Blogarchívum

2009. május 29., péntek

Szezonális gyümölcsvásár

Kedves Budapestiek!

http://www.karpathaza.net/node/838

Amint tudjátok, a Szövetség segíteni kívánja azokat a termelőket, akik a nehéz gazdasági helyzetben értékesítési gondokkal küzdenek. A szezonális gyümölcsök értékesítésére keresünk helyszíneket a főváros területén, ahova a gazda kiviheti a termékét.

A javaslatom ezzel kapcsolatosan az, hogy keressünk egy- egy olyan élelmiszerboltot, amelynek a parkolója alkalmas lehet az árusításra.

Heti egyszeri alkalomról lenne szó, gondolatom szerint pénteki napokon, amikor a hétvégére készülődve sokan fordulnak meg az üzletekben.

Az üzlet vezetőjét felkeresve adjuk elő neki, hogy amennyiben segít nekünk, mi több honlapon, szórólapokon tudjuk az árusítás helyszínét, így az Ő üzletét is hirdetni. Mindemellett a befőzési időszakban a
vásárlóknak szüksége van cukorra, tartósítóra, illetve egyéb termékekre a befőzéshez. Így az Ő forgalma is megnő.

Szeretnénk ezt heti rendszerességgel megrendezni, ha sikeres az akció, akkor egészen októbert végéig lehetőség van megjelenni az aktuális termékekkel.

Kérek mielőbbi visszajelzést a helyszínekről, hogy a gazdák tudjanak készülni!!!!

Kapcsolat: msz.magyartermek@gmail.com

Üdvözlettel

Udvardy Zsolt


2 megjegyzés :

  1. Erre én csak székelyesen annyit tudok mondani: amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!!(amint egy régi dakota közmondás is tartja) Bocs, hogy humorkodom egy komoly téma kapcsán.

    VálaszTörlés
  2. Jánosom, a pályinka igen komoly dolog.
    Én az ágyas pálinkáról sokáig azt hittem, hogy azt jobb már előre ágyban fekve inni. ;-)))

    VálaszTörlés