Blogarchívum

2008. május 28., szerda

Lélegzetvételenként 530 Ft jövedelem

Igen tisztelt Nyakó István!

Mint a jelenleg hatalmat bitorló tolvajbanda egyik vezéralakja, Ön most a nyugdíjasokat fenyegeti, hogy Orbán Viktor 15000 forinttal fogja csökkenteni ellátmányukat.
Kíváncsi vagyok, hogy a rengeteg korrupciós ügy után, ami az utóbbi időben nyilvánosságra került, lesz-e még valaki, aki elhiszi az Ön és hazudozó társai ijesztgetéseit.
Remélhetőleg, az alábbi néhány sor hamarosan el fog jutni Magyarország minden nyugdíjasához.

Lévay Atilla
A Justitia Bizottság tagja.


Gyurcsány Ferenc 1, azaz egy évi jövedelme a 3 millió koldus, a minimál bér alatt élők országában. A minimálbér 166-szorosa. /2005. 03. 27./
2004 (1 év) 100.000.000 Ft. Minimál bér 600.000 Ft. évente
12 hónap 8333333 Ft. havonta 50000 Ft. havonta
365 nap 273972 Ft. naponta 1644 Ft. naponta
24 óra 11415 Ft. óránként 68.5 Ft. óránként
60 perc 190 Ft. percenként 1.14 Ft. percenként  



Mennyi pénzre van egy embernek, vagy egy családnak szüksége havonta a tisztességes megélhetéshez a mai Magyarországon?

Hétmilliárd forint feletti éves jövedelmet vallott be az APEH-nek a magyar csúcsadózó 2005-ben. A gazdag ismeretlen 2,7 milliárd forint személyi jövedelemadót fizetett be - derült ki tegnap Szikora Jánosnak, az APEH elnökének tájékoztatásából. vg.hu Ez adózás után: Naponta: 11780821 Forint. Minden nap 24 órán át: 490867 Forint. Percenként: 8181 Forint.

A száz legnagyobb adófizető magánszemély átlagjövedelme 272 százalékkal 728 millióra növekedett 2004-hez képest.
Tizenhat évvel a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás, az idegen elnyomástól való felszabadulásunk után, valódi demokrácia, általános jólét és (jog) biztonság helyett, a kevesek mesebeli gazdagsága és a többség nagyon is valóságos nyomora néznek egymással farkasszemet! A hazudozó, tolvaj "becsapók" és az átvert, meglopott, "becsapottak" abszurd szappanszínháza zajlik a szemünk előtt. Ehhez még tegyük hozzá az utóbbi hónapok eszement, hisztérikusan brutális rendőr terrorját. És a "Nép" az "Istenadta Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat főleg azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!

De egy sem volt közöttük, aki megálljt kiáltott volna!

És most sok esetben ugyanazok az emberek hoznak nevetséges cinikus döntéseket, becstelen módon szerzett milliárdos vagyonaik (hamis és ingatag) biztonságából, egyre kétségbeejtőbb filléres gondjainkkal kapcsolatban. (Gázáremelés, vizitdíj, gyógyszerárak, tandíj, stb..) Emberek! Itt már nem csak ellopott nemzeti vagyonunkról, több tízezer-milliárd forintról van szó, hanem létünkről, megmaradásunkról is! Lévay Atilla 2007. január


Röpke 12 év eredményei
Ma 12 évvel (2002) a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás az idegen elnyomástól való felszaba-DÚLÁSUNK után álljunk meg egy-egy pillanatra és nézzük meg eredményeinket.
Minden ilyen nagyságrendű változásnak vannak nyertesei és vesztesei.

Most csak a nyertesekről legyen szó, azok közül is csak egyről, Magyarország talán leggazdagabb polgáráról, arról se név szerint csak vagyona a Magyar Hírlap által feltételezett nagysága alapján.

40 milliárd Ft. 40.000.000.000 Ft.
40.000 millió Ft.
12 év = 144 hónap 277 millió Ft havonta
624 hét 64 millió Ft. hetente
4368 nap 9.15 millió Ft. naponta
104832 óra 381562 Ft. óránként (24-óra/nap)
6.289.920 perc 6359 Ft. Percenként
530 Ft. lélegzetvételenként (12/p)

Egy nyugalmi állapotban lévő egészséges ember percenként általában, 12 lélegzetet vesz. Ez 12 év alatt, 75479040 lélegzetvétel.

Mesebeli gazdagság és nagyon is valóságos nyomor néznek egymással farkasszemet! Üzenetértékű, hogy az ilyen vagyonokat összeharácsoló emberek ma nemhogy nem börtönben vannak, hanem sok esetben a közélet vezető egyéniségei. És a "Nép" az "Istenadta Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat az "esélyegyenlőség" nevében főleg azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!

De egy sem volt közöttük, aki megálljt kiáltott volna!

Szocialista Milliárdosok? Milliárdos Szocialisták? Esélyegyenlőség?
Ebül szerzett vagyon ebül vész el!
Erkölcsi Hullák! Hová fog ez vezetni?
És nincs Magyarországon senki, aki végre szétkergetné őket!
/2002/2005

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

3 megjegyzés :

  1. A világ a történelmi idők kezdetétől ezzel a problémával (milliók egy miatt) küszködik, a többség ennek negatívumait szenvedi el. Ezért voltak a rabszolga felkelések, parasztlázadások, polgári forradalmak, munkás megmozdulások. Sajnos a szép eszmének induló kezdeményezések általában már induláskor véres leszámolásba mentek át, majd a helyzet konszolidálódásával így vagy úgy, előbb-utóbb visszaállt a szokott rend. Pedig ha megnézzük a világ leggazdagabbjainak vagyonát, amely egyénenként dollárban legalább 9 nullát tesz ki, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy ekkora vagyon minden morzsáját egyáltalán nem is lehet érzékelni. Ezek a vagyonok akkorák, hogy ha a gazdája visszavonulna a gazdasági életből, akkor is legalább 1000 évig még valamennyi utóda gazdagságban élvezné az életet. De akkora a kapzsiság, hogy az érzékelhetetlenség és az élvezhetőség ellenére a nagy vagyonok gazdái hajtják a legádázabban a vagyon további gyarapítását.

    VálaszTörlés
  2. Döbbenet! Nem véletlenül mondtam már valahol azt, hogy nincs más megoldás, mint újraállamosítani és a milliárdosoktól az összeharácsolt vagyont elkobozni és visszatenni a kasszába, majd igazságosan újra elosztani. Nem élne többé létminimum alatt senki, felvirágozhatna ez a kis Hon, a Kárpát medence gyöngye. Ami pedig a 7 milliárdos adót illeti, Dr. Lenkei, a scientológus vitamingyáros volt a legnagyobb adót befizető. De tulajdonképpen kérdem én, hová a fenébe teszik ezt a sok vagyont? Egyik sem viheti magával a sírba? Mindegy mi lesz vele csak másnak ne jusson?

    VálaszTörlés
  3. Erős a gyanum, hogy így van. az elvonás nem egyszerűen azért van, hogy nekik több legyen, hanem, hogy neked ne jusson.
    ...még kezdenél vele valamit... :-((

    VálaszTörlés