Blogarchívum

2009. szeptember 1., kedd

Katicabogár oldala - Az Ujgurok Kína palesztinjai....

http://katicabog.multiply.com/journal/item/392/392
- Kashgar - The Uighur Dilemma
http://www.uyghuramerican.org/articles/3532/1/Kashgar---
The-Uighur-Dilemma/index.html

12 megjegyzés :

  1. Szebb jövőt testvérek. Az UN: -Ujgur dilemma, nékem fontos, hisz lassan 12 éve, mikor először olvastam, illetve hallottam e népről. Az akkor induló Turán ,-kéthavi periodika írt egy expedícióról, mely -e néppel ismertetett bennünket, hozott hírt felőlük. aggódok értük, hisz hasonló cipőben járnak, bár szerintem sokkal rosszabb helyzetben vannak, mivel ő-ellenük hatványozottan többségi eltaposás esete áll fenn.Míg minket a kor magas technikai szintjén álló nemzetidegen elit pusztít mindenféle trükkel (Most példának okáért NH1 vírussal ijesztgetve, majd kényszer oltatva) adósarcokkal..

    VálaszTörlés
  2. Kattints erre a két ujguros címkére, találsz néhány olvasnivalót:
    uyghur, ujgur

    VálaszTörlés
  3. Természeti kincseinek megkaparintása a cél.

    VálaszTörlés
  4. 404 not fund. Ezt írta ki a bibas.

    VálaszTörlés
  5. Brigi1. Nemcsak a természeti kincs az ami őket izgatja...............Hallottál már a kínai Piramisokról?No ott találhatóak "véletlenül UJGUR földön! Ez évben az UFO Magazin is foglalkozott ezzel a témával.

    VálaszTörlés
  6. Még annyit erről a témáról.... A kínai hatóságok Mao idejében földel töltötték fel a lépcsőket, arra fákat ültetve, így tüntetve el ezeket. Csak nem gondoltak a műholdakra!

    VálaszTörlés
  7. Szent Ég !
    Ez fölér a világ leghatalmasabb Buddha-szobrainak afgán tálibok által való fölrobbantásával, a világ legfontosabb kultúrörökségei semmisülnek meg !

    VálaszTörlés
  8. Azok pusztítottak vallási megfontolásból, mivel ők Moszlimok, nem Buddha,-(BUDA) hívők! míg a komcsikínai, előre megfontolt eltitkolás esetét valósította meg. Hisz egy nemzetközi szenzáció, okán meg kellett volna nyitni a határokat! Esetleg az is kitudódott volna, AZ UJGUROK ELŐBB VOLTAK OTTHON OTT? MINT ŐK???!!!

    VálaszTörlés
  9. Ez biztos, Nem kérdés volt részemről...

    VálaszTörlés
  10. Felszínesen hallottam eddig a témáról.Kösz,hogy felhívtátok a figyelmet,s az infókat, nagyon érdekes.Rákerestem több helyen . Úgy néz ki,hogy újra kellene írni a történelem könyveket.

    VálaszTörlés