Blogarchívum

2008. augusztus 27., szerda

A Magyarok VII. Világkongresszusának Határozatai

A Fordulat
A Magyarok VII. Világkongresszusának Határozatai
Budapest, 2008. augusztus 16-20.

     A Magyarok Világszövetsége alapításának 70. évfordulója idején ülésező Magyarok VII. Világkongresszusa azt tűzte ki célul, hogy erkölcsi és szellemi fordulatot idézzen elő Magyarország és a magyar nemzet életében. Öt nap alatt több mint 800 küldött és mintegy 400 vendég vett részt azon a 12 konferencián, amelyen keletről érkezett akadémikusok és nyugatról érkezett politikusok társaságában magyar tudósok, kutatók és közéleti személyiségek tanácskoztak a magyarság sorskérdéseiről. A VII. Világkongresszus, melyet méltató levélben üdvözölt a Dalai Láma és Európa talán legismertebb nyelvtörténésze, Mario Alinei professzor, eddig nem tapasztalt, gyönyörű ívet húzott, amely az Altájtól az Atlanti-óceánig ért, és amelynek középpontjában mindvégig a jobb sorsra érdemes, szeretett és nagyra hivatott magyar nemzet állt.

1. Ezennel kinyilatkoztatjuk a magyar nép önrendelkezési igényét! - A Magyarok VII. Világkongresszusa nyilatkozatot fogadott el a magyar nép önrendelkezési jogáról. A nyilatkozat hangsúlyozza, hogy a Világkongresszus a magyarság sorsáért érzett felelősségből fakadóan időszerű és elodázhatatlan lépésként felveti és kezdeményezi a MAGYAR KÉRDÉS megoldását. A megoldás alapvető eszköze a szabadság és egyenlőség elvére épülő önrendelkezés, amely minden nép természetes és elidegeníthetetlen joga, 1977 óta az ENSZ Közgyűlése által elfogadott kötelező jellegű alapjog.
     A nyilatkozattervezetet a Világkongresszus Nyitó-konferenciája elé az MVSZ Elnöksége terjesztette, a munkálatok során megerősítették azt a Világkongresszus nemzetstratégiai konferenciái, valamint az MVSZ tisztújító Küldöttgyűlése, és 97%-os többséggel határozattá emelte a Világkongresszus Záró-konferenciája.
     A nyilatkozat Kinyújtott kézzel és Jogi háttér címmel két mellékletet tartalmaz, amelyek a nyilatkozattal együtt a Világkongresszus határozatának szerves részét képezik.

2. A Magyarok VII. Világkongresszusa támogatja a Magyarok Világszövetsége Küldöttgyűlésének határozatát, hogy amint a kérdést másfél éve fektető Alkotmánybíróság döntése azt lehetővé teszi, a Szövetség indítsa útjára a második népszavazást a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért.
     Gyűjtsenek össze egymillió támogató aláírást, és akkor és csakis akkor vigyék népszavazásra a kérdést. A Világkongresszus a világ minden magyarjához fordul, és kéri e kiemelt fontosságú ügy támogatását.

3. A Magyarok VII. Világkongresszusa üdvözli Jens-Peter Bonde, az Európai Parlament egyik frakciója vezetőjének bejelentését, amelyet a Világkongresszus Záró-konferenciáján Dr. Halász József, a Szent Korona és a magyar alkotmány című konferencia elnöke tolmácsolt. A Függetlenség/Demokrácia európai parlamenti frakció vezetője bejelentette, hogy lemond képviselői mandátumáról, és életét annak kívánja szentelni, hogy az ír népszavazással megtorpant lisszaboni modell helyett az új Európai Unió egy olyan konföderatív államalakulattá váljék, amelynek középpontjában Magyarország Szent Koronájának értékrendje és közjogi tana álljon.
     A Világkongresszus úgy értékeli, hogy a több ezer év során kiérlelt, a Szent Korona-tanra és -értékrendre épülő, vérrel, verejtékkel megpecsételt történelmi magyar közjogi alkotás legszebb elismerése ez a szándék.

4. A Magyarok VII. Világkongresszusa követeli, hogy hozzák nyilvánosságra az 1982 óta keletkezett államadósság dokumentált történetét!

5. A Magyarok VII. Világkongresszusa kéri, hogy a magyar állam követeljen jóvátételt a Szovjetunió utódállamaitól az 1956-os szovjet katonai agresszió okozta károk enyhítésére.
     A Világkongresszus tárgyalási alapnak tekinti a Magyarok Világszövetsége által életre hívott Iustitia Bizottság tényfeltáró és elemző jelentését, amelyet 2007-ben hoztak nyilvánosságra, és amely a magyar államnak okozott kárt 10 000 milliárd forintban, azaz több mint 40 milliárd euróban állapítja meg. A számfejtés nem tartalmazza a magánszemélyeknek okozott kárt, sem a kioltott életekért esedékes jóvátételt.

6. A Magyarok VII. Világkongresszusa tudomásul veszi a Gróf Teleki Pál miniszterelnök halála című konferencia megállapításait, amelyek szerint alapos ok van megkérdőjelezni a gróf Teleki Pál halálának körülményeiről eddig hirdetett nézeteket. Prof. Dr. Iván László pszichiáter, gerontológus professzor, Dr. Pusztaszeri László jogtörténész, Dr. Bakay Kornél professzor, Dr. Bakos Batu jogász, Stoffán György és Hábel György újságírók dokumentált előadásukban arra a következtetésre jutnak, hogy gróf Teleki Pál nem lett öngyilkos, hanem meggyilkolták.
     A Világkongresszus felkéri a Magyarok Világszövetségét, hogy folytassa tényfeltáró munkáját a teljeskörű igazság kiderítéséig, ide értve az esetleges exhumálást is.

7. A Magyarok VII. Világkongresszusa tudomásul veszi A magyarság és a Kelet - II. Őstörténeti Konferencia Természettudományi szekciója két folyamának (Populáció-genetika és Embertan) következtetéseit, melyek szerint a Kárpát-medencei magyarságot nem fűzik tudományos módszerrel kimutatható rokoni kapcsolatok sem a finnekhez, sem az ugor gyűjtőnévvel jelzett népekhez. Ennek alapján kezdeményezi a finnugor származáselmélet fölülvizsgálatát.
     A Világkongresszus elítéli a XIX. század utolsó negyedében ténykedő Trefort Ágostont, aki tanügyminiszterként - példátlan módon visszaélve közhatalmával - kötelezővé tette a finnugor származáselmélet oktatását. Trefort Ágoston eképp legfőbb előidézőjévé vált annak a szellemi tévelygésnek, amelynek jelentős szerepe volt a Trianonhoz vezető úton és a magyarság mai, mély válságának kialakulásában. Mindezért a Világkongresszus kezdeményezi Trefort Ágoston köztéri szobrainak eltávolítását.

8. A Magyarok VII. Világkongresszusa üdvözli és megerősíti azt a 2008. július 12-én kelt megállapodást, amellyel megszületett a Magyar Adorján és Forrai Sándor rovásírás tanításait egybefoglaló Rovás Szabvány, és amelynek aláírói az Országos Ómagyar Kultúra Baráti Társaság Rovásírás Szakosztálya - Libisch Győző - valamint a Forrai Sándor rovásíró kör - Szakács Gáborné Friedrich Klára és Szakács Gábor - továbbá Dr. Hosszú Gábor egyetemi docens, a Rovás Szabvány számítógépes betűkészlet készítője.
     A Világkongresszus azzal a felhívással fordul a világ magyar rovásírás oktatói és az érdeklődők felé, hogy a továbbiakban az eképp elfogadott Rovás Szabvány betűkészletét oktassák és használják.

9. A Magyarok VII. Világkongresszusa álló vastapssal üdvözölte Rácz Sándornak, az MVSZ tiszteletbeli elnökének elfogadó nyilatkozatát, amellyel késznek mutatkozott elfogadni a hangsúlyos közéleti szerepvállalásra szólító felhívást, a súlyos erkölcsi, politikai és alkotmányos válságba jutott Magyarország megmentéséért. Dr. Bene Gábor világkongresszusi küldött a Szent Korona és a magyar alkotmány című konferencián és a Záró-konferencián fejtette ki, hogy 1944. március 19-e, Magyarország német katonai megszállásának napja óta az ország egyetlen legitim politikai vezetője az 1956-os forradalomban testet öltő népakarat erejével országos vezetővé választott Rácz Sándor, a Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke.

10. A Magyarok VII. Világkongresszusa Nyitó-konferenciája közfelkiáltással a Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnökévé avatta gróf Teleki Pál miniszterelnököt, az MVSZ egyik alapítóját és Wass Albert írót, a kisebbségi sorsba kényszerített magyar közösségek jogvédelmének elkötelezett harcosát.

11. A Magyarok VII. Világkongresszusa nagyra értékeli, és üdvözli azt a két angol nyelvű kiadványt, amelyet 2008. augusztus 18-án a Magyarok Világszövetsége alakulásának 70. évfordulóján mutattak be. A Kanadában elő Dr. Pungur József főszerkesztésében megjelent Hungarian World Encyclopedia (angol nyelvű magyarság-lexikon) és az Amerikai Egyesült Államokban élő Botos László főszerkesztésében megjelent Selected Studies in Hungarian History (Magyarságtudományi Tanulmányok) olyan hézagpótló művek, amelyek kiadása a magyar állam feladata lett volna. Joggal feltételezzük, hogy amennyiben ezek a kiadványok 100 évvel korábban jelentek volna meg, megakadályozhatták volna a trianoni tragédiát.
     A Világkongresszus azzal a felhívással fordul a világ minden magyarjához, hogy ki-ki váljék e kötetek terjesztőjévé, mert általuk megváltoztatható a világ magyarságképe. Minden magyar legyen civil diplomata: országa és nemzete jó hírnevének terjesztője.

12. A Magyarok VII. Világkongresszusa elismeréssel nyugtázza azt a Világkongresszusok történetében páratlan teljesítményt, hogy a Világkongresszus nyitónapján a küldöttek, a vendégek és a sajtó képviselői átvehették a következő napokban sorra kerülő több mint 230 előadás java részét tartalmazó hét kongresszusi kötetet és további két, ebből az alkalomból kiadott könyvet: Rudolf Kučera Közép-Európa története egy cseh politológus szemével valamint Dr. Balogh Sándor Autonómia és az új világrend.
     A Világkongresszus köszöntet mond a több mint 300 előadónak - tudósok, kutatók, közéleti személyiségek, közöttük mintegy 50 nem magyar - azért, hogy közösségvállalásukkal és magas szintű előadásaikkal szolgálták az egyetemes magyarság ügyét. Hasonlóképpen köszönetet mond minden érintettnek a példás szervezésért.
     A Világkongresszus határozottan visszautasítja azokat a lekicsinylő minősítéseket, amelyek egyes, a többnyire távolmaradásukkal "jeleskedő" magyar médiumokban napvilágot láttak. Ezeket a tényhamisító félretájékoztatásokat a mély erkölcsi és szellemi válságban levő társadalom kórtüneteinek tartja.
     E társadalom megérett a Fordulatra.

Budapest, 2008. augusztus 20.
A Magyarok VII. Világkongresszusa

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

26 megjegyzés :

  1. Ez igazán szép!
    Sajnos még a HIR-TV-ben sem láttam a beszámolót a grandiózus eseményről. Pedig legalább ott kellett volna részletezni az előadások számát, témáját, előadók számát, kilétét, a résztvevők számát, személyét, a határozatokat, és még hosszan sorolhatnám azokat az érdekes adatokat, amikre a közvélemény felkaphatná a fejét.

    VálaszTörlés
  2. A Határ-ozat akkor határ-ozat, ha határ-időt is megjelöltek volna.
    Nem lehet semmit húzni, mint a rétestésztát, mert 88 éve adós ezzel a világ ! akiktől mindent be kell hajtani és követelni kell ! Nem térdenállva könyörögni.
    Minden határozatról folyamatosan kell jelentést adni, hogy hol tart az ügy, valamint minden elakadást jelezni kell és be kell vonni minden ügyben az egész MAGYAR NEMZETET !
    Nem lehet csak 100 valahány embertől erején felüli munkát elvárni.
    Ez minden Magyar ügye, nemcsak a Világszövetségé !

    VálaszTörlés
  3. Mindennel egyetértek és támogatok, különösen a Teleki ügyet.
    A Trefort dolog rég megérett, annak idején nyelvészek körében Kolozsváron nyílt vicc volt, hogy okkal nevezik Trefort utcának azt ahol a bolondokháza van.

    A népszavazással nem tudok egyetérteni, mert szerintem az volt egyik oka a szoclib választási győzelemnek is legutóbb.
    Jobb meggyőződésem ellenére viszont, amennyiben sor kerül rá, hajlandó vagyok támogatni.

    VálaszTörlés
  4. A nép szavaztatását a Magyar Törvény alapján törvényellenesnek tartom, mert az idegen népségek (kisebbség) csak a saját dolgukról szavazhatnak, semmi joguk nincs a MAGYAR ÜGYEKBE szavazgatni.
    Nem véletlen, hogy a bosszúnépe soha nem alakított kisebbséget, akit kifejezetten tilt a Magyar Törvény bármibe való beleszólásba.
    Az MVSZ (Patrubány) így jó ügynek tünteti fel a kezdeményezését, miközben törvénytelenségre biztatja a magyarokat !
    A külhoni magyarokat a Magyar Törvény védi és adja meg a jogosítványokat és nem az MVSZ, és nem is az illegitim kormányként működő bűnbanda. Tehát a Magyar Törvénynek kell érvényt szerezni és nem az idegen tákolmány szerint felszólítani az illegitim álhatalmat, hogy ők alkossanak erről törvényt. Ez rosszindulat, hogy kiszolgáltatná az ellenségnek a magyarokat.

    VálaszTörlés
  5. A népszavazás kérdése valóban veszélyes és csúszós téma. Korábban Patrubány azzal indokolta, hogy így akarja rászorítani a hatalmat arra, ami más népeknél evidencia, hogy ti. államhatártól és tartózkodási helytől függetlenül minden magyar... magyar.
    A Frigyessy Ágnes által készített interjúból kiderült, hogy a népszavazsá sikerét a hatalom válogatás nélkül, minden eszközzel meg akarta húsítani. Romboló tevékenységük ellenére sem sikerült a szavazati arányt 50 % alá nyomni. Ez azonban kevés volt ahhoz, hogy a parlament kötelező érvénnyel vegye tárgysorozatba. Patrubány talán legjellemzőbb tulajdonsága a makacsság. Amennyiben ismét nekivág, az ellenőrzésnek sokkal szigorúbbnak kell lenni, hogy kiszűrhetők legyenek a galádságok. Mondjuk, ha pl. hatmillió aláírást gyűjtene össze - ez kiteszi a szavazásra jogosultak számát...

    VálaszTörlés
  6. Hát ez az ! A szavazásra jogosultság kérdése nagyon fontos.
    Tudniillik szavazni csak az eredendő magyarok szavazhatnak,
    ezzel szemben egyrészt szavaznak a kisebbségként nyilvántartott népségek, akik csak a saját ügyeikben szavazhatnak,
    de a kisebbséget éppen ezért nem alakító zsidóság, akiknek soha semmi közük nem volt-van-lesz a MAGYARSÁG BELÜGYEIBE belepofátlankodni !
    Nem véletlen, hogy a Szent Korona Törvény tilt minden idegent beavatkozni a Magyarság ügyeibe.
    Attól meg senki nem lesz magyar, ha annak hazudja magát.
    Erre külön felhívta Kocsis István Szentkorona történész, hogy idegen származásút csak akkor lehet magyarnak tekinteni, ha azt SZEMÉLYESEN (és nem kollektívan) magyarosítják, amit külön 1 személyre szólóan, külön törvénycikkelyt hozva lehet csak, amit a Parlament felsőháza hozhat csak, ahol egy idegen sem lehet, csak eredendő, igazolt magyar. Felsőházba még honosítás után se ülhet be idegen.

    Ha tehát ez tisztába van téve - DE CSAK AKKOR - lehetne szavazni ! Így viszont, hogy minden idegen csőcseléket, akik X-szel jelölik a nevüket, szavazgatnak 1 tál lencséért, ez egyik sem érvényes. Visszamenőleg 64 éve így megy, ami mind SEMMIS !

    VálaszTörlés
  7. Amiről itt beszéltek, az nagyon fontos elmélkedés, de akkor is olyan, mint a modern orvostudomány. Tüneti kezelést nyújt, az okok megszűntetése helyett.

    Minden normális társadalomban, nem is került volna szóba ez a szavazósdi (amiből törvény szerint nem lehet kizárni senkit aki állampolgár), hanem a a nép által megválasztott Országgyűlés, hazafias hevületében döntött volna erről a témáról. Így történt ez szinte mindenhol.

    Hiába agyalunk itt elméleteken addig, amíg a fejekben akkora zavar van, hogy nem mernénk elindítani egy újabb ilyen szavazást. Rosszul hangzik, de inkább egy alapos, pozitív irányú agymosás kell ennek az országnak.

    VálaszTörlés
  8. Nem elmélkedés és pont nem tüneti kezelés, hanem a GYÖKÉR-ig kell visszamenni. Azt ne feledd kedves Tamás, hogy a Szent Korona Tan, ami a mai napig érvényes TÖRVÉNY, több ezer éve működik. Elég, ha Kr.e. 1885-ig megyünk csak vissza, mert Melkizedek akkor élt, és már akkor működött a Szent Korona Tan Törvény, amit akkor Melkizedek-Rendjének neveztek. Szent István államalapításától kezdték Szent Korona Törvényként nevezni Melkizedek-rendjét, ami szerint való főpap Jézus mindörökké.
    Azt viszont ne feledd, hogy SOHA !!! nem az egész Magyarság irányította az országot, mindig is a Szakrális Apostol király tette, a főnemesekkel egyetértésben.
    A cipész maradt a kaptafánál és nem ment vakbélműtétet clgrehajtani.
    Mindenki a saját mesterségét űzte, nem kotnyeleskedett bele az országvezetésbe.
    Nem úgy, mint az elvtársak, akik mindenhez "értenek", bármelyik minisztériumot eligazgatják, vagy mint pl. Kocsis István, aki hol atomszakért Pakson, hol ehhez ért, hol ahhoz ért. Igazából a szakértelem ezen betegagyúaknál a mellényzsebben a vörös párttagkönyv. Kovács László is mindent elvállalt, most hinta-palinta szakértő az eu-ban.
    Az agymosásra nincs szükséges a MAGYARNAK, a csőstől belúdtalpazó csőcseléket meg felesleges okítani a magyar ügyekre, mert nem szólhatnak bele, meg értelmük sincs hozzá, de főleg szándékuk nincs, csupán rombolnak évezredek óta folyamatosan. Patkánytól meg nem akarunk semmit ! Időpocsékolás és drága minden percünk.

    VálaszTörlés
  9. A helyzet az, hogy egy oldalon állunk, ezért mindíg utálom az ilyen vitákat, de én azokra a megtévesztett Magyar emberekre gondolok, amikor agymosást emlegetek, akikkel képes vagyok elbeszélgetni ha lehiggadtam, és kiderül róluk, hogy önmagukat hazafinak gondolva, viszonylagos békében, s jólétben élve, a bulvársajtó csecsén nevelkedve csodálkoznak rá, az általam tálalt összefüggésekre, melyek eddig eszébe sem jutottak.

    VálaszTörlés
  10. Tamás, kedves, téged sem vet szét az optimizmus. :-)
    Átérezve a gondolatmenetedet, visszatűnődtem az ősidőkig, és lelki szemeim előtt megjelent egy fa alsó ágán üldögélő majomember, amint éppen elvégzi magában a gondolatot, hogy minek is szállna le a földre, ha nincs tornacipője, és sehol egy cipőbolt... ;-)

    VálaszTörlés
  11. Jaj, kedves komám, most nagyon kiábrándítalak, remélem nem haragszol meg rám.

    Mindössze két főrendiházi tagot említenék, mert ezek vannak legjobban a begyemben:

    1. Saguna András, báró, görög katolikus püspök és orosz kém.
    Az ő segítségével és közreműködésével uszítják az oláhokat a védetlenül maradt erdélyi magyar nemesi kúriákra 1848-ban és az ő közvetítésével tárgyalják le az orosz beavatkozás feltételeit 1849-ben.

    Ma, Andrei Desaguna néven, román nemzeti hős.

    2. Bruckenthal Sámuel, báró, nagybirtokos, műgyűjtő és osztrák-német kém

    Saját zsebéből fizet oláh és szász népfelkelőket, az ő árulása révén jut először osztrák kézre Nagyszeben, személyesen tárgyal a havasalföldi vajdával katonai segítségnyújtásról és a birodalmi Németországgal ugyanerről.

    Igaz ugyan hogy elviszi az agyvérzés mikor Bem apó végigkergeti osztrák katonástól, népfölkelőstől együtt a Vöröstoronyi szoroson, de attól ma még mindig megbecsült hőse a román történelemnek Samuil Bruckenthal név alatt és a Bruckenthal múzeum is ott van Nagyszebenben.

    Ez CSAK két példa a keresztények közül! Még mondhatnék, de inkább megtartóztatom magam.

    VálaszTörlés
  12. "a nép által megválasztott Országgyűlés, hazafias hevületében döntött volna erről a témáról. Így történt ez szinte mindenhol."
    "egy alapos, pozitív irányú agymosás kell ennek az országnak"

    Mindkettővel maximálisan egyetértek, sajnos

    a. nem így történt, ezen eleget mérgelődtem magam is
    b. ki tenné meg, mert Pubika egyszer biztos nem

    VálaszTörlés
  13. Hát még amikor a saját családodban fedezed fel őket és csak guvad tőle a szemed...!!!!

    VálaszTörlés
  14. Mi köze a magyaroknak a macedon-rumén lakósú szülőktől származó zsidó Saguna Andráshoz ?
    És mi közünk a zsidó Bruckenthal Sámuelhez, aki pénzért veszi -kalmár módjára- a bárói rangot ?
    Ez a két gazember mitől lett volna keresztény ? mert annak hazudta magát ?
    Mindkettőt a magyargyűlölő aljas zsidó habsburg támogatja a magyaok ellen.
    Nem kéne keverni a szart a magyarokkal !!!

    VálaszTörlés
  15. Ezek bizony nem magyar nevek, és amint írod, Kanbagoly, ez már az 1848-as időkben történt.
    Márpedig a Rákóczi-szabadságharc után vajmi kevés magyar nemes főúr maradt.
    Kivégezték őket, börtönbe vetették, jószágvesztésre ítélték, ezzel szemben a habsburg-barát árulókat ültették a birtokukba. A helyzet attól fogva csak egyre rosszabb lett...
    Másrészt, ezért nincs "egyszerű magyar paraszt". Sosem lehet tudni, kinek folyik "kék vér" az ereiben, mert az életben maradás érdekében kezdetben jó volt elhallgatni, hogy kicsoda ő, az utódok talán már nem is tudták, de "a vér nem válik vízzé".
    Ugyanakkor ez az oka annak, hogy a régi országunkban egyre több lett az oláh és tót cseléd, mert az urak szívesebben alkalmazták őket - könnyebben voltak kezelhetők. "A magyav nagyon nyakas" - mondták a "vaccsoló" habsburg-nyaló "uvak".

    VálaszTörlés
  16. Az a közünk, kedves bedefy, hogy mindketten tagjai voltak a Főrendiháznak és a magyar nemzet életbevágó kérdéseiben szavazati joggal bírtak.

    Egyébként egyikük aromán volt, másikuk szász, egyikben sem volt zsidó vér egy csepp sem, ezt fölösleges erőltetni.

    VálaszTörlés
  17. Magam is ide akaartam kilyukadni, kedves ólevendula!

    Egyébként ha az összes földesúrnak kizárólag csak tót és oláh cselédei lettek volna az még mindig nem nyomott volna a latba, azok asszimilálódtak volna.
    Az igazi probléma a koronabirtokoknál keletkezett, oda hozták őket tízezrével és olyantömegben hogy az asszimiláció csütörtököt mondott.

    VálaszTörlés
  18. Úgy volt aromán meg szász, mint ahogy TGM erdélyinek hazudja magát. Attól senki nem lesz erdélyi, mert ott büdösítette a levegőt. Ez csak a zsidóknál szokás több ezer éve, hogy a származásukat letagadják és helyette a földrészt mondják. A származás vérségi kérdés. Az aromán meg egy kitalált marhaság. Nemromán-t jelent, de ez nevetséges. A tetteik alapján viszont felismerhető minden fajta, származású ember. Senki se gyűlöli a magyart, a zsidókön kivül és ez visszamegy a kezdetekig, egészen Nimródig. "Csak" azóta gyilkolásszák a MAGYART ! Persze azok is bűnösök, akik bedőlnek a sátánfattyak megosztásának, de másodlagosak, maguktól nem tennék. Úgy, mint pl a cigányok, akik a zsidóterror előtt, élték az életüket és nem volt gond velük, ha igen a vajdájuk végzett velük. Mindig ugyanaz a sátánfattyak módszere, totálisan legatyásítani egy népet, terrorral uralkodni felettük, majd cselédként ugráltatni. Az emberi méltóságtól fosztják meg és züllesztik le, hogy szokják meg az állat alatti nívót.
    Ez a lélekrombolás, ami csak a sátánfattyak sajátja, ami örökátkot von maga után, ez sátánibűn, ami megbocsájthatatlan.

    VálaszTörlés
  19. TGM egy rabbi lányának és egy renegát magyarnak a vére, nagyon jól tudjuk.
    Az aromán nem hülyeség, egy nagy népcsoport, akik a Balkánon és környékén éltek szétszórva, mert kereskedő nép voltak.
    Konstantinápolyban, annak Fanar városnegyedében, éltek még a török uralom alatt is és közülük kerültek ki az ún. fanarióta uralkodók akik a dunai fejedelemségeket vezették a padisah megbízatásából.
    Ennyi köze van a mai "románnak", eredeti nevén oláhnak a románhoz.
    Szászok között te akkor zsidót nem találtál, a szász városokba, falvakba a vándor zsidó handlét sem engedték be, teljeskörű autonómiával rendelkeztek. Házat, birtokot Szászföldön még magyar sem vásárolhatott, le nem telepedhetett, hacsak meg nem engedték neki az elöljárók.

    VálaszTörlés
  20. Igaz, bizony.
    A török uralom után, a magyar nemesek csak úgy kaphatták volna vissza a birtokaikat, ha bemutatják rá az igazoló okiratot. Ugyan hogy?! Amikor az égő házból a családját igyekezett menteni - nem a birtoklevelet. :-(((
    Bezzeg, az idegen megkapta ingyen, feltétel nélkül!
    - "Hála" legyen Mária Teréziának és tettestársainak!!! :-(((

    VálaszTörlés
  21. kanbagoly !
    a zsidók vérvonalában nagyon otthonosan mozogsz. TGM -t csak ! te ismered ilyen jól. Felesleges ügyködnöd azon, hogy összekeverd a magyarokat a zsidókkal. Egészen 1948-ig a Magyar egyház nem adta jóváhagyását a zsidókkal való házassághoz, ezért találták ki a semmitmondó és semmis házasságot polgárilag, ami úgyis néz ki. Minden magyar család kitagadta köreiből, aki zsidóval házasodott, akkoris, ha kikeresztelkedett, ami csak egy formaság náluk, mert nincs igazából keresztény zsidó. Ez fából vaskarika.

    VálaszTörlés
  22. " TGM -t csak ! te ismered ilyen jól. Felesleges ügyködnöd azon, hogy összekeverd a magyarokat a zsidókkal."

    Igen, én s még vagy 50,000 kolozsvári...:D
    Én bizony nem keverek senkit semmivel, csak nem veszek mindenkit egy kalap alá, akik nekem nem tetszenek.

    "nincs igazából keresztény zsidó"

    Erre Sík Sándor élete és munkássága a cáfolat, annak ellenére hogy csakugyan van ellenpélda is bőven.

    VálaszTörlés
  23. Jelentem alássan, vitatkozni lehet, de személyeskedni nem.
    Bedefy, hallod-e, ne bántsd a "baglyomat".
    Amúgy ma már minden gyerek tudja, hogy kicsoda TGM.

    VálaszTörlés
  24. Én megértem, mert idegesítőnek is felfoghatja ezt a kukacoskodást, én csak arra akarok rávilágítani, mi mindig befogadó nemzet voltunk és ez hasznunkra is vált.
    Baj akkor lett, mikor a befogadás aktusa kicsúszott a mi kezünkből és mások gyakorolták a mi nevünkben, de ellenükben....
    És ezen még a Hármaskönyv sem segített, pedig az volt A Törvény...

    VálaszTörlés
  25. Ez bizony így van.
    Olyan ez, mint amikor a keresztényi megbocsátás és a bárgyúság közé akarnak egyenlőségjelet tenni.
    A Szt.Istváni intelmeket is félreértik, mert magyar fordításban olvassák. A latin szövegűben nem általánosságban említette az idegenek befogadását, hanem hímnemű ragozásban használta. Vagyis, jöhettek ide más kultúra követei, az általános ismeretek bővítése érdekében, de arról nem szólt, hogy minden pereputtyukkal együtt itt kéne letelepedniük.

    VálaszTörlés
  26. Bezony, és kiverni sem haboztak bárkit is....:D

    Ha jól emlékszem Károly Róbert a teuton lovagrendet, II. Béla a kunok jelentős részét, a besenyőket már nem is tudom kicsoda...

    VálaszTörlés