Blogarchívum

2009. november 25., szerda

Tisztánlátás kedvéért - Fidesz és a Liszaboni Szerződés

2009. november 25. 08:25:55 Neményi.net

A Lisszaboni Szerződést MINDEN PARLAMENTI PÁRT (MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ) 2007. december 17-en 325 igen szavazattal, 5 nem ellenében és 14 tartózkodás mellett fogadta el. A magyar országgyűlés volt az első az EU-s tagállamok közül, aki elfogadta és aláírta ezt a Szerződést.

Magyarország elvesztésének 12 EU-stációja, amely a Szerződésben foglaltatik:

1. Minden magyar értek (benne a termőföld) elvesztése

2. A nemzeti termékék védelmének elvesztése

3. Pénzügyi függetlenség elvesztése

4. Kereskedelmi függetlenség elvesztése

5. Vám elvesztése

6. Az önálló adópolitika elvesztése

7. Külügy és hadügy elvesztése

8. Önálló jogalkotás elvesztése

9. Közigazgatás elvesztése

10. Belbiztonság elvesztése

11. Igazságszolgáltatás elvesztése

12. Magyarország kinyitása minden idegen előtt és bezárása az Unión kívülre szakadt minden magyar előtt.

A Lisszaboni Szerződéses aláírásának körülményei:

2007. december 17-en minden demokratikus legitimáció és a társadalmi konszenzus nélkül, sztrájkok miatti figyelemelterelő körülmények közt, sőt a közvélemény előzetes értesítése, népszavazás és parlamenti vita nélkül gyorsan, titokban a színfalak mögött a jelenlegi diktatórikus EU-vezetés első szolgai csatlósaiként, szégyenletes módon, mintegy parlamenti puccs keretei közt, ratifikálták ezt a nemzettipró Szerződést.

A Lisszaboni Szerződés lényege, következményei:

Hazánk nemzetállami függetlenségének feladása és a magyar állampolgárok magyar állampolgársági jogaitól való megfosztása!

A jelen fennálló alkotmányos rend erőszakos megdöntése!

A Lisszaboni Szerződés értelmében ezután a Magyar Országgyűlésnek nem lesz jogában dönteni olyan kérdésekben, mint saját külpolitika, saját biztonságpolitika, társadalombiztosítás, egészségbiztosítás, energiaárak, költségvetés, adók, stb., mivel minden ilyen jellegű reform jelenlegi és jövőbeli forrása is maga az EU központi vezetése és annak diktátumai!

Országunk oly mértékben veszíti el önállóságát, hogy gyakorlatilag gyarmati sorba kerül, kiszolgáltatva egy új európai szuperhatalom szamara, amelynek döntéshozatalába Hazánknak semmi béleszolása nem lesz!

Az ország ezáltal egy olyan nemzetközi politikus-csoport által vezetett szuperhatalomnak lett kiszolgáltatva, amely a népirtó és nemzetáruló, diktatúrát bevezeti akkori SZDSZ-MSZP magyar koalíció hű támogatója!

A magyar kormány az EU központi utasítására vezet be minden népellenes reformot az országban a legdurvább kényszerítő eszközökkel!

A Lisszaboni Szerződés nem a demokrácia és szabadság világába való belépést jelenti, amint azt a globalizációs diktatúrát építő EU és annak első csatlósa, a magyarországi liberális koalíció fennen hirdeti, hanem nemzeti szuverenitásunk és jogaink hivatalos kiszolgáltatását ugyanazon diktatórikus központi EU vezetés szamara, amely emberi és alkotmányos jogaink eltiprásában és a magyarság népirtásában hallgatólagosan segédkezik, amely a helyi koalíció közreműködésével a közös EU-reformokat rákényszeríti Magyarországra és amely teljesen rendben találja a szemkilövető, elnyomó és népirtó "demokráciát" és emberi jogi helyzetet Magyarországon!

A szerződéses alapja a parlamentáris diktatúrát alkalmazó Európai Egyesült Államok megvalósításának!

Felmerülő kérdések a Szerződést megerősítő "ellenzékkel" kapcsolatban:
folytatás: 
http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Tisztanlatas_kedveert
___Fidesz_es_a_Liszaboni_Szerzodes_62698&honnan=Nemzeti_Hirhalo


10 megjegyzés :

  1. Amikor mi radikálisok azt mondjuk: "Olvasatlanul aláírták a lisszaboni szerződést", akkor sokan csak vonogatják a vállukat: "lári-fári"-znak. Így azért egészen másként néz ki a leányzó fekvése. Milyen kár, hogy sokaknak ilyen "szájba rágósan" kell mindent elmagyarázni. Mintha annyi időnk lenne... A fentiekből is látszik: semmink sincs, időnk pedig a legkevesebb.

    Azok az emberek, akik mindezt már elejétől fogva megértették, meg is "köszönték" nekik szavazataikkal a nyáron. Azokkal, amiket a Jobbikra húztak.:-)
    Nincs egyetlen ok sem arra, hogy a jelenlegi parlamenti elitet támogassa egy fejlett igazságérzettel rendelkező magyar ember. Nincs, mert itt áll fehéren-feketén: eladtak minket kilóra. Fontosabb volt a globális világrend, mint a nemzeti.

    Előbb-utóbb úgyis mindenki rá fog erre jönni. Csak akkor sajnos lehet, hogy már megint túl késő lesz. És nem lesz bocsánat, mert azok miatt fogunk megdögleni, akik még mindig nem akarják kivenni a seggükből a fejüket, hogy arra használják, amire való: értelmes és elfogulatlan gondolkodásra.

    VálaszTörlés
  2. Az írek is valahogy így gondolták. De a csehek és a szlovákok, sőt, a lengyelek is csak nagy ímmel-ámmal álltak kötélnek.
    Kíváncsi volnék, mi győzte meg őket a megszavazásáról?

    VálaszTörlés
  3. "A Lisszaboni Szerződést MINDEN PARLAMENTI PÁRT (MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ) 2007. december 17-en 325 igen szavazattal, 5 nem ellenében és 14 tartózkodás mellett fogadta el. A magyar országgyűlés volt az első az EU-s tagállamok közül, aki elfogadta és aláírta ezt a Szerződést. "

    "Az ország ezáltal egy olyan nemzetközi politikus-csoport által vezetett szuperhatalomnak lett kiszolgáltatva, amely a népirtó és nemzetáruló, diktatúrát bevezeti akkori SZDSZ-MSZP magyar koalíció hű támogatója!"

    Most már nem értem végkép.
    Most ki?, mit írt? -alá.
    Vagy kinek, mi a felelősége?
    Egyik kurva, a másik, szabadfoglalkozásu szex szolgáltató. Vagy, mi van!?
    Nem éppen arattam népszerűséget, mikor azt találtam mondani hogy, ezzel a politikai hitvallással a FIDESZ, csak max. két évig bírja.

    http://olevendula.multiply.com/journal/item/1083/1083
    http://olevendula.multiply.com/journal/item/1082/1082

    Ki kellene írtania FIDESZ-nek, a jobboldalt, a NATOT, a globális világ pártolóit, a szomszédainkat, a piszkos ruszkikat, az adózást, mint olyant, a kölcsönös kereskedelmi megállapodásokat, az EU-t, mint közösséget, mint közös fizetési eszközt, és stb....Akkor ránk virradna a boldogság kora, mert mindenki rettegne tőlünk.
    Bocsánat, de ezt veszem ki a véleményekből.
    Nem kívánok, egy jellemtelen, megalkuvó semmire kellő kormányt, de azért kellene valahogy igazodni!

    VálaszTörlés
  4. Sajnos a Liszaboni Szerződés tényleg erről szól. :-((
    ...és én ettől sokkal jobban féltem az országot, mint a Fidesztől.

    Intő jelnek tettem föl, azért, hogy legyen mire figyelni és vigyázni a jövőre nézve.
    Nem szándékozom a földbe döngölni a Fideszt, mert azzal senkinek sem használnék, de remélem, hogy egy hibát nem követnek el kétszer.
    A most fennálló hatalomról egyértelműen kiderült, hogy mostanára már egészen biztosan puszta bosszú-hadjárat minden meghozott intézkedése, de a Fidesznek nagyon óvatosnak kell lennie, hogy kit milyen poszttal fog megbízni.
    Rohadt nehéz lesz. :-((

    VálaszTörlés
  5. Teljesen egyet értek Veled!
    Nem provokációként, nem ellenséges beállításként mondtam , amit mondtam.
    Figyelmeztetés.
    Mi egy piciny ország vagyunk. Tele sebezhető pontokkal, kiszolgáltatott körülményekkel.
    Lehet szép elméletünk, vágyunk a nemzetünkről, de a valóság az, hogy csak ügyes diplomáciával, (amely, ha kell, kemény is) kell megtalálni azt a köztes utat, mely a nemzet erősödését eredményezi.
    Kell támogatni a jobbikot, hogy el ne puhuljon a mindenkori kormány, de van egy határ, ahol a tárgyalás a mérvadó.

    VálaszTörlés
  6. Értem én, és rendben van. :-)
    Hajlamos vagyok a párbeszédre, ha az nem tartalmaz sértéseket.
    Egyáltalán nem fontos egyetérteni, de itt most mégis egyetértünk. :-)

    VálaszTörlés
  7. Én nem azt nézem, hogy milyen embléma: Jobbikos, vagy Fideszes van a dolog mögött. Engem az érdekel, hogy a nemzet előrehaladását szolgálja-e e kérdéses ügy.
    A lisszaboni szerződés aláírása és annak hozadéka a legdurvább árulás volt, amit elkövettek Trianon óta ellenünk.Ha a Jobbik is az aláírók között lenne, pontosan ezt mondanám.
    Nem pártkérdés a hazaszeretet dolga.
    Előbb-utóbb egyébként úgyis mindenkinek meg kell nyilatkoznia, hogy mit tart előbbre valónak: a globális világrend szolgálatát, vagy a nemzetét. A parlamenti pártok már megtették, amikor egy büdös szó, ellenvetés nélkül aláírták ezt. Könyörgöm: legalább egy nyamvadt kérdést tettek volna fel!
    Áhhhh....:-((

    VálaszTörlés
  8. Ha, néha tényleg sértő vagyok, elnézést.
    Nem gondolkodom én sem másként, mint egy átlag tájékozottsággal bíró ember, de sokszor kihozzák belőlem a bosszús embert.
    Aggódom, hogy nehogy félrecsússzon ez az ország végképp, a politika aktuális oltárára feláldozva.
    Kérlek, erre gondolj, ha néha direkt eltúlzom a dolgokat
    Tisztelettel: Marosi Lajos

    VálaszTörlés
  9. Nem éreztelek túlzónak, vagy sértőnek, egyáltalán.:-)

    VálaszTörlés