Blogarchívum

2009. február 19., csütörtök

Brutális bűncselekmény!

Kiheréltek egy magyar férfit a cigányok
2009-02-19 10:33 barikád.hu

P. Károlyt megműtötték a szabadkai kórházban. Túl van az életveszélyen.

A Szent Korona Rádió információi szerint a tettesek valószínűleg Koszovóból menekült szerb-cigányok voltak. A rendőrség a tájékoztatás szerint nagy erőkkel keresi a vadállatokat, de ez a szerb rendőrségnél tudjuk mit jelent egy magyar áldozat esetében.

Dr. Selymesi Nándor, a Szabadkai Közkórház urológus szakorvosa elmondta: tegnap este jött be a beteg saját lábán és azt mondta a sürgős felvételi osztályon, hogy kiherélték: "Persze senki sem hitt neki, de utána megállapítottuk, hogy tényleg ez történt. Mondhatni, hogy szakszerűen végezték el, olyan szempontból, hogy két kis vágáson át távolították el a heréket, mert ha valaki szakszerűtlenül csinálja, akkor az levágja a bőrt, és nagy vérzést okoz. Ez tényleg olyan, mint amikor az állatoknál csinálják, és nagyon gyorsan is végezték az ő elmesélése szerint. A 42 éves férfi nincs életveszélyben, de élete végéig hormonkezelésre szorul majd" - mondta el az orvos.

A Közkórház sebészeti osztályán ápolják még mindig azt a kosárlabdázót is, akit szombaton hajnalban a belvárosban szúrtak hasba. A mája sérült meg. Amint azt ő maga elmondta nekünk, semmilyen összetűzése nem volt korábban támadójával. Két barátjával sétált a városban,a mikor egy terepjáróból öten kiugrottak, és egy közülük belekötött. Az áldozat szerint támadója azt mondta, hogy megütötte az autóját, miközben ő majd egy méterre ment el az autója mellett. Azután szitkozódott, szidta az anyját, dulakodás kezdődött, majd előbb hasba szúrta, utána a kés nyelével a fejére ütött - mondta el a sértett.

A szabadkai rendőrség a sportoló támadóját elfogta és előzetes letartóztatásba helyezte. Ám mint kiderült eddig 42(!) feljelentés volt ellene, s eddig szabadon sétálgatott a város utcáin.

(Szent Korona Rádió)

9 megjegyzés :