Blogarchívum

2008. július 31., csütörtök

Információk a Kurultajra látogatóknak

Bár a Kurultajon résztvevő csapatok már csütörtökön reggel elkezdik felépíteni a tábort, a látogatókat csak péntek délutántól várjuk, a programok nagy része akkor is a táboron kívül - Kunszentmiklóson és a kunbábonyi sírnál zajlik. Mivel a látogatók kempingje is Kunszentmiklóson van, ezért a több napra érkezőknek javasoljuk a péntek délelőtti táborverést valamelyik kempingben, hogy délben ott lehessenek a kazakisztáni madjarok fogadásán a város főterén.

Az odautazáshoz (pl. autóbusz különjárat Budapestről) és a kempingekben helyfoglaláshoz az információkat ide kattintva olvashatják.
http://www.kurultaj.hu/latogatok

A rendezvény látogatása ingyenes! Az autóval érkezők 500 Ft parkolási díjra számítsanak.

A kurultaj helyszíne természetvédelmi terület! A területen tilos szemetelni, csikket eldobni, és tilos bármilyen növényt leszedni! 

A kurultaj helyszínén lesznek látogatóktól elzárt területek, ide csak engedéllyel, vagy engedéllyel rendelkező résztvevő kíséretében lehet belépni. Kérjük ezt tartsák tiszteletben.

Komolyabb fényképezőgéppel vagy kamerával rendelkezőknek tudniuk kell, hogy kép- és hangfelvételek rögzítése csak engedéllyel történhet. A média-engedélyeket előzetesen Ilonczai Énánál lehet igényelni az ilonczai_ena@yahoo.com e-mail címen.

A pénteken érkezőknek - azokban az időszakokban, amikor a Kunszentmiklós Önkormányzata által szervezett nem nyilvános programok zajlanak - javasoljuk a táborban a kézműves kirakodóvásár megtekintését (és a vásárlást).

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése