Blogarchívum

2009. július 20., hétfő

A Magyarok Szövetségének lelki háttere

A múlt hétvégén sikerült hozzá jutnom a Magyarok Szövetségének az egyik kiadott újságjához és örömmel tapasztaltam azt a lelki hozzáállást, amivel ezek az emberek szeretnék a magyarság sorsát megváltoztatni. Jó volt látni, hogy fontos és értékes eszmék mentén próbálják elhozni a magyar nemzet számára az új idők szelét, amelynek hatására az egész ország mind külsőleg, mind belsőleg meg fog változni.

Egy olyan dolgot tapasztaltam meg ezen újság által, amire már olyan régóta várok. Egy olyan dolgot, amikor nem valami elpusztításán, lejáratásán, tönkretételén fáradozik valaki, hanem egy nemes dolog felépítésén, felnevelésén, megerősítésén.

Nem szabad semmi ellen harcolni, mert azzal csak erősíted neki a létét. Ha nem tetszik valami a világban, akkor azon kell munkálkodni, hogy az ellentétét, a jót kell erősíteni és előtérbe hozni, hogy a fény megvilágítsa az árnyékos helyeket. Erőszakosan ez pedig nem megy. Mert ha valamit erőszakkal próbálunk meg elérni, akkor mi magunk is erőszaktevőkké leszünk és ennek a következménye az lesz, hogy learatjuk tetteink gyümölcsét, azt, hogy egyszer majd mi velünk is erőszakosak lesznek egyének, csoportok, vagy akár nemzetek. Ami kicsiben az van nagyban is. Ki szelet vet, vihart arat. Ezért érdemes a jó építésén fáradozni, mert akkor magunk körül a világban is jó dolgok fognak létre hívódni.

Én személy szerint a Magyarok Szövetségében érzem azt, hogy méltó arra, hogy a magyarságot kivezesse ebből a lelki és gazdasági kátyúból, amibe jelenleg került. A nemes eszmék éltetése és a pozitív gondolkodás az, ami vezérfény mentén a magyarság majd haladni fog és akkor új idők veszik kezdetét nem csak a mi hazánkban, hanem az egész világon. A mi példánk ragadós lesz minden más nemzet számára is, mert látni fogják, hogy az Isten előrébb való lesz majd, mint a pénz és egyéb világi dolgok kergetése. Minden lélekből fakad, és akinek szép a lelkében az ének, az hallja majd a mások énekét is szépnek. A Magyarok Szövetségében látom azokat az embereket, akik példaként tudnak elöl járni a nemzet számára, akik nem azt kiáltják, hogy előre én meg majd nézelődök hátulról, hanem azt üvöltik, hogy utánam és ez már egészen más tészta.

A Magyarok Szövetsége nem fogja tudni elkerülni a sorsát, azt, hogy a magyar nemzetet végre talpra állítsa. Nem fogja tudni elvéteni a célt, mert olyan nemes dolgokon fáradoznak, melyek magukban rejtik a sikert, akár mekkora is az ellenszél a törtetők és vakok részéről, akik nem tudják, hogy egyszer mindent vissza fognak kapni.” Mert aki szelet vet, vihart arat” És ez így van jól…

Isten az élet álmodója és erényeink és gyengéink szerint álmodik számunkra életet. Ezért a magyar nemzetnek törekednie kell a lelki nemességre, mert a lelki nemesség magában rejti majd a dicsőséget. Az alázat felmagasztal, a gőg pedig lesüllyeszt. Lehetnek kiválasztott népek, de közülük is az lesz a legnagyobb, aki a bárány útját fogja követni. Aki majd az alázat által fog felmagasztaltatni!

Ne háborúzni akarjatok, hanem építkezni és akkor nem háborúk fognak körülöttetek kitörni, hanem új és szebb világok fognak számotokra megteremtetni. Legyetek jók, ha tudtok, és a többi nem számít. A jóság magában rejti majd a békét, a boldogságot és a szeretetet, mert érdemeink szerint leszünk majd megítélve. Ezért törekedjen a magyarság a lélek nemesítésére, még akkor is mikor időleges előnyhöz tudnának jutni a rossz által. Mert a nehéz időkben mérettetik meg a hit, erény és a szeretet, és ha végül ezeket akarjuk elérni, akkor érdemes a zászlójuk alatt kitartani, még akkor is mikor sötét fellegek árnyékolják be az életet. A Nap egyszer úgy is kisüt, mert az éjszaka és a sötétség sem tarthat örökké. Ahogy szokták mondani egyedül Istené a dicsőség, ezért érdemes az ő útjait járnunk, ha nem akarunk vakok és bénák lenni.

A Magyarok Szövetségében összpontosul az a lelki nemesség, ami a magyarságot fel fogja emelni régi színvonalára és akkor majd nem leszünk kis ország, mert akkor már az országok között rendezett futóversenyen nem összekötözött kézzel meg lábbal fogunk indulni, hanem újra régi fényünk dicsőségében. Majd akkor merjék azt mondani, hogy nem kell nagyra törni, akkor maga a létünk fog nagyságot sugározni szét a világban. Ezért előre tekintsünk a nemes eszmék mentén, mert ez lesz a magyar nemzet útja, amely a sötétségből a fénybe visz.

A mi válságunk nem gazdasági válság. A mi válságunk lelki válság, mely a gazdasági válságban nyilvánul meg a világban. Ha majd az emberek visszatérnek az igazság útjára, akkor megváltozik a lelki hozzáállásuk is a világhoz és akkor maga a világ is meg fog változni olyan irányba, amilyenbe az emberiség lelkülete megváltozott. Ezért mondom, hogy legyetek jók, mert a jóságból fog fakadni a változás.

A Magyarok Szövetségében jó lelkű emberek tömege lelhető fel, ezért olyan példamutató és lélekmelengető az, ahogy igyekeznek az ötleteikkel a nemzetünk sorsát jobbra fordítani. Legyen vége a pártoskodásnak, mert nem jobb és baloldal kell, hanem egység, amit a kettős kereszt fejez ki számunkra a címerben.

Majd mikor újra a Szent Korona és Szűz Mária országa leszünk, akkor jön majd el a földre a Mennyország. Az a Mennyország, amelyiket az imákban már lassan kétezer éve kérünk az Istentől, hogy ”jöjjön el a Te országod”. Ez az ország lesz Magyarország, melyből a fény szét fog sugározni a Földre és végre eljön majd a béke. És ezt nem én mondom, hanem nálamnál nagyobbak megjövendölték, hogy hazánk nagy boldogságot fog fakasztani a világra. Pater Pio, a Dali Láma, Nosztredámusz és még sokan mások, akik bele láttak a világnak dolgaiba és azoknak menetébe.

„ Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít!!! ”

Fénybenjáró

Kapcsolódó:
katt>>
Magyarok Szövetségének sajtótájékoztatója - Hungária TV



2 megjegyzés :