Blogarchívum

2008. október 13., hétfő

Dobogó - Mitikus Magyar Történelem

FRISSÍTÉSEK A HONLAPON!

Sokak kérésére felkerült a Dobogó - Mitikus Magyar Történelem augusztusi száma letölthető formátumban az oldalra. Ez az a számunk, amely a megjelenésének napján már elfogyott, így sajnos nem tudott mindenkihez eljutni. Most hűséges olvasóink pótolhatják az elveszettnek hitt tudást...
A LETÖLTÉSEK rovatba felkerült SZÁNTAI LAJOS egyik meseelemzése. ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI ÉS TÜNDÉR ILONA címmel. Benedek Elek gyűjtését a felvételen először HORVÁTH MÁRIA bábjátékos adja elő, majd a látottakat SZÁNTAI LAJOS elemzi.

REJTEKHELY rovatunk is megújult. Új kérdések kerültek fel és a helyes válaszokat adók belépőjegyet nyerhetnek a IV. DOBOGÓ MAGYAR KARÁCSONY című 2 napos rendezvényünkre.

Hétfőtől megvásárolható a múlthét pénteken a KÉT HOLLÓSBAN elhangzott könyvbemutató teljes felvétele, képekkel szerkesztett formában. Sőt ezen a felvételen helyet kapott JÓZSEF ATTILA: Istenem című verse, melyet LATINOVITS ZOLTÁN adott elő. A DVD ára: 1500 Ft

Az előző heti előadások is kaphatók DVD-n a boltban! (köztük: Szántai Lajos, Dr. Tóth Zoltán József, Born Gergely, Tóth Ferenc, Grandpierre Attila előadásai)


... és ne feledjék:

KEDDEN A KÉT HOLLÓSBAN:


Dr. TÓTH ZOLTÁN JÓZSEF
előadása:


A Szent Korona-tan időszerűsége és mai hatásai
2. rész

Az előző alkalommal a mai gazdasági-társadalmi helyzetet kiváltó erőkkel, folyamatokkal ismerkedkedhettünk meg egy összehasonlítás keretében, amelynek a másik tényezője maga a Szent Koronában rejlő jogok és kötelességek voltak. Most folytatódik a "helyzet tisztázása" és a megoldások bemutatása.


Kezdési időpont: 2008. október 14. (kedd) 18 óra

Helyszín: Két Hollós Könyvesbolt (1081. Bp., Kenyérmező u. 3/a)

Belépőjegy ára: 1000 Ft


MINDENKIT SZERETETTEL HÍVUNK ÉS VÁRUNK!

JÓ BÖNGÉSZÉST, HASZNOS IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!
http://www.dobogommt.hu

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése