Blogarchívum

2009. április 4., szombat

Rácz Sándor ajánlása

Köszönet érte Bedefynek.

Rácz Sándor az egyetlen normális Magyar ember a politikában !
 
 
Ajánlás előrehozott választások helyett
 
Ajánlás elõrehozott választások helyett
Magyarországon megjelent ismét a vörös diktatúra, Bajnai politikai nyilatkozata alapján, aki "gyors társadalmi egyeztetést" kér.

Íme, itt van a társadalom egy tagjának a nyilatkozat által kiváltott véleménye:
1. Bajnai tudja-e, hogy milyen országban él?
2. Bajnainak van-e fogalma a demokráciáról?
3. Képes-e Bajnai igazat mondani?

Bajnai azért kér elõre aláírásos támogatást, mert tudja, hogy Magyarország elutasít mindenféle diktatúrát. Bajnai nyilatkozata egyértelmûen a népnyúzás tényének bevallása.
Bajnaival szemben Magyarország arra kéri parlamenti képviselõit, hogy semmiféle diktatúrát ne támogassanak. A magyar népnek elege van a kommunista-tõkés ígéretekbõl.

Magyar testvéreim, elérkezett az idõ, hogy megálljt parancsoljunk ennek a magyarellenes folyamatnak!

1. El kell utasítani minden politikai pártot, mert a pártos politikájukkal az embertelenséget szabadították rá Magyarország népére.
2. Magyarországot talpra állítani csak nemzeti politikával lehet.
3. Ezért javaslom: minden település közössége válasszon nemzeti bizottságot, pártoktól független, politikára alkalmas emberekbõl. A megválasztott területi nemzeti bizottságok egy országos egyeztetésre gyûljenek össze, és döntsék el, hogy létre hoznak-e egy nemzeti egységkormányt, vagy mint országos nemzeti bizottság mûködnek-e tovább?
A nemzeti egységkormányban nem juthatnak szerephez olyan politikusok, akik a kommunizmus évtizedeinek aktív szereplõi voltak, illetve az országvesztés elmúlt húsz esztendejében parlamenti képviselõk vagy kormánytagok voltak.
4. A nemzeti bizottság kezdeményezze alkotmányozó nemzetgyûlés megszervezését.
Az alkotmányozó nemzetgyûlés állítsa helyre a történelmi magyar alkotmány jogfolytonosságát, középpontjában a Szent Koronával és annak értékrendjével. Az új magyar alkotmány tegye lehetõvé a munka értékére alapozott pénzkibocsátást. A gazdasági életben pedig, az állami tulajdon és a magántulajdon mellett, nyisson széles utat az emberi méltóság megõrzését szavatoló társadalmi (közösségi) tulajdon számára.
Az alkotmányozó nemzetgyûlés készítse el az új magyar alkotmány szellemében az új választási törvényt.
5. Amikor az új alkotmány lehetõvé teszi, meg kell tartani az országgyûlési képviselõ választást.
6. Amikor az új Országgyûlés megalakul, a nemzeti bizottság és az alkotmányozó nemzetgyûlés megszünteti tevékenységét.
7. A nemzeti bizottság, a kifizetésekre vonatkozóan, kérjen három éves moratóriumot.
Úgy gondolom, hogy ezt a nyilatkozatot Orbán Viktornak kellett volna megtennie.

Budapest, 2009. április 3.
Rácz Sándor
akit 1956. november 16-án választottak meg
a Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnökévé

7 megjegyzés :

  1. "akit 1956. november 16-án választottak meg
    a Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnökévé"

    Azt mondja, még ma is ő az elnök, mert senki le nem váltotta:-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez ellen semmi kifogásom, de fegyverek és Nemzetőrség nélkül ez nem kivitelezhető...., sajnos...

    VálaszTörlés
  3. Sok ember akaratából kivitelezhető lehetne.
    Íme a történet, ahogy a NŐK látják:
    http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=10&mm_id=23&media=6113&list=1)
    Budaházy Edda se' kutya, de külön ajánlanám mindenki figyelmébe Sárdy Barbara összeszedett, okos gondolatait. Wittner Máriától már eleve megszoktuk, hogy nem köntörfalazik:-))

    VálaszTörlés
  4. Csengelém, az imént ajánlottam másutt magam is az Éjjeli menedék-et - de nem Eddát:
    Amilyen szimpatikus volt bátyja 2 évvel ezelötti letartóztatása okán adott interjújában, úgy riasztott vissza tegnap az ismétlésben: Ostoba közbevetéseket tett Wittner Mária szavai közben, a tiszteletlenségig, Matúz Gábor tett is finom célzást rá, radikalizmusa nekem izgatásnak tünt, mintha neki nem lenne vesztenivalója, amikor forradalomra hív - magam sem látok más utat a Nemzetem számára, de a kifejezésmód rém primitív volt, a szándék alól a szörös pata lógott ki: olyan nagy volt a kontraszt Mária bölcs, higgadt szavai, Barbara okos érvelései és Edda vakkantásai között, melyeket egy cséphadaróhoz fogható szózuhatag tett csak változatossá..szomorújáték volt, a javából. Budaházy IQ-ja Eddáéra hajaz és fordítva: A letartóztatások nem feledtetik Gyuri kaotikus szavait és tetteit.
    Mi, magyarok, a reményt láttuk benne 2006 október 23.-a éjszakáján: belegondolni is rossz, remélhetöleg csak buta, s nem provokatör.

    VálaszTörlés
  5. Abban igazad van, hogy többször belekotyogott, ami tiszteletlenség. Hallanál engem, vita közben:-( Amit mondott, nagyjából a legközelebb áll az én habitusomhoz. Majdnem mindenben egyet értek vele, nem tudom, pontosan mi az, amit butaságnak gondolsz a mondanivalójából. A kaloda ötlete szerintem teljesen rendben van;-) A különbség, hogy én nem hiszek az erőszakban.

    A hangjáról szerintem nem tehet( elég szőrszáll-állítgató, szó, mi szó, dehát talán családi vonás náluk; a bátyjának is elég furcsa orgánuma van.)
    Budaházy sok jót tett és mondott már életében, a tegnapi estén viszont szerintem kiírta magát a nemzetben gondolkozó normális magyar emberek közül.Többször, több helyen is leírtam már az elmúlt évben: újabban sok minden nem tiszta, amit, vagy ahogy csinál. Lehet, hogy jót akar, de a diplomáciai érzéke= 0:-((

    VálaszTörlés