Blogarchívum

2010. február 2., kedd

Hírek, Budaházy, Torockai, ombudsman, lakásvesztők...

Első fokon félmilliós büntetés Budaházynak



A Pesti Központi Kerületi Bíróság 500 ezer forint pénzbüntetésre ítélte Budaházy Györgyöt kedden a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása miatt. Budaházy György vádlott-társa ugyancsak félmillió forint pénzbüntetést kapott, két vádlott ügyében később dönt a bíróság. Az ítélet nem jogerős.

A vádirat szerint 2006. szeptember 18-ról 19-re virradó éjjel, az MTV székházának ostromakor a vádlottak megrongálták a Szabadság téri szovjet emlékművet. Az emlékművet kalapácsokkal és kövekkel ütötték, lefeszítették róla a szovjet címert és feliratokat is.

Kedden tumultuózus jelenetek után, erős rendőri biztosítás mellett, egyórás késéssel kezdődött Budaházy György büntetőpere. A símaszkos kommandósok és a rendőrök által kísért Budaházyt hangos kiáltozással köszöntötte a hallgatóság. Védőbeszédében Gaudi-Nagy Tamás azt mondta: szerinte jellemző, hogy Budaházy György ahelyett, hogy kitüntetést kapna, a vádlottak padján ül. Abszurdum, hogy a szabadságról elnevezett téren ma is ott állhat a megszállók emlékműve – tette hozzá. A védő felmentést, az ügyész felfüggesztett büntetést indítványozott. Budaházy György az utolsó szó jogán védőjéhez hasonló szellemben beszélt.

Szabó Noémi büntetőtanácsa bűnösnek mondta ki Budaházy Györgyöt jelentős kárt okozó rongálásban* mint társtettest, ezért ítélte 500 ezer forint pénzbüntetésre, ami meg nem fizetés esetén 500 nap fogházra változtatandó.

Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője fellebbezett ellene.

(FH)
*************************************************
*Szóljon, aki emlékszik rá, milyen büntetést kaptak a Fasori Gimnazisták a Regnum Marianum kereszt megrongálásáért.
**************************************************************

Pert vesztett a BRFK Toroczkai ellen – nem jogerős


Pert vesztett a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Toroczkai László elleni kártérítési ügyben a Fővárosi Bíróság kedden kihirdetett ítélete szerint. Az ítélet nem jogerős, annak kézbesítése után 15 napon belül fellebbezni lehet ellene.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőjét a BRFK azért perelte be, mert a rendőrség szerint Toroczkai László felelős a 2006. szeptember 18-i, Szabadság téri demonstráció szervezőjeként az MTV székházát védő rendőrök sérülései miatti, illetve a rendőrök felszerelésében keletkezett károkért. Toroczkai László úgy látja: a demonstráció spontán módon jött létre, ráadásul nem volt jogellenes, és nem ütközött a gyülekezési jogról szóló törvény rendelkezéseibe sem.

Az elsőfokú bíróság korábban a rendőrség keresetét – amelyben 10 millió forintot követelt Toroczkaitól – elutasította, arra hivatkozva, hogy spontán tüntetés esetében nem beszélhetünk a tüntetés szervezőjéről. Csupán azért, mert Toroczkai László beszélt a Kossuth téren, és a tüntetők egy részét a Szabadság térre hívta, nem tekinthető szervezőnek, így nem felelős a tüntetés során keletkezett károkért sem. A Fővárosi Ítélőtábla ezt az ítéletet hatályon kívül helyezte, és a Fővárosi Bíróságot a per újratárgyalására és újabb határozat hozatalára kötelezte.

A megismételt eljárásban a bíróság részletesen meghallgatta Toroczkai Lászlót is, majd kedden kihirdetett ítéletében elutasította a BRFK keresetét. Pataki Árpád bíró az ítélet indoklásakor kiemelte: a Fővárosi Bíróság a korábbi ítélet indoklását teljes mértékben fenntartja, a bíróság álláspontja változatlanul az, hogy Toroczkai László nem volt szervezője a demonstrációnak, ezért az akkor keletkezett károkért sem felelős.

(FH)

Betörtek a Legfőbb Ügyészségre
Betörtek a Legfőbb Ügyészséghez tartozó egyik épületbe keddre virradó éjjel Budapesten – tudta meg a Független Hírügynökség. A József körút 46. alatt a Legfőbb Ügyészség egy önálló csoportja működik.

A betörők körülbelül félmillió forintos kárt okoztak, de semmi olyat nem vittek el, ami hátráltatná az ügyészségi munkát.

Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője megerősítette a Független Hírügynökség értesüléseit. Elmondta, hogy a betörés miatt megtették a feljelentést. A betörők nem iratokért mentek, körülbelül 500 ezer forintos kárt okoztak, értéktárgyakat vittek el. A betörés nem veszélyezteti az ügyészség munkáját és adatvédelmi problémákat sem okozott - tette hozzá.

(FH)

Mennyi ingatlan került kalapács alá? – Senki nem tudja

Ezertől tizenötezerig különböző számokat lehet hallani a hazai kilakoltatásokkal és árverezésekkel kapcsolatban. Egy portál megpróbálta kideríteni, hogy hány lakást adtak el az utóbbi hónapokban, azonban egyik szervezet sem tudta ezt pontosan meghatározni.

A legkorábban talán áprilisban közölhet pontos adatokat a Magyar Nemzeti Bank. Azonban a kormány döntése értelmében éppen április közepéig egyetlen lakott ingatlant sem lehet elárverezni a bajba jutott adósok feje fölül. Azt viszont senki sem tudja, hogy ezzel a lépéssel hányan menekültek meg attól, hogy utcára kerüljenek, sőt azt sem lehet pontosan tudni, tavaly hány ember lakását vitték el a bankok.

Ismert: Kiss Péter társadalompolitikai miniszter hétfőn azt mondta, hogy különböző becslések szerint 6-11 ezer lakás van veszélyben a bajba jutott adósok miatt, ez is jól jelzi a probléma társadalmi súlyát. Ám Dabasi Tamás, az Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetségének elnökségi tagja azt közölte a Duna Televízióban, hogy tavaly mintegy 15 ezer kilakoltatás történt Magyarországon.

"Mi annyit tudunk, hogy 2009 első kilenc hónapjában 11 700 esetben kezdeményeztek végrehajtást a bankok, de ezek az ingatlanok persze nem kerültek mind árverésre" - mondta el Binder István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) részéről. A végrehajtások száma az előző év átlagos havi értékéhez képest 42 százalékos növekedést mutatott - tette hozzá
Az Mfor.hu a PSZÁF után a jegybanknál próbálkozott konkrét számokat felkutatni, ők közelebb is vittek a valósághoz, de pontosan még nem tudják az árverések számát. "Kértünk adatokat a legnagyobb árverező cégektől, ezek azonban jelenleg feldolgozás alatt vannak, várhatóan az áprilisi stabilitási jelentésben publikáljuk majd őket" - közölte a portál érdeklődésére az MNB kommunikációs osztálya.
(mfor.hu)

Százával érkeznek a panaszok az ombudsmanhoz


Az idősek biztonsága, a válság sújtotta rétegek problémái és a családpótló intézmények – ezek lesznek az állampolgári jogok országgyűlési biztosának idei kiemelt témái. Szabó Máté szerint hivatalához egyébként egyre több panasz érkezik az emberektől, idén az első hónapban eddig már több mint 800 bejelentést kaptak.
Az idősek szociális, egészségügyi és közrendvédelmi biztonsága lesz az általános ombudsman egyik kiemelt témája idén – jelentette be Szabó Máté. A kérdéskört a beérkezett panaszok alapján fogják vizsgálni, illetve felveszik a kapcsolatot társadalmi és civil szervezetekkel, illetve állami szervekkel is, mint például az Idősügyi Tanáccsal.*

A gyerekek alapjogaival évek óta kiemelten foglalkozik az országgyűlési biztos, idén az úgynevezett családot pótló intézményeket fogják vizsgálni. Idetartozik Szabó Máté szerint a kihelyezett inkubátorok kérdése is, amelybe a gyerekükről valamilyen okból lemondó szülők tehetik a kicsit.

Az ombudsman beszélt arról is, hogy folyamatosan, egyre több panasz érkezik irodájához. Míg 2008-ban 5700 bejelentésük volt, tavaly már 6700, idén pedig az első hónapban meghaladta a 800-at a panaszok száma. Ennek kezeléséhez valamivel nagyobb apparátusra lenne szükség, ezért Szabó Máté már kezdeményezte, hogy új munkatársakat vehessen fel. Ezt viszont megnehezíti az ombudsmanokat érintő idei 100 milliós elvonás – mondta.

Az elmúlt év munkájával kapcsolatban Szabó Máté kiemelte, hogy vizsgálták a közszolgáltatási sztrájkokat és a törvény átfogó módosítását javasolták. Ahogy megfogalmazta, polgárbarát szempontokat építenének a szabályozásba, ilyen például, hogy az emberek időben tudjanak a munkabeszüntetésről, legyen szabályozott elégséges szolgáltatás és legyen kártérítés is.

(FH)
***********************************************
* Mi ez a nagy "sietség"? Ilyen "hamar" kezdik vizsgálni? :-S
***********************************************


48 megjegyzés :

  1. Nem győzöm hangsúlyozni !

    Az érvényes és hatályos MAGYAR SZENT KORONA TÖRVÉNY ALAPJÁN :

    1./
    Nem lehet jelzálogot tenni a MAGYAR EMBER !!! semmilyen ingatlan vagyonára ! (Föld, föld méheinek kincse, épület, ház, birtok, uradalom stb.)

    2./
    Amennyiben nem az érvényes és hatályos TÖRVÉNYT szolgálja a jog(szabály), azzal szöges ellentétben van, Törvényenkivüli állapotot idéznek elő, akkor MINDEN DÖNTÉS SEMMIS, tehát ÉRVÉNYTELEN !

    3./
    Mindazok, akik a hatalom birtokában nem tesznek a TÖRVÉNYESSÉG helyreállításában, azok MINŐSÍTETT HAZAÁRULÁST KÖVETNEK EL KÉSZAKARVA ! Ez csakis HALÁLBŰNTETÉST VON MAGA UTÁN !
    . / .

    Ezeket kell felsorolni és a Magyar Királyi Bíróságnak kell címezni ! (jelképesen addig, míg meg nem alakulnak) amit állandóan a nyilvánosság elé kell tárni !
    TILOS a csőcselék bármilyen álszerveztéhez fordulni jog-orvoslatért, ameddig a Törvényenkivüli állapot tart, mert minden poziciót a terrorista bűnbanda foglal el !


    VálaszTörlés
  2. "TILOS a csőcselék bármilyen álszerveztéhez fordulni jog-orvoslatért, ameddig a Törvényenkivüli állapot tart, mert minden poziciót a terrorista bűnbanda foglal el !"

    Szegény Budaházy, ezek szerint élete végéig a börtönben fog rohadni.:-(

    Te, Bedefy, szerintem inkább mégiscsak meg kellene próbálni kijutnia a "csőcselék" szervezetéhez folyamodva. Aztán majd együtt visszaállítjuk az ősi törvényt.

    Ha mégsem, akkor a gyerekei a sírjánál megkérdezik az édesanyjukat, miért a börtönben halt meg az apjuk, mondjuk 89 évesen. "Mert volt benne annyi spiritusz, hogy nem fogadta el a törvényeiket. Jól ki is baszarintot velük, igaz, gyerekek?"

    Életszerűtlen, amit mondasz, még akkor is, ha mindketten tudjuk, hogy valóban a régi törvény az egyetlen és igazságos. jelen esetben azonban nem sokra megyünk a nagy igazságunkkal, Bedefy.
    Próbáljuk meg máshogy, szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Rendező-elv nélkül minden próbálkozás káoszt eredményez.

    KORMÁNYBUKTATÁS AZONNALI RECEPTJE :
    ----------------------------------------------------------------------
    Minden MAGYAR csak Budaházynak adja át az ajánló szelvényét.
    Ha 8 millió ezt teszi, máris megbukott az összes párt -az idegen csőcseléknek- és Budaházy azonnal szabad lesz.
    A lényeg : az aljas-korrupt-gyilkos-hazug-tolvaj-hazaáruló-bűnbandának senki se adja át szelvényét.

    ÍGY NEM KELL ÉVEKEN ÁT TÜNTETGETNI, ÉLETET BEÁLDOZNI, CSUPÁN ELLENE KELL ÁLLNI A GONOSZNAK !

    Ez a PASSZIV REZISZTENCIA ! AMIT KÖTELESSÉGÜNK MEGTENNI ÉS MINDIG GYŐZELMET HOZOTT !

    NOS? csengele ?

    VálaszTörlés
  4. Ez majdnem ugyanaz, amit a Magyarok Szövetsége ajánl.http://barikad.hu/node/46192
    Amit elvben támogatnék, de a gyakorlatban azért nincs értelme, mert jelen pillanatban NINCS helyette másik alternatíva. Ennek az országnak a működő képessége pedig folyamatosságot igényel. Méghozzá azért, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy rövidebb-hosszabb időn keresztül improvizatív módon hánykolódjunk. Amíg csak nem lesz tisztességes alkotmányunk, és REND.

    Értem, és egyetértek -elvileg- azzal, amit mondasz. A hiba mindig a gyakorlatnál bukik meg, mert-jelen állás alapján megvalósíthatatlan.
    Sokunkat rá lehetne beszélni erre, de a többséget nem lehet kicsalogatni a csigaházából. Sajnos.
    Velük mi legyen? a Szentkorona Tan értelmében büntetés vár(na) arra, ki hátat fordít a nemzet problémáinak. Ilyen alapon az ország java-részét meg kellene büntetni.
    De szerintem büntet minket a Jóisten...méghozzá elég régóta.

    Én magam is leginkább a Budaházy-féle alapállással: a jelenlegi rendszer "letojásával" értek egyet. de mire megy Budaházy azzal, hogy "köp" erre a jogrendszerre, nem ismeri el ezt a "jogállamiságnak" csúfolt romhalmazt, ami között kínlódik ez a nemzet? Börtönben van? Igen.

    Mit tudott csinálni? Ezt:
    http://1csengele.multiply.com/reviews/item/215/215?replies_read=14

    VálaszTörlés
  5. "Ezeket kell felsorolni és a Magyar Királyi Bíróságnak kell címezni ! (jelképesen addig, míg meg nem alakulnak) amit állandóan a nyilvánosság elé kell tárni !"
    Az ördög a részletekben van.
    Nem tudom a címüket. :-((

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon jó ötletnek tartom azt, hogy Budaházynak adni az ajánló szelvényeket. Én leszek az első, aki elküldöm neki. Ugyanis, ha sok-sok ezer szelvényt kap, abból érzékelheti, hogy mekkora a támogatottsága. Fidesznek-Jobiknak fölösleges szelvényt adni, mert ők a többszörösét kapják majd, mint amire szükségük lesz. AKI MAGYAR BUDAHÁZYNAK ADJA A SZELVÉNYÉT.

    VálaszTörlés
  7. "Mára biztossá vált, hogy Budaházy György függetlenként indul a XI. kerületben, a 17-es számú választókörzetben. A jelöléshez szükséges 750 darab kopogtatócédula összegyűjtéséhez olyan aktivistákat keresünk, akik több napon keresztül tudnának segíteni Február 8-ától (nemcsak egyszeri, egy-két órás feladatról van szó!).
    Az ötlet jó, szerintem is. Miért is ne?
    Attól tartok viszont, hogy csak a XI. kerület 17.választási körzetében érvényes, ha ott indul jelöltként.

    VálaszTörlés
  8. Annyiban jó ötlet Budaházynak adni az ajánlószelvényt, hogy tudná belőle: nincs egyedül. Ennél több hozadéka a gyakorlatban nem lenne.

    Gyuri nem akarja megnyerni a választást, nem is hisz az egész jelenlegi jogrendszerben- amiben teljesen igaza van, egyébként. Ő is tudja, hogy meddő dolog hiú ábrándokat kergetni. Ez a 8 hónap talán ráébresztette, hogy sereg nélkül nem lehet harcolni.
    S talán végre rájött ara is, hogy a harcok megvívásának legnehezebb eleme: embereket egy ÜGY mellé állítani. Szinte lehetetlen vállalkozás.
    Valami mást kell kitalálni, valami olyan dolgot, amitől felébrednek az emberek. De kérdem én: ha sem a Kulcsár ügy, sem az őszödi beszéd, sem az utána következő rendőr attak nem nyitotta fel az emberek többségének a szemét, akkor vajon van-e valami, ami miatt képesek kibújni a csigaházaikból?
    Van? Én jelen pillanatban nem tudnék ilyet mondani.

    Hivatkozzunk a Szent Korona Tanra, meg ősi törvényekre....max a diliházba csukatnak, előbb-utóbb. Esetleg Budaházy mellé.

    VálaszTörlés
  9. Gondolkozzunk.
    Ha senki sem adná oda senkinek az ajánló szelvényét (vagy mindenki Budaházynak adná) akkor a választást eredménytelenség miatt elhalasztanák. Az új választásokig pedig (újabb 3 hónap) a jelenlegi ballib hatalom kormányozhatna tovább. Ugye nem ezt akarjuk?
    Most a jelenlegi országrontó ballib kormányzás leváltása a legfontosabb. Ehhez pedig eredményes választás szükséges. Mindenki szavazzon legjobb meggyőzödése szerint és akkor a ballib kormányzatot el lehet tüntetni. A többit majd meglátjuk.

    VálaszTörlés
  10. Elsőként tisztázzuk !
    A demokráciában a DEMOS ajánl és dönt !
    nem pedig az illegitim csőcselék ajánlja kötelezően a korcsait ! mert ez a TERRORIZMUS !

    ad.1.
    Ha senki nem adja oda a TERRORRAL JELÖLTEKNEK a céduláját, akkor MEGBUKOTT A TERRORISTA RENDSZER !!!

    ad.2.
    A TERRORISTÁK diktátuma SEMMIS, ÉRVÉNYTELEN !
    FIGYELMEN KIVÜL KELL HAGYNI !
    Eleve azzal kerültek "hatalomba", hogy az érvényteleníthetetlen MAGYAR TÖRVÉNYT MEGSZEGVE,
    TERRORRAL rékényszerítették a Magyarokat, hogy a bűnbanda semmis akaratát tartsák be, ha nem tennék, végeznek velük.
    A kényszer alatt tett cselekedet pedig semmis !
    Tehát minden intézkedésük semmis, így az általuk diktált, csalásra és korrupcióra épült VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY IS SEMMIS !!!

    ad.3.
    Ha a döntő többség nem bízza meg a bűnbanda jelöltjeit, akkor az NEM ÉRVÉNYTELEN LESZ, HANEM MEGBUKOTT A KORMÁNY !

    ad.4.
    BUKOTT KORMÁNY PEDIG TOVÁBB NEM VEZÉNYELHET LE SEMMIT, AKKOR SE, HA IDÉZI A TÖRVÉNYTELEN MAGÁNVÉLEMÉNYÉT !

    ad.5.
    Budazázynak meg bárki leadhatja ajánlását, mert ez ORSZÁGOS JELÖLÉS és nem megyei önkormányzati.
    Tehát 8 millióan is jelölhetik.

    ad.6.
    Aki a 65 éve TERRORRAL FENNTARTOTT bűnbanda által súlykolt TÖRVÉNYSZEGÉSBŐL INDUL KI, az tevőleg válik HAZAÁRULÓVÁ !

    VálaszTörlés
  11. Tiszteletreméltó a rendíthetetlen hozzáállásod.
    Azonban egy dolog az irott jog, így a Szent Korona Törvény és más dolog, hogy érvényt tudsz-e szerezni az alkalmazásához. Amig erre nem vagy képes, addig is valahogy élned kell.
    Arra sem válaszoltál korábban, hogy ha az általad idegennek tartott népességet levonod, akkor szerinted hozzávetőlegesen mennyi magyar marad.

    VálaszTörlés
  12. Érdekes, hogy olyanok is megfogalmaznak itt véleményt, akik a jelenlegi választási törvényt egyáltalán nem ismerik. Mert, ha ismernék, akkor tudnák, hogy az egész törvény 100 %-osan zsidócsalásra alapul. De most bennünket kizárólag Gyuri szereplése és támogatottsága érdekel. Ezt pedig a neki küldött szelvényekkel kinyilváníthatjuk. Végre egy magyar jelölt, ugyanis a Jobbik képmutató kígyó, mert a párt nem támogatta. Morvai Krisztina ugyan rikácsol mellette, de ő nem Jobbik párttag, ő csak Gyuri ügyéből saját hasznot akar húzni. Az ideális az lenne, ha 8 millió nem menne el szavazni. De az emberek szellemi állapota olyan gyenge és politikai ostobaságuk olyan mérhetetlenül nagy, hogy nem jönnek rá arra, ha senki nem menne el szavazni, akkor azonnal megdőlne a bűnrendszer. Mert a pártszavazók összeses még 1 milliót sem tennének ki. Sólyom akkor már bukott figura, elkergetett lenne, semmi lehetősége nem lenne új választást kiírni, mert közben összeülne az alkotmányozó nemzetgyűlés. Ez a helyzet ugyan most nem jön létre, de Gyuri szereplése megmozgatja az állóvizet. Hiszen még semmit sem csinált, de már az MTV fő hírében szerepel, mert félnek tőle és attól, hogy tömegek állnak mögéje. Pusztuljon a cionbérenc rendszer!

    VálaszTörlés
  13. Honnan lehet megtudni, hogy ki a magyar és ki az idegen, belső ellenség?
    Onnan, hogy, aki magyar az a jelenlegi bűnrendszer megdöntése érdekében mindent megtesz, nem késlekedik, a saját szerény eszközeivel. Az idegen féregnek és patkánynak megfelel a jelenlegi bűzös mocsár, mert ebben érzi jól magát és félti rablott javait. Ezért minden magyar lépést el akar gáncsolni, akadályozni próbál. Ennek kezd vége lenni, mert a rágcsálókat kezdik nevesíteni.

    VálaszTörlés
  14. Idézet:
    "... ha senki nem menne el szavazni, akkor azonnal megdőlne a bűnrendszer ..."
    Mitől is dölne meg? Sólyom kiirná a megismételt választás új időpontját (újabb 3 hónap).
    Csak FIDESZ szavazóból van vagy 2 millió (őket semmi nem tartaná vissza a szavazástól).

    Idézet:
    "... összeülne az alkotmányozó nemzetgyűlés ..."
    Aztán meg 100 felé húzó csoportok miatt döntésképtelen lenne, úgy mint ahogy az történt a
    Kossuth téri tüntetők esetében.

    VálaszTörlés
  15. Tudsz olvasni?
    Én azt kérdeztem, hogy az osztályozás elvégzése után hány magyar maradna.
    (Lehet, hogy már csonka-Magyarországon is kisebbségben vagyunk?)

    VálaszTörlés
  16. A Jobbik egy kígyó, mert nem áll ki mellette?

    Szerinzted EZt miért kapták?:


    Nekem úgy rémlik, éppen a POLITIKAI FOGLYOK melletti kiállásért.

    Erre sem emlékszel, nyilván:





    Morvai rikácsol érte?
    http://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=162%3Amorvai-krisztina-nyilt-levele-a-legfelsbb-birosag-elnoekenek-es-a-legfbb-uegyesznek-az-emberi-jogok-vilagnapjan&catid=63%3Aemberi-jogok-kat&Itemid=100&lang=hu



    Kissé rövid és szelektív az a memóriakártyád, nem?

    VálaszTörlés
  17. Bocsánat, amiért széthúztam az oldalt, nem találtam kisebb képet.bár bedefynek, meg magyaroldalnak nyilván nem kellett volna képet hozni, mert nyilván ott voltak. Vagy mégsem?:-((

    VálaszTörlés
  18. Legalább azt kéne TUDNI, amiről véleményt mond valaki ! Már a szöveg leírásakor ellentmondásba keveredsz :

    "az irott jog, így a Szent Korona Törvény ... "

    A Szent Korona TÖRVÉNY az TÖRVÉNY és nem jog !

    A hierarchia az alábbi :

    1. TÖRVÉNY (amit csak a Teremtőisten hozhat !!!)
    2. Jogszabályok (melyet ember hoz, de csak az érvényes, ami a TÖRVÉNYT szolgálja ! Törvénysértés jogot nem alapíthat !)
    3. rendeletek, utasítások, szabályzások stb. Egyik se mondhat ellen a FŐ-NEK, a TÖRVÉNYNEK !


    A létszámról mindenkinek csak találgatásai lehet - még a mindent lenyomozó, kikémlelő, spicliknek is.
    A mennyiség és minőség szétválasztása inteligencia dolga, mert a SOK HÜLYÉBŐL sose lesz minőségi értelmiség.
    Amióta világ a világ, elég volt 1 MINŐSÉGI ember, aki kifordította sarkából a mennyiségi világot !

    Azt viszont biztosra veheted, hogy a sok Törvénytelenül betelepített idegen csőcselék számszakilag is kevesebb, de MINŐSÉGBEN NULLA !

    Itt van Budaházy esete, akitől annyira reszketnek, hogy minden hazugsággal, rágalommal bebörtönöztek, mert kiáll az IGAZSÁGÉRT !
    Pont az ellenkezőjét érték el, addig támadták, míg minden MAGYAR melléállt.

    1 mindenkiért, mindenki egyért ! Ez a MAGYAROK JELSZAVA !

    VálaszTörlés
  19. Sokat beszélsz, de keveset mondassz.
    45 évig voltunk megszállás alatt, mert az oroszok így akarták, meg az antant is.
    Ezután átkerültünk a tőke diktatúrájába, mert az előbbiek így akarták.
    Hol voltál te 65 éven át? Miért nem változott semmi ezalatt az időszak alatt?
    Talán neked sem azokat kellene támadnod, akik változtatni szeretnének ezen.

    VálaszTörlés
  20. Nem az oroszok akarták így, hanem a moszkoviták (oroszországban élő zsidók). Az oroszok -ha emlékszel még ?- nem is tudták, hogy 56-ba be kell jönniük ! Zsukov neve bizonyára ismerős ? aki ideküldte -ávós zsidók kérésére- leverni a "forradalmat", de előbb jöttek be, mert az itteni elvtársak nem tudtak kiprovokálni semmilyen forradalmat. Akkor kezdték el osztogatni a teherautóval érkező fegyvereket, hogy végre legyen BALHÉ, amiért behívhatják az oroszokat.
    És, ha jó lenne a memóriád, akkor minden BALHÉ a jehudák provokálásával kezdődött. A háborút is csak úgy tudták kirobbantani, hogy megöltek valakit, majd ráfogták a "nyuszira".
    A 2006-os öszödi beszéd is provokálás volt, hogy legyen indok a katonai megszállásra, mert már mindenki erőre kapott és nem ment az elvtársi hülyítés.

    VálaszTörlés
  21. Még a komcsik a saját tákolmányukat sem tartották be, amikor MSZMP megszünt jogutód nélkül, de az MSZP vette át a lopott szajrát, amivel mégis elismerte, hogy ők a jogutód !

    De a patkány-köztársaságuk elnökét is a mai napig alkotmányellenesen ők jelölik, holott azt ügydöntő népszavazáson a nép ajánlhatja és választhatja csak.

    De a tákolmányuk is alktományellenes, mert azt is ügydöntő népszavazásra kellett volna vinni.
    Az más dolog, hogy akkor is érvénytelen lett volna, mert a MAGYAR TÖRVÉNY érvényteleníthetetlen és hatálytalaníthatatlan !

    És az is alkotmányellenes, hogy a főpolgármestert bebetonozták, holott csak EGYSZER INDÍTHATTÁK VOLNA (maximum 2-szer) és immár 20 éve csak ő indulhat.

    Ezekről a nonstop alkotmányellenes dolgokról mi a véleményed ? halász a-b-c ?

    VálaszTörlés
  22. Ez mind csak részlet kérdés. A végeredmény szempontjából nem számít.
    Csak arra jó, hogy a lényegről ne beszélj.
    "Hol voltál te 65 éven át? Miért nem változott semmi ezalatt az időszak alatt?
    Talán neked sem azokat kellene támadnod, akik változtatni szeretnének ezen."

    VálaszTörlés
  23. Az ellenfél lebecsülése meg a legnagyobb hiba, amit a politikában el lehet követni .
    A "rongyos" "csürhe" másodosztályú technológiával felszerelt" szovjet hadsereg
    Berlinig üldözte a legkiválóbbnak tartott német hadsereget.
    Vagy a viet-namiak meghátrálásra kényszerítették a világ legerősebb haderejét.
    Valami hasonló prognosztizálható Afganisztánban és Irakban.

    VálaszTörlés
  24. Észre kellene már venni, hogy a magyarság már évszázadok óta a puszta léért küzd.
    Az elszenvedett tatár, török, osztrák, antant, orosz csapások során a magyarság
    számaránya folyamatosan csökkent.
    Ugyanis a népességfogyás ellensúlyozására jász, bosnyák, kun, német, szláv, román
    népeket fogadott be.
    Jelenleg a kis születési arányt a cigányság kéretlen szaporodása és további szláv,
    román, meg ázsai, afrikai, dél-amerikai és egyéb nációk pótolják.
    Sürgősen el kellene gondolkodni azon, hogy merre tovább? És végre megtenni azt, amit
    meg tudunk tenni. Nem polemizálni, hanem egyymással összetartva tenni.

    VálaszTörlés
  25. Magyarország nem többnemzetségű ország !
    Az idegen csőcseléknek semmi beleszólása nem lehet a MAGYAR NEMZETSÉG ÜGYEIBE !!!

    Ha emlékszel még, vannak kisebbségek, akik CSAK A MAGUK ÜGYÉBE dönthetnek,
    de a MAGYAR TÖRVÉNY maradéktalan betartása mellett.

    Pl. a német kisebbségi csoport nem dönthet a MAGYARSÁG ÜGYÉBEN !

    Az, hogy minden kisebbség terrorizálja az őslakos nemzetséget, az bűncselekmény és TÖRVÉNYELLENES.

    Eleve ezek a kisebbségek nem szavazhatnak ORSZÁGOS NEMZETI ÜGYEKBE ! Ezeket mind ki kell venni az országos listából és csak a "maguk udvarán" kapirgálhatnak.

    De totális csalás és korrupció az, hogy a kisebbségieknél is szavaznak meg a többségi Magyaroknál is,
    azaz a kisebbség duplán szavaz !

    Így lesz 1,5 millió csőcselékből rögtön 3 millió !

    VálaszTörlés
  26. Halásznak üzenjük, hogy az ő fajtája osont be az oroszokkal 1945-ben, a zsidók hozták a magyarok nyakára a gyilkos kommunizmust! 1989 után meg ezek a véreskezű rablógyilkosok demokratának nevezték magukat. Erről kéne beszélnie Halásznak. A saját fajtájának a viselt dolgairól, akik most a BKV-től kezdve az összes állami bűnözést csinálták.. Ne nézzen Halász hülyének bennünket. Valójában nem az oroszok raboltak ki bennünket Rákosi-Kádár alatt, hanem Halásznak a piszkos kommunista zsidói, akikről ő most mélyen hallgat, akik először Moszkvát szolgálták ki, aztán meg Brüsszelt. Ebből elég volt és a Halász-féle hazudpzásból is elég volt.

    VálaszTörlés
  27. Magadat minősíted. Nem elég avatarnak feltenni az ország megcsonkítását.
    Most elárultad magad. Te egy provokátor vagy. Jól szolgálod megbízóidat.
    Biztos sok pénzt kapsz érte és abból jól élsz.
    Te és társaid miatt nem tud összefogni a nép és nem tudja elkergetni
    a rajta élősködőket.

    VálaszTörlés
  28. halász vonulj vissza a hitsorsosaidhoz ! ott túpírozd a lufit.
    A tefajtád provokatőreit messziről megismerni a vádaskodás szövegéből.
    Egyetlen-egyszer se sikerült a témához szólnod érdemben, mindig új műcsontot vettél elő.
    Megjött a szokásos következő lépésed is, a személyeskedés, majd ezután szok ' jönni a helyesírás-duma.
    Minden lépését a fizetett provokatőr dumának szóról-szóra időrendbe szedve betartottál.

    VálaszTörlés
  29. Bedefy, egy pillanatra vedd ki a s@ggedből a fejedet, és figyelj ide, légyszíves.
    Az első házasságomból született gyermekem apai ágon horvát származású. -"ovics" végződésű a nagyszülők neve. Abban a térségben csupa-csupa ilyen család él: előbb-utóbb ott lesz a vérvonalban a szerb-horvát "kisebbség" vére.
    A második házasságomból született gyermek nagyszülei szlovák eredettel rendelkeznek. Itt, felénk folyton valamilyen "-szki" végződésű névvel élő emberrel találkozunk. Mi legyen velük? Halál rájuk?

    Az egyik ismerősömnek -származását tekintve- sváb felesége van. Mi legyen a gyerekükkel, ha felnő? Nem szólhat majd bele semmibe, mert állítólagosan egy "kisebbséghez" tartozó asszonytól van?
    Nem mellesleg a legnagyobb hazafiak, te pancser.

    Kisebbségről csak az hadovál, bedefy, aki sík hülye a saját népe eredetét illetően. Aki képtelen felfogni, hogy a magyar nép nem TISZTA, árja, mint ahogy sok idióta szeretné ezt sulykolni. A magyar nép kismillió féle náció olvasztó tégelye. Ez évezredek óta így van: a szkíta népek is sokféle népekkel éltek együtt. Ki tudja, hányféle gén összegyúrásából lett a mi népünk. Csak mire a Kárpát-medencébe értünk, legalább 30 féle néppel házasodtunk, éltünk együtt, nem zavar?

    Az eredet mondánk is ezt támasztja alá: Hunor és Magor és az összes harcosuk Dúl (Alán fejedelem) leányai közül választottak feleséget. Tehát IDEGEN asszonyokat vettek el, nem a saját fajtájukbélieket.Akkor mi mindannyian egy kisebbséghez tartozunk?

    Hosszasan lehetne sorolni történelmünk nagy hazafiait, akiknek vérvonalában szlovák, román, szerb, stb vér csörgedez.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS?
    Gondolkodj már, miről beszélsz, ember. Magyaroldal nevű pároddal együtt. Mert, hogy vagy baráti, vagy rokoni szálak kötnek össze titeket, az tuti. Egyedül nem lehet valaki ekkora marha.
    Mégis: ki olvassa a lapodat, magyaroldal? bedefy?:-)
    Ti teljesen hülyének néztek magatok körül mindenkit.

    Halászb-t nem kell leszólni, a nyomába sem értek. Elég volt ebből a sok butaságból, amit összehordtok okkal, ok nélkül folyton.
    Na.

    VálaszTörlés
  30. Hozzáteszem még, mintegy bónuszként: BUDAHÁZY VÉRROKONAI SZLOVÁKOK. Ezt ő maga mondta egy interjúban.
    Na bumm, akkor most Budaházy is csak egy szar kisebbség ivadéka, nagyokosok? He?

    VálaszTörlés
  31. Félbeszakítva a tömegverekedést, a holnapi napra érdemes figyelni:
    (Meg tettem mellé még kisebb érdekességű linkeket is.)
    Holnap számol be a Jobbik Budaházy képviselőjelöltségéről
    Budaházy György a mentelmi jog érdekében független képviselőjelöltként indul Budapest 17. választókerületében. Novák Előd ugyanitt a Jobbik színeiben méretteti meg magát.
    Budaházy képviselő-jelöltségéről Bernadett felesége, illetve Edda húga és Novák Előd számol majd be. A HunHír.Hu szombaton tudósítást közöl az eseményről.

    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=26792

    Lehányt bilincs, emberjogi krízishelyzet, Budaházyval a nemzeti önrendelkezéséért (Morvai-exluzívval, leleplező videóval))
    http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=26793

    "Egyenes beszéd"? - Győrben járt Pokorni
    http://hunhir.hu/index.php?pid=fhirek&id=9221

    Budaházynak mindenképpen ki kell szabadulnia, és nem szabható meg a jelen esetben, hogy "csak összekötözött lepedőkön mászhat-e ki a börtön ablakán", vagy "kávéskanállal stabad-e alagutat fúrnia".

    Az elvi kérdéseket érdemes elkülöníteni a gyakorlati tennivalóktól.
    Acsarkodás és ökölrázás, melldöngetés nem mindig hasznos.

    VálaszTörlés
  32. Én arra a hazugságra reagáltam, mi szerint a Jobbik lapít Budaházy ügyében. Idehoztam nem egy bizonyítékát annak, hogy ez nem igaz. Nem állom a hazugságot,legyen szó bármiről. Ha tömegverekedésbe keveredek, akkor sem. Sőt! a tömegbalhét kifejezetten nekem találták ki.:-)
    De jóvanna, ha nem akarod, részemről lefújva a további meccs.:-(
    Az igazság úgyis itt van már: a képekben és a felvételekben.

    VálaszTörlés
  33. csengele te készakarva vagy ilyen buta !

    "BUDAHÁZY VÉRROKONAI SZLOVÁKOK"
    A saját fejedet vedd ki a hátsódból !

    Budaházy LIPTÓ VÁRMEGYEI NEMESI CSALÁD LESZÁRMAZOTTA !
    1920-ig tán még működik a memóriád ?

    ÍGY HAZUDTOK MINDEN MAGYARBÓL IDEGENT !
    Vagy ennyire vagy fiatal, amiből következik, hogy gőzöd sincs a történelemről.

    VálaszTörlés
  34. A történelmi Magyarország Liptó vármegyéje annyira északon van, hogy a -szky végződésű nevek inkább lengyel nemességre utalóak.
    A szlovák nevek végződtek többnyire -czki - re.
    Én meghúzom magam, mert nem vagyok színmagyar.
    Az elődeim között van török, örmény, székely, 1 db ír, több osztrák, vagy szász is a magyaron kívül.

    VálaszTörlés
  35. Csengele pedig nem ostoba, saját erejéből és akaratából tudja, amit tud - merthogy az iskolában elmulasztották az igazi magyar történelem oktatását,
    de ennek hátrányos következményeivel nincs egyedül.
    1849 óta nincs valós történelem oktatás.

    VálaszTörlés
  36. Budaházy saját maga mondta ebben a műsorban, hogy neki pl szlovák ősei vannak, de ha kellene, szívfájdalom nélkül "kardélre hányná" őket egy szálig, ha a Hazájáról lenne szó. Nem szó szerinti az idézet, ez itt egy vágott anyag.Az Echo archívumában bizonyosan fellelhető az egész beszélgetés.

    Nem szoktam hazudni, nem szeretem, ha hazugnak néznek, úgyhogy lesz szíves, akit érdekel az alábbi részlet után nézni. Abból végre kiderül, hogy mi az igazság. Egyébként tökéletesen alátámasztja mindazt, amit mondtam fentebb.

    VálaszTörlés
  37. Nem tudom, csak én nem látom amit ideraktál, Csengele?
    Nyilván videó, de üresen ásít rám az oldal. :-S
    Néha vannak ilyen bénaságok nálam. Pl: az Indavideót sem szokta "enni" a gépem, de azon legalább azt látom, hogy Indavideo.

    VálaszTörlés
  38. Nevetséges hogy alább egyesek a "magyar" származásukat magyarázgatják nekünk. Azok biztosan nem magyarok, akik származásukat magyarázgatják. Aki magyarnak született, annak nem kell magyarázkodnia. Minden magyarellenes idegen a magyarsága fitoktatásával próbál hatalomra törni. Ezt csinálták évszázadokig ellenünk, de ennek vége. Jó lenne, ha erre rájönnének.

    VálaszTörlés
  39. Ezek a firkálgató idegen korcsok azt is be akarják bizonyítani nekünk, hogy Petőfi vérségileg nem volt magyar....Ezt Persze csak a zsidók terjesztették. A magyar történelemről az összes hazugságot ők terjesztik a mai napig. Először polgárként, aztán marxista kommunistaként, most meg demokrataként. A Magyar Oldal márciusi száma bebizonyítja, hogy Petőfi szülei is magyarok voltak. Persze a zsidók magyar lapot nem olvasnak. Mi viszont olvassuk az ő hazugságaikat, hogy képben legyünk, naprakészen.

    VálaszTörlés
  40. Petőfi Sándor:
    anyja neve: HRÚZMária
    apja: Petrovics István. Valóban nincs egy csepp idegen vér sem az eredetileg Petrovics Alexander névre keresztelt költőnknek.

    Valószínűleg 5-6 számjegyű azoknak a történelmi személyiségeinknek a száma, akiknél szintén erre juthatunk. Aki nem hiszei, járjon a végére:-))

    Mátyás király, (csak hogy örülj):

    "Ilyen kenéz volt Erdélyben, Hunyad megyében, egy Serbe, vagy Serbán nevű OLÁH ember: a törökverő HUNYADI JÁNOS nagyapja. Ennek az oláh kenéznek három fia volt: Vojk, Magas és Radul. Hunyadban élvén a család, Hunyadinak írta magát s egy 1409-ben, Zsigmond király korában kelt adománylevél tanúsítja, hogy az oláh kenéz fia, Vojk, Hunyadi Jánosnak az édesapja, már magyar köznemes, sőt udvari ember vala, ami annyit jelent, hogy Hunyadi Vojk bizonyos számú vitézzel követte Zsigmond király személyét háború idején. Honyadi Vojké volt Vajdahunyad vára, s az erdélyi alvajda egy levélben barátjának mondja, ami amellett tanúskodik, hogy az oláh kenéz tekintélyes férfiú lehetett.
    Az 1409-iki adománylevél már megújított levél, s abban előfordul Hunyadi János neve is. Ő volt Vojknak a legidősebb fia, s ekkor már nagykorú volt bizonnyal. Születése esztendejét bizonyossággal nem lehet tudni, csak sejthető, hogy 1387-körül született. Természetesen mendemonda, hogy a törökverő Hunyadi János Zsigmond király természetes fia volt. Az sem igaz, mit sokan és sokáig állítottak, hogy Hunyadi színmagyar eredet. A tiszta valóság az, hogy nagyapja oláh kenéz volt apja már katolikussá lett magyar nemes ember, s ő maga mint magyar köznemes lép a magyar történelem színpadára. Nekünk, magyaroknak éppenséggel nincs okuk szégyellni hunyadi oláh eredetét. Ellenkezőleg: büszkén kell gondolnunk a magyar faj, a magyar szellem magába olvasztó erejére, mely ezer esztendős történetünk folyamán oly sok jeles idegen származású embert tett szívvel-lélekkel magyarrá.

    Igaz, hogy ezek a sorok nem olyan "nagyszerű" embertől való, mint imádott Szánatid, vagy Pap Gáborod. Ezek a sorok bizonyos Benedek Elek nevű ember tollából származó idézet. Méghozzá a Nagy magyarok élete című munkájából.

    Nos, nem tudom, hogy rá melyik bélyeget szándékozol ragasztani: zsidó volt, marxista kommunista, idegen, vagy mindegyik, egyszerre?

    Végezetül: jelen ismereteim alapján az én felmenőim között eddig csak Nagy, Kovács, Hajdu, Pesti előnevű elődöket tudok felmutatni. Ez persze még semmit nem jelent. Az ismerőseim közül a legnagyobb hazafiak éppen azok, akik nem magyar nevű ősökkel büszkélkedhetnek.
    Semmit, de semmit nem jelent az ősök neve. a LÉNYEG, hogy mit teszünk mi MA.
    Pocskondiázzuk származása alapján a másikat, vagy tevőlegesen is részt veszünk az ország felépítésében.

    VálaszTörlés
  41. Ámokfutás, amelyet itt magyaroldal csinál.
    "... Nevetséges hogy alább egyesek a "magyar" származásukat magyarázgatják nekünk. ..."
    És ezt egy olyan mondja, aki csonka-Magyarország térképével meg magyar(oldal) névvel
    hivalkodik.
    "... Aki magyarnak született, annak nem kell magyarázkodnia. ..."
    Bizony az igazi magyaroknak nincs szükségük arra, hogy állandóan bizonygassák
    magyarságukat. Ahhoz szív, lélek és tettek kellenek.
    Apage, satanas!

    VálaszTörlés
  42. Kedves magyaroldal, bedefy, és mindenki, akinek valóban szívügye Budaházy és a politikai fogvatartottak ügye!

    Alábbi sajtótájékoztatón szóba kerül, hogy aki Budaházyt szeretné segíteni a választáskor, de más szavazó körzetben lakik, jelezheti a jegyzőnél előre, hogy a XI. kerület 17. szavazó körzetében szeretné leadni a voksát.

    Aki úgy érzi, hogy szívesen állna az igazságtalanul elítélt Budaházy és a többi politikai fogvatartott ügye mellé, választhatja ezt a megoldást is.
    Nagy szám lenne, ha egyéniben bejutna a parlamentbe Budaházy, és ott a mostani jogtalan rendszer áldemokratikus szabályai szerint a parlamentáris demokrácia eszközeivel élve olvashatna a be a nem tisztelt háznak!!!:-)))

    Novák Előd és a Budaházy-család sajtótájékoztatója (2010.02.06) from Jobb Start on Vimeo.

    VálaszTörlés
  43. Majd' elfelejtettem: a videót a Jobbik oldaláról másoltam ide. Annak a Jobbiknak az oldaláról, aki állítólag nem támogatja Budaházy ügyét....

    http://jobbik.hu/kopogtato

    VálaszTörlés
  44. Köszi, Csengele.
    Ha a sors kegyelméből bejutna a T.Házba, beleizzadnának néhányan az ő 2 perces felszólalásába, az biztos!

    VálaszTörlés
  45. Én úgy gondolom, hogy nincs más választás. Hiába mondogatjuk mi "idekint" a nagy igazságainkat, hiába van Budaházynak rendszerint igaza. Semmi esély nincs arra, hogy változás legyen, mivel össznépi ellenállásról még csak nem is álmodozhatunk. (Kérdezzük csak meg az átlagembert, tudja-e, ki az a Budaházy...A celebeket bezzeg ismerik, mind egy szálig. Szánalmas az egész)
    Ebben a helyzetben nincs más választás: az ő játékszabályaikat kihasználva kell bejutni a sűrűjébe, a közepébe. És onnan, BELÜLRŐL kell elkezdeni szétverni ezt az egész, elavult, igazságtalan rendszerüket.Tényleg nem tudunk per pillanat jobbat.)

    És igen, nincs is más vágyam, mint a parlamenti közvetítéseket nézni 2010 májusától. Vona, Murányi, és Budaházy felszólalásainak éppen itt az ideje!

    VálaszTörlés