Blogarchívum

2009. december 10., csütörtök

Hírek röviden

Politikai gyűlölködésbe kezdett Gyurcsány advent idején”


A megbékélés ünnepe előtt, advent idején a gyűlöletkeltésben profi Gyurcsány Ferenc és csapata saját szakpolitikusaival szemben ismét politikai síkra terelte a H1N1 elleni vakcinával kapcsolatos vitát és politikai gyűlölködésbe kezdett – fogalmazott Pesti Imre, a Fidesz szakpolitikusa csütörtökön.

A politikus arra reagált, hogy a bukott kormányfő legújabb blogbejegyzésében gyakorlatilag gyilkossággal vádolta meg a Fideszt, amely szerinte „H1N1-ügyben alávaló, embertelen politikát folytat”. Úgy vélte: Gyurcsány Ferenc mint gyűlöletmágus”, a kormánypárt tehetetlensége miatt vádol másokat.

Tovább>>

„Megrendült az emberek bizalma az államban” (+videó)


Megrendült az emberek bizalma az államban, ugyanis a polgárok úgy érzik, a biztonsághoz való joguk nem garantált - jelentette ki Balog Zoltán.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!

A Fidesz szakpolitikusa úgy látja: nincs egyetértés abban sem, mit engedhet meg magának a rendőrség az emberekkel szemben, és mit a politika a rendőrséggel szemben. Balog idézett egy közvélemény-kutatást is, amely szerint az emberek 40 százaléka gondolja úgy, hogy 2006 októberében indokolatlan volt a rendőrök brutális fellépése a tüntetőkkel szemben.

(hírTV)

Orbán: Először is el kell zavarni a szocialistákat

Hazugságra nem lehet politikát építeni, az erre épülő politika a korrupció forrása - mondta Orbán Viktor az Európai Néppárt bonni kongresszusán. A Fidesz elnöke szerint Európa több országában bevett gyakorlat, hogy nemcsak hazudnak, hanem szervezett hazugságok uralják a politikát.
Tovább>>


Az EU szembehelyezkedett az izraeli állásponttal

Az Európai Unió külügyminiszterei szerint Jeruzsálemnek Izrael és a palesztin állam külön fővárosává kell válnia. Az unió ezzel lényegében a palesztinok érvelését fogadta el, szemben az izraeli és amerikai állásponttal.

Az európai külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásukon leszögezték azt is, hogy semmilyen határmódosítást nem fogadnak el az 1967-es megállapodáshoz képest.

Közleményük szerint Izraelnek véget kell vetnie a telepek építésének és fel kell hagynia a palesztinok hátrányos megkülönböztetésével is.

(hírTV)

1 megjegyzés :

  1. Az EU szembehelyezkedett Izraellel :

    A Svéd külügyminiszter, Carl Bildt -aki a soros elnök az EU-ban- sokkal radikálisabban fogalmazott, mint a likud-vezette Hírtv.
    Tudniillik felszólította a zsidó államot, hogy fejezze be az "Oszd meg és uralkodj" politikát az EUnióban, mert semmi köze hozzá.
    Valamint elítéli a zsidó államot azért, mert illegálisan foglalja el a Palesztin területeket, bontja le a palesztin családok otthonaikat.

    Arról viszont mélyen kussol az EU, hogy a zsidókkal nem tárgyalgatni kell területi vitákról, hanem VÁDOLNI KELL a zsidó államot tömeggyilkossággal, mert háborús bűnösök, alattomos módán ÍRTANAK MINDENKIT, aki útjukban áll a beteges világhódító elképzeléseiben.

    VálaszTörlés