Blogarchívum

2009. július 25., szombat

Draskovics hamis bizonyítékokat mutatott be a sajtónak a Magyarok Nyilaival kapcsolatban - vajon a helyén marad?


Exkluzív: lerántjuk a leplet

2009-07-25. 10:38 Kuruc.info


Ez nem a Magyarok Nyilai robbantása, noha azt hazudták

Draskovics Tibor "igazság"ügyi és rendészeti miniszter a napokban 10 rendőrt dicséretben és pénzjutalomban részesített, mert "kiemelkedő munkát végeztek a Magyarok Nyilai terrorszervezet felderítésében". Ezzel együtt pedig egy DVD-t is átadott a sajtónak, amelyen egy felvételen a miniszter szerint a hazafias szervezet robbantása látható... Azonban ez egy régi, már-már elfeledett ügy: 2007 augusztusában Bonyhádon néhány kémiát kedvelő, piromániás, kíváncsi fiatal kísérletezett, akik felvették a robbantásukat, ám ez a felvétel rejtélyes módon sohasem került napvilágra... Állítólag törölték a fiatalok, megijedvén a nagy médiavisszhangtól, de hozzánk is eljutott nemrégiben néhány dolog, ami megcáfolhatatlanul alátámasztja: az igazságügyi miniszter meghamisította a bizonyítékokat a Magyarok Nyilai ügyében. Nagy rajtuk a nyomás, és mivel lényegében semmivel nem rendelkeznek a hazafiak ellen, kre áltak néhány "bizonyítékot" az erre szakosodott műhelyben.

2007 augusztusában Bonyhádon egy hatalmas, nyolc méter széles és három méter mély krátert találtak. Sokáig azt hitték, hogy meteorit csapódott be, a hír bejárta az egész sajtót, ám végül kiderült: csak néhány kémiát kedvelő fiatal szórakozott. Az elkövetők - köztük több gyermekkorú - beismerték tettüket, az eljárást azóta lezárták: nekik kellett állni a perköltséget, illetve voltak, akik felfüggesztettet kaptak, a legsúlyosabb ítélet 3 év felfüggesztett börtönbüntetés volt robbanószerrel való visszaélés miatt. "A fiatalok a robbantás után - az országos visszhang és a rendőrségi nyomozás elrendelése miatt - megsemmisítették azt a fényképsorozatot és videofelvételt, amit a helyszínen készítettek." - írja a Stop hírportál. De tudjuk: hiába törölnek csak úgy valamit a gépről, azt szakértők megfelelő program segítségével vissza tudják állítani. A házkutatások, géplefoglalások után például könnyedén hozzáférhettek ehhez a felvételhez a rendőrök. Ami külön érdekes, hogy a bírósági eljárásban ez a videó sem került elő, tehát szándékosan elrejtették a fakabátok, hogy később felhasználhassák... És meg is tették: most azt hazudták, hogy szenzációs bizonyítékokat szereztek, amelyen a Magyarok Nyilai gyakorolja a robbantást, ez pedig alátámasztja a terrorvádat...

Most a Kuruc.info birtokába jutott az, amit a bíróság sem tudott megszerezni, és amiről vélhetően még Drazséék sem tudtak: a bonyhádi robbantásról készült képek sem tűntek el, néhányat alább közzéteszünk, ugyanis egyedüliként hírportálunkhoz jutottak el ezek.


Eredeti kép a robbanás előtti pillanatról, Bonyhádon 2007 augusztusában


Hatalmas bonyhádi bumm (vessük össze a legfelső, rendőrségi képpel - teljesen ugyanaz, csak az a videóból, a "Magyarok Nyilai robbantásából" van kivágva...)



Nagy méretű kép a robbantásról ITT, ITT, ITT és ITT:
Mint az az alábbi videón hallható, Draskovics azt állítja a bemutatott felvételről, hogy a robbantást a Magyarok Nyilai hajtotta végre és vette fel, a cselekményt "terroristák" követték el. A TV2 szintén alább látható felvételeiből és a mi képeinkből látszik: a helyszín ugyanaz, a bonyhádi esetről van szó... Lenne néhány kérdésünk az illetékeseknek. A bonyhádi robbantás elkövetőit ismerik, tizenéves fiatalok... A Magyarok Nyilai ügyében középkorú férfiakat vágtak előzetesbe... Talán rossz címre mentek ki a kommandósok? Ha a bonyhádi robbantást elkövető fiatalok terroristák, akkor hogy lehetnek még mindig szabadlábon?


Draskovicsék tehát csúnyán lebuktak, bizonyítékokat hamisítottak, melyeket Drazsé elvtárs bemutatott a sajtónak, mi pedig jelen cikkünkkel örömmel rúgunk bele egy jó nagyot a porban vergődő kapafogú patkányba. Kérdés, hogy megússza-e a felelősségre vonást ezek után... Lehet, hogy a nyomozás majd "kideríti": igen, a kérdéseses robbantáshoz valóban semmi köze nincs a Magyarok Nyilainak, de ki állíthatta ezt, ki miatt kerülhetett egy ilyen hamis bizonyíték a nyilvánosság elé? A tettes "ismeretlen", akta lezárva - holott mindenki tudja, kinek a háza táján kellene keresgélni, de mi Abszurdisztánban élünk... A bebörtönzött hazafiak ellen úgy tűnik nincs bizonyíték, csak próbálkoznak. Kérdés, mekkora botrány lett volna belőle, ha a bírósági eljárásban felhasználják ezt a videót, elítélik a jelenleg is előzetesben lévő hazafiakat, aztán utólag derül ki, hogy a bizonyíték nem valódi... De mi nem várhatunk eddig.

Köszönet informátorainknak! Szabadságot a politikai foglyoknak!
(Annyit elárulhatunk, úgy bukott le Draskovics, hogy egy helybéli olvasónk felismerte a bonyhádi helyszínt a HírTV-n bemutatott rendőrségi videóban, és rögvest kapcsolt, hogy ezt anno diákok követték el, Magyarok Nyilai akciónak beállítani ezt hazugság... Mi pedig nyomozni kezdtünk....)

Magyari Gábor - Kuruc.info

További videók a bonyhádi esetről, TV2:
- Aktív, teljes anyag
- Tények

26 megjegyzés :

  1. Micsoda kincsre leltél, Lelkem ?

    Az FBI, meg a CIA, meg a KGB, meg a Moszad Draskovicshoz járnak korrepetálni !
    Túléli. Fogadom, ezt is túléli. Mi ehhez képest a miskolci eset...?

    VálaszTörlés
  2. Ersze, ersze... Ilyentől még az ördög is óvakodik. :D
    De azért roppant nagy bukta. :D

    VálaszTörlés
  3. Ha túléli, az a MI szegénységi bizonyítványunk lesz.

    VálaszTörlés
  4. EZEK a rohadékok mindenre képesek.

    Emlékszem, jó pár éve döbbenten tapasztaltuk, hogy a Balaton extra gyorsan, pillanatok alatt MÉTEREKET!!! apadt. Aszályos év volt, de azért valljuk be őszintén: a Balaton látott annál sokkal nagyobb aszályokat, és SOHA nem történt ilyen mértékű apadás.
    Szóval, csak annyit szeretnék mondani: EZEKNEK a férgeknek kellettek a vízparti területek. Úgy gondolták, majd csinálnak maguknak. Állítom, hogy szándékosan csapolták, kihasználva a nagy szárazságot, amire ráfoghatták az egészet.

    Kissé elkalandoztam, bocs, most jöttünk a Balatonról, és ekkora hazugságról, amit ez a kobold itt előadott, nekem most ez ugrott be.:-))

    VálaszTörlés
  5. Kösz hogy megosztottad velünk .Nálam szereplő anyagnál ez lényegesen feltáróbb jellegű .Szerintem ez túlmegy a blamázson ez bizonyíték hamisítás . BTK 233§

    VálaszTörlés
  6. Emlékszem a Balaton apadására. Most a Velencei tó került veszélybe.
    Nem csodálkozom, ha ennek a névnek hatására, mindenféle ilyesmi asszociációi támadnak az embernek.
    Tudjuk, a víz még az olajnál is fontosabb.
    Bele tartozik a mozaikba az is, hogy Budaházyt (és hasonlókat) kikapcsolják a forgalomból, mert igen zavarja a köreiket. Ehhez ki kellett találni a Magyarok Nyilait, ezzel meg lehetett gyanusítani Budaházyékat, de ez a drazsé el...baltázta ezzel a nagyon ócska ürüggyel.
    Amit ez az övéitől kap miatta! - Inkább meg sem próbálom elképzelni.

    VálaszTörlés
  7. A Fideszes Balsai István szerint is az!
    - és ez a pofa a rendészeti miniszter???!!!
    Meg volnék rőkönyödve, ha nem ebbe az országba születtem volna. :-S

    VálaszTörlés
  8. Kezet foghat Veres elvtárssal és bűntársaival, akik kábítószert akartak a Hír tv riportereinek kocsijába csempésztetni, mivel a Célpontban rendesen lejáratták Veres apukát és kicsi maffiózó kölkeit.

    Hetente jönnek a hírek, mikor-melyik mszp-s politikust visznek előzetesbe, esetleg hallgatnak ki -első körben- tanúként valami mocskos ügyben. Szép lassan csak megtöltik a börtönöket....
    Egyre erősebb a gyanúm, hogy éppen ezért igyekszik drazsé még a kormányváltás előtt bezáratni egy csomó dutyit;-))

    VálaszTörlés
  9. A maradékot meg felújítani, tévé, mobiltelefon használat, élményfüdrő, miegymás...

    VálaszTörlés
  10. Én már azt sem bánnám, csak szabadulnánk tőlük. Végleg.

    Micsoda maffiózó bűnbanda.:-(

    VálaszTörlés
  11. Most már azt állítják biboldóék, hogy a bonyhádi srácok is kapcsolatban állnak a Magyarok Nyilaival..
    Maholnap majd kiderül, hogy az Al-kaida is a Magyarok Nyilai egyik kisebb sejtje..

    VálaszTörlés
  12. Szerintem innentől kezdve drazsé azt mond, amit akar...Ki az az elmebeteg, aki elhiszi neki, amit mond, vagy kérdez?:-)))

    A magyarországi "terrorveszély"-ről ennyit.
    Amatőrök:-)))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  13. Legújabb:
    most már csak LEHET, hogy kapcsolatban állnak..
    Alakul:)
    Jó sok bőr van az orcáján mindenesetre:)

    VálaszTörlés
  14. A hírekben hallottam, hogy az egyik fickó, bizonyos Péter Gábor nyilatkozata szerint, korábban kapcsolatban voltak az Ifjú szocialistákkal - és nem a Magyarok Nyilaival. (Hacsak a két név nem egy "céget" takar.)
    Saját állítása szerint ez a videó nemhogy hasonló, hanem az a bonyhádi robbantás.
    A Lánchíd Rádió megpróbálta elérni telefonon, de azóta "a hívott szám nem kapcsolható", illetve "sikertelen hívás" szöveget nyom az automata.

    - Hatóság megtévesztéséről valószínűleg nem lehet szó, mert a kínos rágalmazási kísérlet után is "szereti" a miniszterelnök Bajnai ezt az i-gazságügyi és rend(?)-észeti minisztert.
    Hát nem csodálatos?!

    VálaszTörlés
  15. Lehet gyengéd szálak is fűzik hozzá:D
    Náluk az ilyen nem nagy dolog..

    VálaszTörlés
  16. Minél többet és nagyobbat hazudik ez az illegitim csőcselék, annál súlyosabb ítéleteket gyártanak TELJESEN TÖRVÉNYTELENÜL !
    Budaházy ellen életfogytiglannal próbálkoznak.

    Az összes politikai csőcselék hazaáruló, akiket az érvényes és hatályos Magyar Szent Korona Törvény szerint halálra kell ítélni, ehelyett a Magyar őslakosokat írtják, bebörtönzik, míg a valódi nemzetközi zsidó terroristák ellen a mai napig nem adtak ki kőrözést !
    úgy mint Révész Tibor, Dudog Gábor, Gáspár Dániel stb stb, akik ellen nemzetközi kőrözést adott ki a Délamerikai Bolíviai főügyészség, de a "magyar" hatóság csak Budaházyra szomjaz. A valódi terroristák bűncselekményeit fogják rá Budaházyra. NAGY BUKTA LESZ MEGINT !!!
    Minél többet hazudoznak, annál biztosabb, hogy saját nyakuk köré tekerik a kötelet.
    A spanyol terrorszakértő, Júlió Cézar jól összefoglalta a nemzetközi terroristák jellemzőjét ! miszerint hatalmas pénzért (zsoldos) kell káoszt elérni adott országban (robbantgatással, gyújtogatással, gyilkolásokkal), hogy a Törvénytelenül fenntartott álhatalmukkal megfélemlítsék a többségi őslakosokat.

    Akkor kik is a terroristák ???

    VálaszTörlés
  17. Tökéletesen igaz. Világszerte ezt a receptet alkalmazzák.
    Az az abszurd benne, hogy ma már az átlagember is tisztában van ezzel, és a zavarkeltőket mégsem zavarja.

    VálaszTörlés
  18. Akkor menjünk végig a terrorszakértő ismertetőjén, hogy ellenőrizzük, Budaházy megfelel-e a kritériumoknak !

    - terrorista az, aki csoportosan .... hol van Budaházy csoportja ?
    Rózsa-flores-eduárdó 16 tagot mondhat szűk körben, Boliviában 100 tagú csoportja
    volt

    - és arra kiképzett .... ki képezte ki Budaházyt ?
    A Rózsa-csapatot a Zrinyi Katonai kiképzőt végzett Révész Tibor tanította be
    Magyarországon és Erdélyben tanultak lőni stb.

    - terrorista az a fizetett zsoldos ... ki fizette Budaházyt ?
    Rózsa csapatot a Boliviai ellenzék zsidó tagjai finanszírozták, polgármesterek,
    ügyvédek, jogászok, zsidó Emberjogi álhumánusok stb. akik lebukásuk után
    azonnal USÁba menekültek, mert USA a nagy terrorellenes, a fő terrorista fészek.

    - az a fizetett zsoldos, akit megbíztak ... -- ki bízta meg Budaházyt ?
    Budaházyt senki se fizette, senki se bízta meg !

    - akinek fegyvereit a megbízók szerezték be !
    Rózsa csapat fegyvereit (C4-es robbanóanyagot) Boliviában nem lehetett beszerezni,
    mert még a katonaságuk sem rendelkezett vele.
    Uzi fegyvereket egyértelműen izraelből szerezték be, mert ez az ő "termékük".
    Budaházynak ki biztosított C4-es robbanóanyagot és uzi fegyvereket, de annyit,
    amennyi betölt egy egész hatgalmas termet ?

    Csak nem a körösi zsidó rabbi elvtárs, aki a Magyarok Nyilai szervezetet megálmodta, az ávós zsidó provokatőr Bácsi Dinácskával ? Majd ez a körösi zsidó rabbi volt a főkolomposa a 2006-os provokálásoknak, hogy be lehessen zárni a Kossuth teret?

    VálaszTörlés
  19. A Péter Gábor név elég rosszul cseng ebben az országban:-(((

    Én egyfolytában szégyellem magam. amiért nem vágtuk még pofán ezt a hazug bandát.

    VálaszTörlés
  20. Nem pofán kell vágni őket, se hőbörögni, hanem az érvényes és hatályos Magyar Szent Korona Törvény szerint eljárni ellenük !
    Ezek alapján HAZAÁRULÓ-TERRORISTÁK, ami szerint KÖTELEZŐ HALÁLRA ÍTÉLNI !

    VálaszTörlés
  21. Péter Gábor neve tényleg rosszul cseng. Hozzá még korábbi kapcsolatok az Ifju Szocialistákkal, akiknek egyik vezére Zuschlag Janó volt...
    Érdekes, hogy elnémult a telefonja. Hm...

    VálaszTörlés
  22. A belügy ezt a Magyarok Nyilait pont azért találta ki, mert nagyon szeretnék Budaházyt egy életre rács mögött tudni. Ebből is látszik, hogy ki az igazi ellenségük. Egyetlen vádpont sem áll meg vele szemben, de ez az "apróság" őket nem szokta zavarni. Jó tanítványai a Sztálin-Rákosi eszméknek.

    VálaszTörlés
  23. Valahogy egyre gyakrabban jut eszembe Sárdy Barbara beszéde:

    "Nekem mostanában az okozza a legtöbb fejtörést, minek kellene történnie ahhoz, hogy a magyarság kijöjjön a sodrából? Mi kell ahhoz, mekkora kétségbeesés, hogy az egyén, önmaga fölé helyezze a közösségi érdeket? Mi válthatna ki akkora halálfélelmet, amekkora működésbe léptetné végre az életösztönt? Mennyire legyen fullasztó egy elnyomás, fojtogató a reménytelenség, hogy az ember odakapjon a torkához és megpróbáljon levegőt venni? Mi kell ahhoz, hogy társakat keressünk a bajban?"

    VálaszTörlés
  24. " Jó tanítványai a Sztálin-Rákosi eszméknek."

    azokat a saját fajtájuk nyírta ki ! Egyik hazaáruló se ágyban, párnák közt ........... fog beszarni.

    VálaszTörlés
  25. Lényegében igaza van Sárdy Barbarának. A lapítás oka egy régóta divatos áltolerancia. Mindenki előbb került fontosabb hivatali beosztásba, mint a magyarok. Az a hivatalnok miért akarná a magyar ember érdekeit védeni? Bármelyik szegmensét is nézzük a társadalmi berendezkedésnek.
    Egy "mezei" "gyalogos" meg hiába háborog, nincs hatásköre.

    VálaszTörlés
  26. Erről megint Tormay jut eszembe. Megdöbbentő hitelesen, életszerűen jegyezte le az utókornak azt a felismerést, hogy azokban a hivatalokban, ahol addig "fajamagyarok" ültek, a Károlyi-féle patkánylázadás után minden fontosabb bürokratikus ügyfélszolgálati pult mögül, minden egyes irodából ugyanaz a jellegzetes közel ülő szempár, elálló fül, karvaj orr, ugyanaz a galíciai jöttment faj nézett vissza rá.
    "AZ"ok a hivatalnonok...:-((

    VálaszTörlés