nem volt hajlandó elfogadni. A hosszú évek alatt a nemzeti emigráció sorai megritkultak, de akaratunk nem. Végre itt az alkalom, hogy visszafordítsuk a történelem kerekét, rosszról a jobbra, a hazugságról az igazságra, a hazaárulásról a hazafiságra és a vereségről a győzelemre. A kormányok és a pártok erkölcsileg, gazdaságilag, jogilag megbuktak és menniük kell! Ehhez a mi támogatásunk elengedhetetlen.

    Ezt a felhívást a nemzeti emigráció szervező bizottságának nevében küldjük. A befolyt anyagi támogatás teljes egészét a Jobbik választási kampányára fordítjuk és azzal az adakozóknak elszámolunk.

    Célunk a nemzet fellendülését előmozdítani, ezért aki erkölcsi vagy más támogatást tud nyújtani, kérjük, azt is közölje velünk. Kérjük adományukat, csekken az „ÉVA MOLNÁR” névre kiállítani és a memóban alul odaírni, hogy JOBBIK és az alábbi címre beküldeni : FRIENDS OF JOBBIK .P.O. Box 772 CORNELIUS NC. 28031

    MIVEL A KAMPÁNY MÁR ELŐREHALADOTT ÉS ÁPRILIS 11-ÉN LESZNEK AZ ELŐVÁLASZTÁSOK KÉRJŰK AZ ADOMÁNYOKAT MINÉL ELÖBB BEKÜLDENI.

    Szebb jövőt, köszönettel és hazafias tisztelettel

    Dr. Balogh Sándor, a Szervező bizottság elnöke,

    Molnár Éva pénztáros

    Molnár Lajos, bizottsági tag,

    Molnár László, “ “

    stb."

    VálaszTörlés
  8. "Kérjük adományukat, csekken az „ÉVA MOLNÁR” névre kiállítani és a memóban alul odaírni, hogy JOBBIK és az alábbi címre beküldeni : FRIENDS OF JOBBIK .P.O. Box 772 CORNELIUS NC. 28031"

    "Minek nevezzelek".

    VálaszTörlés
  9. No, mi a baj már megint? Az, hogy vannak a Jobbiknak barátai, az emigránsok között? Az lenne meglepő, ha nem lennének, szerintem:-)
    Az érmének létezik ez az oldala is. Bármennyire is nagy igyekezettel próbálják elfedni minden oldalon.

    Egyébként már elmondtam -ha jól rémlik, anyusnak is anno-, hogy szerintem kik támogatják a Jobbikot a háttérből, méghozzá komoly pénzekkel. Szintén azon a kontinensen kellene keresgélni, szintén magyar származású emigránsok körében, "kicsit" multimilliomos berkekben.
    Szerintem.

    VálaszTörlés
  10. Köszi Csengele a levelet.
    Amennyire tudom, nincs mindenben egyetértés a II. világháború után, az '56-ban, és a Kádár-érában nyugatra menekültek között.
    Más-más világot hagytak itt, különböző benyomásokkal. Az emlékeik abba a korba vezetnek vissza, amelyikből eljöttek.
    Némi túlzással, az érzékletesség kedvéért feltehetném azt a kérdést, hogy
    - miért nem használtak Egyiptomban karórát?
    Nem lehet egyik kor szellemiségét ráhúzni egy másik korra.
    Ők is Magyarország szabadságáért emelték fel a szavuk. Remélhető, hogy ők SEM szélhámosok.
    Itthon látható, hogy pl. "beteg gyermekekért" gyűjtögetnek néhányan a saját zsebükre. :-((

    VálaszTörlés
  11. Nekem végül is mindegy, hogy '56-os, vagy '86-os emigráns áll az ügy mellé:-)
    Csak azért hoztam ide, hogy ha már kampány, meg támogatók, akkor legyen néha ilyen is közhírré téve.:-)

    VálaszTörlés
  12. "MIVEL A KAMPÁNY MÁR ELŐREHALADOTT ÉS ÁPRILIS 11-ÉN LESZNEK AZ ELŐVÁLASZTÁSOK KÉRJŰK AZ ADOMÁNYOKAT MINÉL ELÖBB BEKÜLDENI."
    Ahogy a katolikus templomokban szokás!
    "Nemlátod, hogy it van a "zacskó" elötted, vagy bele okádsz, vagy majd mi megtanítunk.

    VálaszTörlés
  13. Ezt nem értem, de ha megkérlek, akkor remélhetőleg kifejted bővebben:-)

    VálaszTörlés
  14. Ahogy mondják: nem erőszak a disznótor. aki nem akar, nem kell segítsen. Lehet másnak is adakozni, kinek belátása, és szimpátiája szerint. És lehet nem adakozni is;-)

    Vannak,a kik úgy gondolják, hogy rendben van itt minden: ki a kormányt isteníti, ki meg az ellenzéket, aki ugye nem tehet itt semmiről. Mások meg azt mondják: ELÉG VOLT abból, ami az elmúlt 20 évben itt történt, így nem mehet tovább.
    Megint mások otthon maradnak. Ez teljesen szubjektív kérdés.

    „Isten előtt, ki-ki bűne szerint, méltó módon elszámoltatik.
    Nem marad semmi véka alatt, mi megtörtént a nap alatt.
    S tüzes paripákon jön el, élet és halál.
    Bizony mondom néktek, döntse el mindenki, hol áll!”

    VálaszTörlés
  15. Aresz talán úgy értette, hogy MI adakozzunk egy amerikai címre, mert NÁLUNK lesz hamarosan választás? :-)
    Gyanum szerint ez a levél az Amerikában élő magyaroknak szól.

    VálaszTörlés
  16. Megy a perselyezés, és a pénz ki tudja hol áll meg. Ma már Magyarországon aki gondolkodik, senki nem ad egy fillért sem erre a célra, és ilyen módon kunyerálva.
    A katolikus egyház, az évezredek során megtanulta, vagy kiverem(belőled), vagy Attila kardja vés örök nyomot az agyadba.
    "olevendula" a lényegre tapintott. Tele vagyunk szerencse lovagokkal, kik a "magyar szelet-ből" szeretne húsos részt kanyarítani.

    VálaszTörlés
  17. Hát ilyenek szép számmal akadnak mindenütt...

    VálaszTörlés
  18. No, majd most letörjük a szarvukat az ilyeneknek. :-)

    VálaszTörlés
  19. Ja...!!! Mit nem hallok?!
    Mostantól kezdve, aki bejelentést tesz a munkaadójára, ha az valamiféle anyagi visszaélést követne el, részesül a leleplezett összeg 10%-ban.
    Baromi jó ötlet! Kár, hogy 8 évet késett. :-((

    VálaszTörlés
  20. Úgy kell érteni, hogy aki spicliskedik, az mostantól még pénzt is kap érte?:-O

    VálaszTörlés
  21. Nem!!!!
    Ha valaki, Ibizán nyaral már tíz éve, és oda magánrepülőn jut el, és közben a segélykérők hosszú sorába, panaszkodik, hogy a nyolc kiló arany görnyedté teszi, ami a nyakában van, az menjen a szoclibekhez panaszra, de ne a jobbikhoz!

    VálaszTörlés
  22. Volt a szoclibeknek a Horn-Kuncze időszakban is "fekjelentésügyi" kormánybiztosuk, Killer...izé... Keller László személyében.
    Jó is volt addig, amíg nem az ő embereiket kezdte vizsgálgatni. Na, akkor aztán félretették.

    VálaszTörlés
  23. A "kiengyensúlyozott tájékoztatás" jegyében hozzátettem Martinez Gábort is.

    VálaszTörlés
  24. Sokat gondolkoztam a személyi kérdéseken. Persze első sorban arról szavazunk most, hogy merre tovább, Magyarország, de azért nem mindegy, hogy kiket fogunk személy szerint oda küldeni. Igen nagy lutri ez, bármelyik pártról is legyen szó...Pedig azt hinné az ember, hogy a kb 8 millió választásra jogosult polgár közül cirka 176-becsületes, megbízható embert kiválasztani gyerekjáték.
    Hát nem az....
    Mondjuk az I. kerületiekre kifejezetten irigykedek:-)))

    Tegnap voltunk Pörzse lakossági fórumán, egyszerűen elmondhatatlan az az EMBER.

    VálaszTörlés
  25. Igen, ez a helyzet, hogy Martinez Gábort egyáltalán nem ismerem.
    Mondjuk Pokornival szemben van némi fenntartásom, különös tekintettel a zöld területek erős fogyatkozására, de az ő tevékenységéről legalább nagyjából tudom, hogy milyen.
    ( ... és a turul egyelőre még mindig a helyén van...)

    VálaszTörlés
  26. Viccnek jó...:D

    "Az amerikai emigráció tagjainak levele"

    Még egy Teller levél? :D

    "Ezt a felhívást a nemzeti emigráció szervező bizottságának nevében küldjük"

    Az amerikai nemzeti emigráció egyetlen jogosult szószólója az Amerikai Magyar Szövetség...:D

    Nehogy most kezdje valaki szervezni az emigrációt....:D

    Jópofi....:D

    VálaszTörlés
  27. Nagyon kedves városka Cornelius, Észak Karolinában van a Lake Norman partján.

    Szervezni sajnos legfeljebb haliskolát lehet ott, mert horgászparadicsom, de lakossága nem nagyon van (kevesebb mint 15,ooo ember)

    VálaszTörlés
  28. Ha ebből a 15 ezer emberből néhány tucat magyar segít, mi annak is nagyon fogunk örülni. Tulajdonképpen itt nem is feltétlenül a pénz a lényeg. Már a tudat: nem vagyunk egyedül is ÓRIÁSI lendületet és lökést adhat a célegyenesbe fordulva a magamfajtáknak:-)

    VálaszTörlés
  29. Rád vártam, Kanbagoly. Tudtam, hogy kisegítesz.
    Sejtettem, hogy ez is egy Teller-levél lehet.

    Nem baj, ha itt nem mindenki érti, miröl is diskurálunk.

    VálaszTörlés
  30. "Holló hollónak nem vájja ki a szemét.":-))

    VálaszTörlés
  31. A kis barna róka meg a nagy veres rókától tanul...:D

    VálaszTörlés
  32. Nézd, pár tucat embert mindenre össze lehet szedni.

    Ez abból a szempontból hasonlatos a Teller levélre, előre megfontoltan megtévesztő módon van megfogalmazva.

    Az intézményesített emigráció nem támogat semmilyen pártot, az emigráció a demokratikus intézményrendszert és a polgári kibontakozást támogatja.

    VálaszTörlés
  33. Megnyugtatlak, nem vagytok egyedül.
    Ott lesztek a kenyéradótokkal egyetemben az ellenzékben...:D

    VálaszTörlés
  34. Akkor most jönnek a dakota-viccek? Nemá.

    VálaszTörlés
  35. "Akkor most jönnek a dakota-viccek? Nemá."
    Mit fecseg ez itten, Te érted ?

    VálaszTörlés
  36. Szenilitás ellen szedjen Kavintont.

    VálaszTörlés
  37. Én EZT eddig is tudtam.
    Kettőnk közül nem én vagyok az, aki ebbe képtelen belenyugodni. ":D "

    VálaszTörlés
  38. Akkor most még egyszer, lassan, hogy mindenki értse:

    "Megnyugtatlak, nem vagytok egyedül.
    Ott lesztek a kenyéradótokkal egyetemben az ellenzékben...:D"

    KENYÉRADÓTOKKAL. Oppozícióban. Ellenzékben.
    Megértettük egymást ?

    VálaszTörlés
  39. .... vagyis az MSZP-vel a Jobbik ellenzékben! De még mennyire, hogy bele fogsz Te nyugodni!

    VálaszTörlés
  40. No, akkor itt és most tisztázzunk már valamit! Először is: "Tüzet szüntess!:-))

    1:Ki mondta, hogy nem a Fidesz fogja megnyerni a választást?:-)

    2: Ki mondta, hogy nem ellenzékben lesz a Jobbik?:-)
    Természetesen mint minden párt, a győzelemre törekszik, ami teljesen normális. De a jelen felállás szerint mindannyian tudjuk, hogy miképpen fognak alakulni az erőviszonyok. Akkor mi is a probléma? Ejnye, csak nem azt akarjátok mondani, hogy még mindig nem tudjátok lenyelni a békát, hogy a Jobbik ott lesz a parlamentben, és nem Viktor lesz a 2/3-os"király"?

    3: Ki nem látja azt a fals és gyengécske csúsztatást, ami szerint aki ellenzékben van, az egy és ugyanazon az oldalon áll?
    "vagyis az MSZP-vel a Jobbik ellenzékben! "
    Ezen a "logikán" végig ballagva ez azt jelenti, hogy -ezek szerint-1990-94 között a Fidesz egy platformon állt az mszp-vel és az szdsz-szel? Mert, hogy akkoriban a Fidesz is, és az mszp-szdsz is Antallék ellenzékeként működtek.

    Most komolyan nálam akartátok ezt a kis dedós trükköt "elsütni"?
    Hát, amint látjátok: jó sz@r volt:-)))

    VálaszTörlés
  41. Mielött küldöm a kényszerzubbonyt, akkor most még egyszer:

    "1:Ki mondta, hogy nem a Fidesz fogja megnyerni a választást?:-)

    2: Ki mondta, hogy nem ellenzékben lesz a Jobbik?:-)"


    1. pont: akkor most a FIDESZ lesz kormányon ?
    Válasz. Igen, a FIDESZ lesz kormányon. EZ egy országnak világos. NEM vitatéma. Ki tette hát kérdövé ?

    2. pont:akkor most a JOBBIK biztosan ellenzékben lesz ? Igen, a JOBBIK ellenzékben lesz.
    És ki is lesz még ellenzékben ?
    Hát az MSZP lesz ellenzékben.
    Akkor az ellenzék, másnéven az oppozíció a JOBBIK és az MSZP ?
    Igen, a JOBBIK és az MSZP.
    Meg aki még akar.

    Ti.

    VálaszTörlés
  42. No. 1.
    Ki a fene akarja, hogy a balos kutyulék, valamilyen pozícióba kerüljön?
    No2.
    A Jobbik ellenzékbe lesz, és következetesen fogja képviselni a Haza érdekeit!
    Semmi estre sem fog összeborulni a szoclibekkel, mert akkor neki annyi!
    Soha nem kell egy ilyen rablóbanda még egyszer!
    Vonatkozik ez a legnagyobb ellenzékre is! Hisz, soha nem hallottam egyetlen egy Fideszestől is, hogy most, de nagyon befizetem az adómat, a bérből és fizetésből élőkkel együtt!

    VálaszTörlés
  43. Amit ez az alak össze-vissza beszél, csak ő érti...:D

    VálaszTörlés
  44. "3: Ki nem látja azt a fals és gyengécske csúsztatást, ami szerint aki ellenzékben van, az egy és ugyanazon az oldalon áll?"

    Ezt csak te próbálod "fals és gyengécske csúsztatással" belemagyarázni...:D

    Hangsúly a "kenyéradó gazdátokon" van, azon ami elől olyan lelkesen próbálsz bújkálni....:D

    Nem megy.

    Összenő ami összetartozik...:D :D

    VálaszTörlés
  45. "Semmi estre sem fog összeborulni a szoclibekkel, mert akkor neki annyi"

    Nem kell összeboruljon, mert egy tőről származik...., csak még sokan nem látják.

    VálaszTörlés
  46. Ez tán csak nem a New York-i Népszabadság leányvállalata?

    http://www.fw.hu/nemzetihirhalo/htmlkeret/hoka1.jpg

    Figyelni a mondatra, miszerint VAGY a FIDESZ-re, VAGY a JOBBIK-ra adjuk szavazatunkat !

    Na, most az egyszer pont EZT nem javasolja Orbán Viktor, hanem nagyon érthetöen igazítja útba a kedves bizonytalankodót.

    VálaszTörlés
  47. "soha nem hallottam egyetlen egy Fideszestől is, hogy most, de nagyon befizetem az adómat, a bérből és fizetésből élőkkel együtt!"

    Aresz, nem hallani, de még látni fogod !

    Orbán Viktor legnagyobb büne a magyar adócsalók népes táborának szemében ugyanis éppen az a tény, hogy ismét bevezeti a törvényes, kötelezö és ELLENÖRZÖTT adózás intézményét.

    VálaszTörlés
  48. Az utóbbi 5 hozzászólás nagyon Lendvai-s volt.
    Biztosan ezek is botox kezelésre járnak.
    Ha összeborulásról beszélünk, akkor először is az utóbbi években már megtörtént MSZP-FIDESZ
    összeborulásról lehet beszélni.
    A Lisszaboni szerződés, a titoktörvény, a vidéki összeborulások stb. tények.
    A jövőre való hivatkozás meg csak fikció.

    VálaszTörlés
  49. Nem tudom, kik lehetnek, csak arra emlékszem, hogy a kampány előtti időkben egyet értettünk abban, hogy vagy magyar-érzelműek vannak, vagy magyar-ellenesek.

    VálaszTörlés
  50. "Összenő ami összetartozik...:D :D"
    Erre gondolsz?:
    http://www.beol.hu/orszag-vilag/belfold/egymasra-talalt-a-fidesz-es-a-hit-gyulekezete-293434

    ".D :D"

    Egyébként attól még, hogy az 1990-1994 között ellenzékben lévő Fidesz-Mszp-Szdsz "összenőtt", összeborult az ellenzékben,(Értsd: kart-karba öltve, egymást túllicitálva gyalázták, köpködték, fikázták a kereszténydemokrata erőket...akkor még...), ettől nem kell mindenkiről ugyanezt feltételezni. A bizonyíték ott van a Századvég: Poltikusportrék, Orbán Viktorról szóló könyvében. Szinte mindegy, hol ütjük fel a könyvet, a Fidesz-Mszp-Szdsz nagykoalíció víziója mindenütt visszatérő, alapvető gondolatként van jelen.
    Így hát egyértelmű, hogy kire passzol a "Nem kell összeboruljon, mert egy tőről származik...., csak még sokan nem látják."- mondatod.

    ":D :D"

    Hű, de nehezen értik meg egyesek, hogy MILYEN ORIGÓRÓL is indult a Fidesz:-(((

    VálaszTörlés
  51. "Nem tudom, kik lehetnek, csak arra emlékszem, hogy a kampány előtti időkben egyet értettünk abban, hogy vagy magyar-érzelműek vannak, vagy magyar-ellenesek."

    Mára úgy tűnik, ez leredukálódott orbánisták, vagy nem orbánisták szintű gagyiságra.

    VálaszTörlés
  52. Ezért írtam korábban, hogy egyre jobban utálom a kamányokat.
    A werberi szisztéma a legrosszabb emberi tulajdonságokra alapoz. :-(

    VálaszTörlés
  53. A werberi szisztéma ott ÜVÖLT a Fidesz médiáiban:
    1:Vona Gábor állítólagos iwiwes szerelmes levelezése mi más, mint az egyik legalapvetőbb TABU téma ledöntése? a CSALÁD SZENTSÉGÉBE ilyen rútul belegázolni, az frankó? Azt lehet, csak mert a Fidesz médiáiból érkezik? Még akkor is felháborító lenne, ha a Népszabi hozta volna le, de éppen az a Széles Gábor adott teret mindennek, aki állítólag Orbán minisztere lesz?.-O

    2: bayer zsoltika olyan minősíthetetlenül ocsmány módon gázolt át egy másik szent dolgon, a BARÁTSÁGON, méghozzá minden előzmény, vagy figyelmeztetés nélkül, hogy az gyomorforgató.
    Igen, ezek itt pontosan ronwerbweri mélységek. Kár szépíteni.

    VálaszTörlés
  54. Nem, ez mára jobbikos vagy nem jobbikos szintű gagyiságra süllyedt.

    VálaszTörlés
  55. Itt igazolódik be a jobbikos gondolkodáshiány, csak hit van és demagógia...:D

    Ezt nevezem keresztyén-konzervatív értékrendnek...:D

    VálaszTörlés
  56. Ez olyan igazi ron werberi, még reagálásra sem érdemes mélység volt.

    VálaszTörlés
  57. Ron Werber lóvéért BÁRKI kampánystratégiájának kidolgozását vállalja: Jelzinétöl Iliescun át Medggyesyét. Amerikában töltötte inaséveit.

    Már miért ne tenné ezt meg Gabinak is ? A brutalitás és demagógia az ö fö erössége, amiböl nincs hiány sem a brüsszeli, sem az otthonmaradott süvöltök retorikájában.

    WERBERÜNK ÉS KAMPÁNYUNK - hozott anyagból. 10 000 dollártól fölfelé - a JOBBIK szivarzsebböl fizet.

    VálaszTörlés
  58. Csak ismételni tudom magam, elmebeteg vagy.

    VálaszTörlés
  59. Ütös érvek mindenkor meghajlásra szorítanak.

    VálaszTörlés