Blogarchívum

2009. augusztus 26., szerda

A testvérpár jelen volt mind a kilenc helyszínen - Továbbra is cáfolják a tanú létét

Bencze: A testvérpár jelen volt mind a kilenc helyszínen
Megerősítette az országos rendőrfőkapitány, hogy a cigányok elleni támadások gyanúsítottjai közül a testvérpár az, amely a nyomozók szerint mind a 9 helyszínen jelen volt. (Megj: és a többiek?)

Bencze József a Magyar Televízió reggeli műsorában megismételte, hogy a másik két feltételezett elkövető egy-egy helyszínen lehetett jelen, például sofőrként. Közölte azt is, hogy szemtanúk beszámolója szerint Alsózsolcán egy ember lőtt. Azt viszont nem zárja ki, hogy neki segítője lehetett.

Bencze József azt ezúttal sem árulta el, hogy a gyanúsítottaknak pontosan mi volt a szerepe az egyes támadásokban. Az is kiderült, hogy a három lefoglalt személyautó közt nincs fekete színű terepjáró, amit a szemtanúk többször is látni véltek a támadások helyszíneinek közelében.

Bár a rendőrség folyamatosan úgy nyilatkozik, hogy két feltételezett elkövetőt mind a 9 támadással gyanúsítják, a hírTV információi szerint eddig a testvérpár egyik tagját sem gyanúsították meg mind a 9 esettel.

(hírTV)

Továbbra is cáfolják a tanú létét

DNS-minta lehet a bizonyíték a romagyilkosságok gyanúsítottjai ellen

Továbbra is cáfolja a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), hogy egy, azóta védett tanú tippje segített elfogni azt a társaságot múlt csütörtökön Debrecenben, amelynek tagjait a hat áldozatot követelő, romákat ért támadássorozattal gyanúsítják.

A rendőrség ugyanakkor keddi tájékoztatóján arról számolt be, hogy a terrorelhárító szolgálat mellett részt vett az akcióban az Omega nevű kommandó is, amely a tanúvédelmi programban résztvevők biztonságát hivatott garantálni. A rendőri vezetők úgy nyilatkoznak, hogy az elfogás a hatóság érdeme, azt senki más nem segítette.

Részletek a Magyar Nemzet 2009. augusztus 26-i számában.

Kapcsolódó:
Két esetben találtak egyező DNS-mintát (+videó)


8 megjegyzés :

  1. Ááááááááááááááá:-(((

    VálaszTörlés
  2. Nagyon meg lehet bízni az ígéretükben, mi? :-(((

    VálaszTörlés
  3. El sem kellene olvasni ezeket a hazug híreket...és mégis:-((

    VálaszTörlés
  4. Csúsztatások és hazugságok, logikai tévedések

    VálaszTörlés
  5. Nem hiszek ebben a zseniális elfogásban, túl megkreált az egész. Mintha szélsőséges fórumokról szedték volna az ihletet a bűnöskereséshez (csali szöveg - bekapja a horgot - kihalásszák). Nagy gebasz van az országban, el kell terelni az emerek figyelmét. Nincs is erre jobb mint egy ilyen sztori. Csak az a kérdés, mit próbálnak ezzel fedezni

    VálaszTörlés
  6. Nekem is sántít valahogy a dolog. Már az is furcsa, hogy annak a vajdának nem kíváncsiak a véleményére. Meg, hogy maguk a cigányok sem hiszik biztosan, hogy a valódi tettesek vannak meg.
    - DNS-minta?
    Kivisznek a sittről néhány cigaretta-csikket a helyszínre, hogy legyen mit megtalálni. :-((
    - Nagy fekete autó?
    Akkor az is úgy van, mint a mesében? - Hol volt, hol nem volt?
    Na, nem dühöng bennem a hit és a bizalom. :-((

    VálaszTörlés