Blogarchívum

2009. június 14., vasárnap

Apróhírek


Ezrek követelték a Bajnai-kabinet távozását és azonnali előre hozott választást a Hősök terén. A kormányellenes demonstrációt a Civil Összefogás Fórum hirdette meg.

Tovább

Még nem lefutott meccs a vagyonadó

Még nem „lefutott a meccs”, nem véglegesek a vagyonadó értékhatárai és kulcsai. A pénzügyminiszter szerint a törvényjavaslat a június végi zárószavazásig változhat. A Fidesz nem módosító javaslatokra, hanem a vagyonadó eltörlésére készül.
Tovább

Megelégelték a fuvarozók

Az országgyűlési képviselőknek írt nyílt levélben tiltakozik a jövő évi adótörvények részletes parlamenti vitájának megkezdése előtt az ágazatot sújtó megszorítások ellen két fuvarozói érdekképviselet.
Tovább

DÉLELŐTTI KALAUZ - Hétfő 9.10-11.55 Műsorajánló

Váratlanul elszabadultak az árak, pedig még csak most jön a feketeleves. Az élelmiszerek már-már csillagászati összegbe kerülnek, s a lakásfenntartás költségei is alaposan megemelkedtek. Mindennek pedig semmi köze a júliusi áfaemeléshez. Sokan már most sem tudnak kijönni a pénzükből, és el sem tudják képzelni, mi lesz pár hét múlva...
Tovább:


KETTESBEN - Hétfő 19.05-19.55 Ismétlés


Takaró Mihály irodalomtörténésszel a méltatlanul elfeledett írónkról, az olvasás kultúrájáról és a könyvpiac diktátumairól beszélgetek Kettesben a Lánchíd Rádióban. Várja a kedves hallgatókat Tuba Mariann szerkesztő-műsorvezető. A PÉNTEKI ADÁS ISMÉTLÉSE.
Tovább


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése