Blogarchívum

2009. szeptember 22., kedd

Fontold meg, hogy kit végzel ki! ;-))

Éjszakánként a kivégzett pénzügyminisztert látják



A grúziai legfelsőbb bíróság biztonsági őrei és alkalmazottai azt állítják, hogy éjszakánként szellemet látnak az épületben. A szemtanúk azt mondják, hogy az 1979-ben kivégzett pénzügyminisztert vélték felismerni a kísértetben.

A szellemről szóló hírek akkora riadalmat keltettek, hogy Kote Kublasvili, a bíróság elnöke utasítást adott a bíróság személyzeti főnökének, hogy a szóbeszédek valóságtartalmának tisztázására állíttasson fel éjszakai őrséget az épület különböző pontjain.

A hivatal számos munkatársa azt állítja, hogy az épületben maga Iuzi Kobahidze volt grúz pénzügyminiszter szelleme kísért, akit még 1979-ben tartóztattak le és végeztek ki korrupció miatt - írja az Interfaksz hírügynökségre hivatkozva a NEWSru hírportál.

Ez már nem az első eset, hogy szellemeket vélnek látni grúziai állami intézményekben. Legutóbb 2008-ban Lali Apciauri ismert grúz sztárügyvéd állította azt, hogy kísértetek járnak a tbiliszi fegyházban, amely egy régi pszichiátriai kórház helyére épült.

(FH)

5 megjegyzés :

  1. Még jó, hogy nálunk nincs halálos ítélet. Képzeld, ha Bokros, vagy Kóka a csomagjával ődöngene fehér lepedőben éjszakánként. ;-)))

    VálaszTörlés
  2. Már pediglen VAN HALÁLOS ÍTÉLET a Magyar Törvény szerint, akiknek ez jár :
    -HAZAÁRULÓKNAK
    -TÖMEGGYILKOSOKNAK
    -GYILKOSOKNAK !

    A fehér lepedő meg nem is rossz látvány !

    VálaszTörlés