Blogarchívum

2008. október 6., hétfő

IC-katasztrófa: lemondott Szabó Pál és a MÁV Zrt. igazgatóságának elnöke


IC-katasztrófa: lemondott Szabó Pál és a MÁV Zrt. igazgatóságának elnöke

A miniszterelnök elfogadta Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Kamarás Miklós, a MÁV Zrt. igazgatóságának elnöke lemondását a hétfő délelőtti vasúti baleset után - ezt maga Gyurcsány Ferenc jelentette be néhány perce a Parlamentben újságírók előtt.

5 megjegyzés :

  1. Az oldal nem található - rákattintva a címre, és a tovább gombra. De ez a hír így önmagában is megáll - rossz hír. Amúgy gyurcsány bejelentése komoly színészi telejsítmény volt. Ez az ember pedig példát mutatott neki. Vajon követi?

    VálaszTörlés
  2. Milyen marha érdekes, hogy amikor beírom a hivatkozást, a képernyő alján az jelenik meg, hogy "urlseek". Gyakorlatból tudom, hogy ilyenkor a google nem akar megtalálni valamit. Ha a címet bemásolom a Yahoo keresőbe, az gond nélkül megtalálja. Ez egyébként a Lánchíd Rádió tegnap esti híre volt, de a lényeget látom föltetted Te is és Csaby is.

    VálaszTörlés
  3. Igen, van ilyen. :( Viszont az Origón van egy nagy beszámoló a balesetről, én úgy gondolom már nem teszem föl, mert egyszer is elég borzalmas volt.

    VálaszTörlés