Blogarchívum

2010. január 21., csütörtök

Kirabolták a sztrájkbizottság elnökének irodáját

Feltörték és kifosztották csütörtökre virradó éjjel a BKV-sztrájkbizottság elnökének – a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége egyik vezetőjének – irodáját a dél-pesti autóbuszgarázsban. Földényi György szerint politikai indíttatású háttere lehet a támadásnak.

A dél-pesti autóbuszgarázs területén lévő iroda egyik munkatársnője csütörtökön reggel vette észre a betörést. A fiókokat, iratokat kiborogatták a betörők a földre, megtalálták a páncélszekrény kulcsát is. A páncélszekrényből két pénzkazettát vettek ki, azokat feltörték és elvitték a benne lévő pénzt – mondta a Független Hírügynökségnek Földényi György, aki a BKV-sztrájkbizottság elnöke volt az elmúlt napok kollektív szerződéssel kapcsolatos tárgyalásai idején.

Azt nem tudni, pontosan mennyi pénzt vittek el, de körülbelül félmillió forint körüli összegről lehet szó. Az iratokat is most nézik át, hogy mi tűnt el, a reggeli órákban még a rendőrök is a helyszínen dolgoztak – mondta Földényi György, aki szerint politikai indíttatású támadás történt ellene és a szakszervezet ellen.

(FH)

4 megjegyzés :

  1. Vannak, akik nem tiszta eszközökkel harcolnak.

    VálaszTörlés
  2. Nyilván nem a pénz kellett a rablóknak.

    VálaszTörlés
  3. A ,...-Novajon kik?? Bizony, bizony jó helyen kapisgálunk, mikor a "szakszolgálatok", és velük együtt a kurmány enyves kezét sejtjük a háttérben.....

    VálaszTörlés