Blogarchívum

2009. szeptember 6., vasárnap

Orbán Viktor: Újjá kell szervezni az államot +Videó

A baloldal gerjeszti a politikai radikalizmust Magyarországon – véli Orbán Viktor. A Fidesz elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének találkozóján azt mondta: a társadalmi feszültségeken csak egy józan polgári, kereszténydemokrata alapokon álló erő képes változtatni. Esztergomban az előadás előtt tüntetők kérték a pártelnök segítségét.

Tekintse meg a Hír TV felvételét!

Az esztergomi Szent István Gimnázium és a város sorsáért aggódó tüntetők várták Orbán Viktort Esztergomban. A demonstrációt a Jobbik szervezte. A körülbelül 200-s fős tömeg a Fidesz elnökének segítségét kérte, aki szerint a tüntetők kicsit előreszaladtak az időben, mert még nem az ellenzék van kormányon.

A Fidesz elnöke szerint az államot újjá kell szervezni. Orbán Viktor úgy látja: a Magyarországon 7 éve kormányzó politikai erő azt az eredetileg lenini elvet követi, miszerint a győztesnek mindig igaza van. Ebből származik a hatalommal való visszaélés, azokat pedig akik ebbe a helyzetbe sodorták az országot, felelősségre kell vonni.

- Magyarországon a törvény helyreállítása a legfontosabb feladat. A szó szoros és jogi értelmében, és a szó szellemi értelmében is - mondta Orbán Viktor.

A Fidesz elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének találkozóján elítélte a politikai radikalizmust. A radikális közhangulatnak azonban szerinte oka van.

- A baloldal azt akarja mondani, hogy mindenki aki kétségbeesett, az valójában fasiszta. Pedig nem az és ez óriási különbség. Tehát az emberek ma kétségbeesettek. Meglopták őket, becsapták őket, kilopják a szemüket arcátlanul, a legborzalmasabb mellőzésben van részük. A méltóságuk kérdőjeleződik meg nap mint nap. Hát hogyne lenne bennük gyűlölet? Hogyne lenne bennük indulat? - mondta a polgári kormány miniszterelnöke.

Ezt az indulatot kell Orbán Viktor szerint alkotó energiává változtatni. Úgy vélte: erre csak egy józan, mérsékelt, polgári, kereszténydemokrata alapokon álló erő képes.

- Ha szellemesen akarom megfogalmazni Churchill nyomán, hogy miért, akkor azt mondom, hogy az a fölismerés, hogy az ágyban fekvő betegnek jót tesz a friss levegő, az nem kell, hogy arra sarkalljon bennünket, hogy az összes ablakot betörjük, majd néhány nap múlva csodálkozzunk, hogy elvisz bennünket a tüdőgyulladás. Márpedig a radikális politika ilyen. Megérti a lényeget, végiggondolja és utána olyan megoldást választ, amellyel nagyobb bajt okoz, mint az a baj volt, amit orvosolni szeretett volna – mondta a Fidesz elnöke vasárnap.

A találkozó résztvevői az előadás után szentmisén vettek részt. Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere nem volt ott a találkozón.

(hírTV)

Kapcsolódó cikkek

32 megjegyzés :

  1. Van bizony, a tiéden viszont nincs boooooom.

    VálaszTörlés
  2. Orbán szerint az államot újjá kell szervezni, úgy vélte: erre csak egy józan, mérsékelt, polgári, kereszténydemokrata alapokon álló erő képes.

    ad.1.
    Orbán ezen véleménye az ezredik felvetése, kisérletezik a Magyar Nemzetséggel, míg halálra nem únják a hülyeségeit

    ad.2.
    a Magyar ÁLLAMOT nem újjá kell szervezni, hanem az EREDETI ÁLLAPOTÁBA kell visszaállítani !!!

    ad.3.
    Ehhez semmi szükség az idegen csőcselékre (polgárokra, akik nem MAGYAROK !)

    ad.4.
    abnormális Orbán idióta, ellentmondó eszméje a "kereszténydemokrata alap", mert ilyen nincs és sohasem létezett.

    A keresztény szó jelentése : Jézus Igéjének betartása, míg a
    demokrácia szó jelentése a keresztéy szóval egybeírva azt jerlenti, hogy kényük-kedvük szerint mazsolázgatnak, hogy mihez van kedvük betartani Jézus Igéjéből, mihez nincs semmi kedvük betartani.

    Orbán kisérletező hülyeségeire jellemző, hogy teljesen figyelmenkivül hagyja, hogy Magyarországon a mai napig érvényes és hatályos a Szent Korona Törvény ! valamint ugyanígy érvényes és hatályos Magyarország ÁLLAM-formája, a KIRÁLYSÁG !

    Magyarországon ez a két dolog ÖRÖKÉRVÉNYŰ, ami nem hatálytalanítható és nem érvényteleníthető !

    Ezért nevetséges, ostoba és okoskodó minden politikus MAGÁNAKCIÓS KISÉRLETEZGETÉSE, csakhogy ne kelljen tudomásulvenniük, hogy Magyarországon CSAK AZ ÖRÖK ÉRTÉKREND SZERINTI vezetést ismerjük el Törvényesnek. Akik ez ellen cselekszenek HAZAÁRULÓK !

    Addíg, míg nem e szerint történik az Ország kormányzása, addig EX-LEX állapot van és minden utasítgatás SEMMIS !

    VálaszTörlés
  3. Olyan vastag biztosan nincs, mint Viktornak :D

    VálaszTörlés
  4. "... Orbán ezen véleménye az ezredik felvetése, kisérletezik a Magyar Nemzetséggel, ..."
    Egyetértek.

    VálaszTörlés
  5. Az a helyzet, hogy akár tetszik, akár nem, úgyis Viktor lesz a következő miniszterelnök. Lehet itt okosságokat- vagy kevésbé azokat- írni, lehet szeretni, vagy nem, ez TÉNY.

    Szép dolog, ha valaki komolyan veszi azokat, amiket Szántai, Papp Gábor, vagy Varga Tibor és a többiek előadásaiból ollóz össze, de sajnos semmit nem ér.
    Magam is híve volnék a Szent Korona Tan visszaállításának, de be kell látni, azért ennek rengeteg akadálya van.
    Csak egy felvetés, Bedefy: kb hogy képzelnéd? A Szent Korona Törvénye elég nehezen egyeztethető össze a "népfelség" elvével,a mi ugye a mai modern demokrácia alapja. (Még akkor is, ha egy szó sem igaz az egészből, de papírforma szerint ezt dugják le mostanság a torkunkon.)

    A Szent korona Törvény szerint minden a Szent Korona tulajdona. Ezt mégis hogy képzelnéd?
    Aztán: akkoriban királyság volt. Most is az van, csak nem úgy hívjuk, és választunk vagy 360 "udvari bolondot" is a demokráciának hazudott össznépi játékban, legalább a látszat kedvéért. akkor ez után nem lesz választás? És ki lesz a király?


    Ezeket a kérdéseket jó lenne feltenni a Jobbiknak is, akik ugye szintén erről beszélnek. Ez szép és jó, csak kíváncsi volnék már végre a gyakorlati megoldás-tervezetekre is.

    Viktor már volt miniszterelnök, és jól dolgozott. Én nem aggódok. Várom, hogy mit lépnek elszámoltatás ügyben. Mert véleményem szerint ezen fog állni, vagy bukni a Fidesz jövője. Márpedig igen nehéz feladat lesz, hisz a politika tele van korrupt disznókkal, minden oldalon.
    (Az oldalak szintén nagy butaságok, mert a balról és jobbról összefutó szálakat teljesen ugyanazok igazgatják-illetve rángatják)

    VálaszTörlés
  6. "- A baloldal azt akarja mondani, hogy mindenki aki kétségbeesett, az valójában fasiszta. Pedig nem az és ez óriási különbség. Tehát az emberek ma kétségbeesettek. Meglopták őket, becsapták őket, kilopják a szemüket arcátlanul, a legborzalmasabb mellőzésben van részük. A méltóságuk kérdőjeleződik meg nap mint nap. Hát hogyne lenne bennük gyűlölet? Hogyne lenne bennük indulat? - mondta a polgári kormány miniszterelnöke." 

    VálaszTörlés
  7. Hm...hát nem is tudom, az biztos, hogy ennél csak jobb jöhet. Nem aggódok, de azért aggályaim mégis vannak.

    Először is: nekem elég furcsa, hogy a rendszerváltás idején kis névtelen senkikből: alcsúti focistákból, pápai panelprolikból egyszerre hipp-hopp milliomosok lettek. Míg az ország lakosságának 90%-a a rendszerváltás vesztese volt, egyesek pillanatok alatt meggazdagodtak. Ez azért egy kissé aggasztó, ha a beléjük vetett bizalomról van szó, nem?

    Most meg azt mondják nekünk, hogy bízzunk bennük.Azt mondják: szervezzük újjá az államot.
    Én azt mondom: látni és tudni szeretném, kik állnak a háttérben, és merre akarják terelni esetleg újabb 20 évre Magyarországot.

    S ha már Szent Korona Törvény, és alkotmányosság szóba került: Nem furcsa, hogy jelen pillanatban azzal a Rákosi alkotmánnyal vagyunk jogfolytonosságban -a rendszerváltás után 20 évvel-, amivel Viktor is egyetért, és mindenáron védi azt? Ez az ember sem volt hajlandó a Rákosi alkotmányt kidobni, és egy normálissal "megkínálni" minket. Nem furcsa, hogy erre a Rákosi alkotmányra hivatkozva hagyták eddig zülleszteni az országot? Nem furcsa ezek után, amit itt is olvastunk tőle?

    VálaszTörlés
  8. Fogas kérdéseket feszegetsz, Csengele.
    Orbán Viktorról azt tudjuk, hogy Soros ösztöndíjjal végezte az egyetemet.
    Egyébként lényeges fejlődést nála láttam egyedül. Egy hadaró kis "suhanc"-ból valódi államférfivé vált - amilyen bármelyik mai európai országban jól jöhet. Az idézett mondatot fontosnak találtam kiemelni tőle, mert ha őszintén és komolyan mondta, az azt jelenti, hogy érti az átlagember mélységes felháborodását.
    - Be kell valljam, furcsálltam magam is, amikor a Horn-éra végefelé mindinkább a Fidesz megerősödéséről beszéltek, és valóban: hipp-hopp megnyertek egy választást, akik 4 évvel azelőtt még "cápalátogatást" emlegettek, és az SZDSZ fiók-pártjának tűntek.
    - Ennél viszont sokkal "érdekesebb" Gyurcsány karrierje, aki ki tudja hogy tudta elnyerni a "muskátliherélő" főiskola diplomáját?!

    A Szent Korona és a történelmi magyar alkotmány kérdését távirati stílusban érintve azt mondom, hogy a Szent Koronához nem szükségeltetik király: Horthy Miklós is "csak" kormányzó volt.
    A Szent Korona tulajdonát képező birtok-viszony azt jelenti, hogy az ország minden java az Országé. Nem valamilyen érdekcsoporté, nem is a királyé, végképp nem a valuta-alapé. Az ország birtokát kvázi vagyonkezelőként használhatja, gyarapíthatja az éppen "öldi életét töltő" magyar nemzet, de el nem tékozolhatja, idegenek kezére nem játszhatja, egymás között el nem oszthatja, mert kötelessége átadni az utána következő magyar nemzedéknek.
    (Megjegyzem, a Törvény egyik passzusa szerint ebben nem részesülhetnek izraeliták és izmaeliták.)
    A Szent Korona birtokában részesülhetnek az országépítő magyarok, de hazaárulónak minősíti a törvény azokat, akik az ország kárára törekszenek, beleértve még a királyt is, és kötelező jelleggel írja elő akár a király leváltását, esetleg fő- és jószágvesztését is az ellenállási záradékban.

    A rákosista alkotmány kérdését illetően mára talán egyenesen "negatív szerencse" - ha érted, mire gondolok - hogy meghagyták. Emiatt ugyanis minden ránk erőltetett törvény és hatalom illegitim, érvénytelen.
    Jelenleg nem tudnék olyan embert megnevezni, aki tisztán képes volna visszavezetni az országot az eredeti alkotmányos rendjéhez.
    Ezzel szemben olyan vészmadarakat hallottam már, akik pl. a jobbágyság visszaállításával rémítgetnék az embereket. Közben úgy tesznek, mintha nem látnák, hogy valójában már régen megtörtént az ország "jobbágyosítása" - a népnyomorító igen változatos adónemekkel, és a közlekedés, oktatás, kultúra, egészségügy szétverésével.
    Rablólovagok fosztogatják büntetlenül a védtelen népet. Mi a különbség?!

    VálaszTörlés
  9. Ha érti, hogy mi a problémája a pórnépnek, akkor miért nem tett semmit az elmúlt 7 évben- azon kívül, hogy egyfolytában a Rákosi alkotmányra hivatkozva azt hajtogatta: "Az alkotmányos rend megőrzése mindenek felett".
    Na ja, szép kis alkotmány:-(( Most meg egyszeriben újjá akarja szervezni az államot. Ez persze dicséretes, de kérdem én: mi az ördögért kellet erre az elmúlt 20 évet elfecsérelnünk?

    Egyet értünk, eddig mindenképpen ő volt eddig a legjobb szolga. Szolgája azoknak a hatalmi érdekeknek, akik ha nem vigyázunk, általa, az ő vezetése mellett most ismét 20, vagy ki tudja hány évre vakvágányra vihetik az országot.

    Amit elmondtál a Szent Korona Tanról- tulajdon jogviszonyok, stb, az mind rendben van, csak az a kérdés, hogy Viktor gazdái mit szólnak majd hozzá...Nem hinném, hogy tetszene nekik az olyan felállás, mi szerint itt minden a Szent Korona tulajdona:-((

    Ha valaki komolyan elhiszi, hogy a rendszerváltáskor induló új pártok nem ugyanannak az érdekcsoportnak az ország (és világ) hódító törekvéseinek érdekét szolgálta, az sajnos nagyon csúnyán becsapja saját magát.

    No hisz' ez az: nem tudok olyat, aki nem vett részt a rendszerváltásnak hazudott mocskos színjátékban, tiszta, és az emberek el tudnák fogadni akár kormányzónak, akár királynak, akár fejedelemnek, vagy bánom is én, minek nevezzük...
    Nem, tudom elképzelni, ahogy Poldi bácsinak elmagyarázzák: "Na, Papa, holnaptól itt újra királyság lesz ám!" Még a demokráciát sem értik, hát még ezt:-(((

    VálaszTörlés
  10. Elég hosszú időbe telt, míg szembe mertem nézni azzal a félelmetes igazsággal, amit az imént már említettem. Sem Magyarországon, sem másutt nincsenek független kormányok, és kormányfők. Ahogy Viktor kezét is megkötik, éppen úgy vannak gazdái Sárközynek, Merkelnek, Obamának, és a többieknek. Mert a gazdáik ott vannak mindenütt: láthatatlanul az állam és az egyházak irányításába beépülve. Ott vannak a legmagasabb pozíciókban mindenütt, ahol a hatalmat birtokolni lehet.

    Egyetlen emberről van eddig tudomásunk, aki megpróbált ezzel a láthatatlan gépezettel, hatalommal szembe szállni. Kissé korábban halt meg a kelleténél. És nem természetes halállal. Gyilkosai nevét a mai napig homály fedi:-((
    Ne legyen kétségünk afelől, hogy a "mi Viktorunk" sem mer, vagy tud velük szembe menetelni:-((((((((((((((((((((((((((((((((((( Sem ő, sem pedig más.

    http://www.indavideo.hu/video/Kennedy_halalanak_oka_magyarul_-_reszlet?action=video_site&video_title=Kennedy_halalanak_oka_magyarul_-_reszlet%3Ftoken%3Df0523d2d69b94419fca9d46e7b8216fa

    VálaszTörlés
  11. A kérdéseidet feltettem már magamnak is, nem is egyszer. Kezdve a 2002-es választási csalástól: Miért kellett hagyni?!
    Az is nyilvánvaló, hogy egy "szubdiktátori team" igyekszik megvalósítani az általuk kitervelt világrendet - de valahogy egyre több előre nem látott nehézség kerül az útjukba.
    Például erősödik a tisztesség iránti igény.:-)

    A történelem folyamán eddig minden megálmodott és kihirdetett államforma, társadalmi berendezkedés abba bukott bele, ami nem valósult meg belőle.
    Illetve, amikor egy eszme jelszavait felhasználva működésbe lépett a kapzsiság és hatalomvágy ördöge.

    ****************************************
    Basszushang... elírtam a dátumot. 2002-re gondoltam.

    Az jutott még eszembe, hogy vajon Angliában, az Egyesült Királyságban mennyire érdekli az átlagos termetű Mr. Smith-t, hogy mi is az a Magna Charta, és miért van még mindig királyság?
    Vagy beéri, ha tisztességes munkáért tisztességes bért kap, el tudja tartani a családját, és meg van a létbiztonsága.
    - Ha már itt tartunk, Tony Blair-rel Orbán Viktor szerintem símán felveheti a versenyt.
    Hogy ez dícséret-e, vagy kritika, az a jövő év megfejtései közé tartozik. ;-))

    VálaszTörlés
  12. Nem tudom, hogy lehet-e még itt egyáltalán valamiben, valakiben bízni. Az biztos, hogy rengeteg ingerült, csalódott ember van napjainkban mindenütt. Ilyen feszült helyzetben régebben mindig felrobbant a puskaporos hordó. Sajnos végül mégis mindig ugyanazok kerülnek az élre. Olyanok, mint a terminátorok.
    Persze minket sem kell félteni; eddig akárhogy nyúztak-zúztak-romboltak, végül valahogy mindig felálltunk.

    VálaszTörlés
  13. Egyszerű és világos okfejtés, ezt már nem lehet tovább egyszerűsíteni.

    Meg kell érteni, Magyarországon a szoclibek előre eltervezett módon gerjesztik a radikalizálódást, mert ez nekik használ.

    Azt is meg kell érteni, radikális politizálás soha eredményt nem hozott, hacsak nem járt diktatúrával.
    Politikai radikalizmusról értekezni fegyverek nélkül értelmetlen, mert amióta a világ világ a radikalizmus elenyésző támogatottsággal bír a társadalomban.
    Legfontosabb a mi szempontunkból: egyfolytában valami vagy valaki ellen acsarkodni csak elvonja úgy az egyén mint a közösség energiáját az építkezéstől és rombolóvá válik, ez a legnagyobb hátulütője a radikalizálódásnak.

    VálaszTörlés
  14. Badarság. A radikális lépésekre normális viszonyok között valóban nincs szükség. Rendkívüli helyzetekben azonban csak a radikális lépések segítenek. Ilyen helyzet a történelmünkben több is volt. Ezek közé tartozik, csak a főbbeket felsorolva: országalapítás + stabilizálás, tatárjárás, török hódítás elleni élet-halál harc, osztrák dominancia elleni harc, az I. világháborús vereség + polgári kormányzás + proletárdiktatúra, II. világháborús vereség + újjáépítés. Most ismét rendkívüli helyzet van, az ország teljesen kirabolva, elszegényítve, leépítve. Mikor, ha nem ilyen helyzetekben van szükség a radikális lépésekre. Horthy Miklós is tudta, hogy 1920-ban erre volt szükség, ezért mérsékelt politikusként és katonaként megtette a szükséges lépéseket. Amikor a rendkívüli állapot elmúlik, akkor a radikális lépések is szükségtelenné válnak, szinte önmaguktól finomodnak. Ez történt a Horthy időszakban is. Dőre dolog a társadalmi törvényszerűségeket tagadni, azok ellen ágálni.

    VálaszTörlés
  15. Ez badarság, amiket itt felsorolsz, ugyanis itt minden egyes alkalommal a fegyverek beszéltek.
    És egyik sem az Ország Házából indult ki a kényelmes képviselői székekből, ha eddig még nem vetted volna észre!

    VálaszTörlés
  16. Itt az idő, hogy egyes magukat nemzetinek nevező képviselők végre felálljanak a kényelmes képviselői székeikből és tegyék meg a szükséges radikális lépéseket. 2006 óta sokan erre vártak. Hiába. És akkor amikor jön egy párt, amelyik hajlandó lépni, akkor azt le akarják hurrogni, el akarják lehetetleníteni, tetteiket minden eszközzel gátolni. Ébresztő! A búza láthatóan elvált a konkolytól. Egyre világosabb, hogy ki a búza és kik a konkoly. És akik magukat nemzetinek valló ellenzékiként eddig és ezután sem hajlandóak cselekedni, azok valójában a jelenleg uralmon lévő rablóbandát segítik.

    VálaszTörlés
  17. Bizony, és ezek pontosan azok akik "radikálisoknak" nevezik magukat, de a képviselői szék sokkal jobban érdekli őket, mint az általad emlegetett "szükséges radikális lépések" megtevése.

    VálaszTörlés
  18. Felesleges replikázás, hiszen a megállapításaim csak a legnagyobb parlamenti ellenzékre, a FIDESZ képviselőire értelmezhető.

    VálaszTörlés
  19. Legfeljebb a te korlátolt agyadban, amelyik nem veszi észre hogy bevitte az erdőbe a "radikális" demagógia...:D

    Ó, apropó, elolvadt már a sarkokon a jégtakaró?
    Nemrég még ezen volt vitatkozni kedved....:D :D

    VálaszTörlés
  20. Ez a vagdalkózás olyan emberekre jellemző, akiknek nincsenek védhető érveik.
    A sarki jégpáncél teljes elolvadása pedig most már a laikusok számára is világos, csak a bekövetkezésének időpontja vitás.

    VálaszTörlés
  21. Hogyne, és Vona meg a többi "radikális" majd a képviselői székekből vezetik azokat a "szükségszerű radikális lépéseket"....:D :D

    Szerintük ennek bekövetkezésének is csak az időpontja a vitás....:D :D

    VálaszTörlés
  22. Egyenlőre a kényelmes képviselői székek közel felében a FIDESZ-KDNP képviselői ücsörögnek.
    Rád is illik az alábbi vicc:
    Szent Péter látogatást tesz a pokolban, ahol nagy üstökben főnek az amerikaiak, az oroszok, meg a magyarok.
    Elmegy az első üst mellett, ahol az amerikaiak főnek. Látja, hogy az üst mellett egy őr áll, és amint ki akar mászni egy, azonnal visszanyomja.
    Továbbmegy a második üsthöz, ahol az oroszok főnek. Szintén ott az őr, aki ki akar mászni, visszanyomja!
    Odaér a harmadik üsthöz, ahol a magyarok főnek. Sehol az őr!
    - Lucifer. Hát ez mi? Itt miért nincs őr?
    - Ugyan már Szent Péter. Ezeknél ha valaki ki akar mászni, azt a többi úgyis visszahúzza!

    VálaszTörlés
  23. Viszont a Fidesz-KDNP képviselői nem ágálnak "radikális" bárgyúságokkal, tetszik érteni?

    VálaszTörlés
  24. Senki sem ágál radikális bárgyúságokkal.
    Tény viszont, hogy a FIDESZ átüdült 7 évet.
    Tetszik érteni?

    VálaszTörlés
  25. Hát persze, és a Jobbik a "szükséges radikális lépések" gyakori hangoztatásától megszakadt a kétoldali sérvtől...:D

    VálaszTörlés
  26. Ez csak szerinted bárgyúság. A tőled megszokott rosszindulatúság: "... Ezeknél ha valaki ki akar mászni, azt a többi úgyis visszahúzza! ..."

    VálaszTörlés
  27. Nemcsak hogy bárgyúság, pimasz, demagóg bárgyúság.
    Gondolkodó embert evvel nem lehet bepalizni, csak elkeseredett és irányát vesztett szerencsétleneket akik már csak a csodában bíznak.

    Ez a fajta szöveg a politikában a gyógyászatban a fogyasztó csodapirulának a megfelelője.

    VálaszTörlés
  28. Rád kiosztott szerepedet már el(túl)játszottad, elégedettek lehetnek megbízóid.

    VálaszTörlés
  29. :D

    Majd szólj ha elolvadt a jég a sarkokon, rendben? :D

    VálaszTörlés
  30. Kanbagoly.
    Tudod, nem az a gond, hogy véleményt mondasz olyasmiről, amiről csak olvasgatsz több ezer km távolságból. Még azt is elhiszem, hogy csupán a jó szándék vezet. A probléma ezekkel a hozzászólásaiddal az, hogy mélyen megsértesz itt egy nagy csomó embert, akik egyébként Hozzád még életükben nem szóltak semmi rosszat. Ezért megkérlek szépen, hogy soha többé ne állíts olyasmit, hogy itt több százezer magyar ember tök hülye, megvezetik, szándékosan "radikalizálják" őket, ráadásul mindezt előre megfontolt szándékkal a szocialisták teszik.

    Ebben az országban rengeteg kilátástalan helyzetben lévő ember él. ki-ki vérmérséklete szerint reagálja le az itt folyó mocskot. Van, aki megelégszik azzal, hogy polgári körökben tapsol, meg zászlót lenget, és vannak, akik tovább léptek, és a tettek mezejére léptek. Van egy ember, aki nemcsak szavak szintjén radikális, hanem megálmodta, majd életre hívta a Magyar Gárdát. Igaz, hogy jelenleg nincs fegyverviselésre jogosítványa, mégis nekik köszönhetően ma több tucat magyar ember van életben, akiket a cigány hordák kegyetlenül lemészároltak volna a rend jelenlegi őreitől, meg az alkotmánytól, és a Fidesztől is simán. Nem a Fidesz, meg a polgári körök tapskoncertjének köszönhetik életüket, hanem egy Vona Gábor nevű embernek, aki hosszú idő után létrehozta az első valamire való magyar önvédelmi szervezetet. Nem hangember, ezek gyakorlatilag kézzel fogható tettek és bizonyítékok arra, hogy létezik más megoldás is, mint amit eddig kínáltak nekünk, altató gyanánt.
    Sok százezer ember tartja ezt az utat járhatónak, lévén, hogy átlát az ígérgetéseken, és az üres szavakon. Szerintem a választásokig 7-800 ezret is el fogja érni a radikális szavazók száma. Nem hitted a közel félmilliót sem, hát majd eldől, kinek lesz igaza. Akár tetszik ez sokaknak, akár nem.

    Bizonyára sok jó tanácsot adhatsz akár Te, akár más azok közül, akik nem kínlódják itt velünk nap, mint nap a jelenlegi helyzetet. Csak arra kérlek, hogy sokkal jobban ügyelj arra, hogy ezek valóban a jó tanácsok szintjén maradjanak, és ne legyen mindegyiknek egytől-egyig ez a fennhéjázó, kioktató szaga.
    Köszönöm.

    VálaszTörlés