Blogarchívum

2022. november 3., csütörtök

Amit a hazai sajtó nem mond el

Vajda Miklós válogatása
Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk
Legyen elég a "konteózásból"!
Bemutatjuk azokat a bizonyítékokat, melyek igazolják a COVID19 projekt valóban egy globális összeesküvés és nem egy valódi világjárvány. Legyen elég a "konteozásból"! Bill Gates, az USA és az EU politikusai a vakcina-háborúban
Nem összeesküvés elméletek terjesztése, hanem egy világméretű megrervezett, és végrehajtás alatt álló valós összeesküvés az egész hazug covid-19 pandémia project. Az alábbiakban szigorúan a bizonyított, dokumentált tényeket soroljuk fel.
A tulajdonképpeni biológiai fegyver ebben a sátáni manőverben maga a kísérleti mRNS szérum, ami nem más, mint egy globálisan végrehajtott tiltott és törvénytelen emberkísérlet.
Egy biológiai fegyver, melyet erőszakkal, kényszerítésekkel beadtak embereknek, milliárdokat sodorva ezzel életveszélybe.
Meghaltak a tudatosan megfertőzött betegek és meghaltak azok, akik más betegségektől szenvedtek, de a COVID protokoll gyilkos előírása szerint, nem azzal kezeltek, sőt félrekezeltek. Az ily módon meggyilkolt emberek száma egyelőre ismeretlen és csak bízni lehet abban, hogy egyszer helyreáll a Föld emberi Rendje és a tömeggyilkosok megbűnhődnek.
Az a Bill Gates, aki nem orvos, nem virológus, semmilyen orvosi vagy gyógyszerészeti képesítése nincs, mégis furcsa mód ördögi vakcina-apostollá, azaz helyesen fogalmazva vakcina-sarlatánná válhatott ebben a gyilkos, népirtó tervben.
KI ez a Bill Gates?
Egyáltalán létező emberi figura, azt nem tudhatni ebben a percben, de azt igen, ha van ilyen személy, mint ez az emberszabású, sátánista vakcina-apostol, akkor nincs jogosultsága sem orvosi, sem oltási ügyekben ténykedni, nyilatkozni.
„Felvetődik a kérdés, hogyan lehetett egy egész bolygót, minden államot alávetni a bizonyítottan hamis pandémiaá riasztásnak, és végigjátszani ezt az egész elképesztő sátánista covid őrületet.
A Veterans Today átfogó oknyomozó riportja erre konkrét válaszokat ad.
„Adott itt négy szervezet, mely a múltban együtt dolgozott, és háromnak közös története volt.
A legnagyobb és leghatalmasabb a Bill & Melinda Gates Alapítvány volt, amely a világ egyik legnagyobb „emberbaráti” szervezete.
Aztán ott volt a GAVI, a globális oltóanyag-szervezet, amelynek létrehozásában Gates aktívan részt vett. Ez a „segítség” elsősorban arról szólt, hogy a harmadik világ szegény országaiba gátlástalanul bevezesse a különféle kétes oltásokat nem törődve azok mellékhatásaival, következményeivel.
Ebben az akcióban ( a régi gyarmati felsőbbrendűségre utalva), a Wellcome Trust, egy több milliárd dolláros támogatással rendelkező brit kutatási alapítvány is beszállt , amely a korábbi években a Gates Alapítvánnyal dolgozott együtt. Végül ott volt a Coalition for Epidemic Prepared Innovations, vagyis a CEPI, az a nemzetközi vakcina-kutató és fejlesztő csoport, amelynek létrehozásában Gates és Wellcome Trust is részt vett 2017-ben.
Ezek az állítások/tények nyilvánosan is ellenőrizhetők, nem lehet tehát semmilyen „konteóról” beszélni ez esetben sem.
Így kezdődik az amerikai Politico és a német Welt közösen végzett bombaként robbanó oknyomozása:
Illuminátusok « Konteó Újságírók felfedezték, hogy „Bill III, az oltások császára” kartell megállapodást kötött a covid vészhelyzetben érintett összes Big Pharma-val – s partnerei rengeteg pénzt költöttek arra, hogy az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió politikusait meggyőzzék az oltási terv hatékonyságáról.
„A szegényebb országokban tevékenykedő civil társadalmi szervezetek, köztük az Orvosok Határok Nélkül szervezet, fenntartásoknak, aggodalmaknak adott hangot amiatt, hogy az oltásokat forgalmazó nagyvállalatok a szegényebb országokban gátlástalanul az élet-halál uraivá váltak. És ez már a kemény népirtási, tömeges emberkísérleti kategória volt évekkel ezelőtt is. Ezek a megállapodások a gyógyszeripari óriások érdekeit védik a szegényebb országokban élő emberekkel szemben.
"Mi teszi Bill Gates-t alkalmassá arra, mi hatalmazza fel, hogy tanácsot adjon az Egyesült Államok kormányának, hogy hová kell fordítani a hatalmas anyagi erőforrásokat?" – kérdezte Kate Elder, az Orvosok Határok Nélkül vezető vakcina-politikai tanácsadója.
A válasz egyszerű.
Ő az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) fő finanszírozója, aki a WHO igazgatójává választatta Tedros Adhanom Ghebreyesust, etióp biológust, egy terrorista félkatonai pártnak a politikai vezetőjét, aki sietve hirdette ki a hamis világjárványt, és elindította a COVAX projektet. Ezzel bízták meg a Bill Gates által alapított civil szervezetek a világ befolyásos emberei, politikusai, mindazok, akiknek a neve vagy titokban marad vagy egyszerűen „háttérhatalmi elit” néven kerül szóba. A beidomított mainstream média ezeket az állításokat a kiadott narratíva szerint próbálja elhitelteleníteni.
A BMGF a New York-i EcoHealthAlliance civil szervezeten keresztül, az - Anthony Fauci által irányított - Allergiák és Fertőző Betegségek Országos Gyógyszerintézete támogatta a SARS-vírussal kapcsolatos, Wuhanban végzett nagyon veszélyes kísérleteket. A North Caroline University laboratóriumaiban, de Kanadában és az Egyesült Királyságban is folytak kutatások, amelyek a Pentagon katonai ügynökségének, a DARPA-nak a felelősségét is felveti.
A kiváló tudósok és hírszerzési szakértők szerint Amerika, Kína és az Európai Unió együttműködésében készült el a járvány SARS-Cov-2-je.
Ezért a Politico és a Welt újságíróinak felfedezései nem tesznek mást, mint leleplezik a kezdetektől fogva kialakított vészhelyzet sötét körét, amely a befektetési alapok vitathatatlan uralmának az Új Világrend megvalósításának és a Nagy Reset kezdetének kedvez. Ők ellenőrzik a vakcina Big Pharma-t, és a fegyver lobbi társaságokat.
„Az Egyesült Államok és Európa kormányai felajánlották saját döntő támogatásukat a négy csoportnak. A tevékenységek elemzése szerint a szervezetek legalább 8,3 millió dollárt költöttek lobbizásra az Egyesült Államokban és az EU-ban.
A beadványok és a Capitol Hill munkatársaival készített interjúk szerint tavaly tavasszal a CEPI 50 000 dollárt költött lobbizásra, hogy az Egyesült Államok kormányától évi 200 millió dolláros finanszírozást szorgalmazzon. – tette hozzá a Politico
Az amerikai és német újságírók vizsgálata pillanatnyilag csak csepp a tengerben, mert érdekes lenne tudni, hogy a forrásaik szerint kik is azok az amerikai és európai tisztviselők vagy politikusok, akik a 8,3 millió dollár egy részét kapták, hogy támogassák Gates terveit és civil szervezeteit.
"Az Egyesült Államok, és az EU tisztviselői, a WHO képviselői alkalmazottként váltották egymást e négy szervezetben, segítve azokat politikai és pénzügyi kapcsolataik megszilárdításában, Washingtonban és Brüsszelben" – írták.
Ám ahhoz, hogy felfogjuk a projektnek a pusztító arányát, fel kell idézni néhány alapvető tényt azon jogos gyanúra, hogy a járványt a világnak a különböző részein mesterségesen, egy megírt forgatókönyv alapján, egy SARS-Cov-2 vírusnak elnevezett terv váltotta ki.
A pandémiás összeesküvések
A Romano Prodi elnökletével működő Európai Bizottság finanszírozásával egy ún. kiméra rekombináns vírust hoztak létre a Wuhani Virológiai Intézetnek a laboratóriumban 2004-ben a 2003-as HIV-vel fertőzött SARS-on keresztül.
Hasonló kísérleteket végzett a winnipegi (Kanada) Nemzeti Mikrobiológiai Laboratóriumban Frank Plummer professzor, aki rejtélyes körülmények között halt meg 2020-ban Afrikában, néhány nappal a „járvány” hivatalos kihirdetése előtt.
2016-ban a Moderna gyógyszergyár a Pentagon DARPA ügynökségének támogatásával, valamint Anthony Fauci és Ralph Baric, az Észak-Karolinai Egyetem mikrobiológusának felügyeletével egy mesterséges emberi gént hozott létre, amelyben 18 nukleotid megegyezik a SARS-Cov-2 nukleotidjaival.
Ők azok, akik együttműködtek a vuhani tudósokkal.
2018-ban, a DARPA katonai ügynökség megtagadta, egy Fauci-projekt lebonyolítását, mert a kísérletben használták volna a vakcina-biofegyvert, a Gain-of-Function (az atomfegyverek urándúsításához hasonló technikával) megerősített SARS-vírus-ágens súlyos veszélye miatt.  Egy nagyon titokzatos kutatást végzett az Egyesült Királyság Pirbright Intézete a DARPA-nak, a Bill & Melinda Gates Alapítványnak és a Környezetvédelmi, Mezőgazdasági és Vidéki Minisztériumnak (Defra). Ebben pedig már benne volt az Európai Unió vezetősége is.
A világjárvány projekthez mások is társultak menet közben. A BMGF és a Welcome Trust két másik Bill Gates által alapított civil szervezettel együtt vesz részt a Politico újságíróinak vizsgálatában, mint például a londoni, oslói és washingtoni székhelyű Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) ) és a régebbi GAVI Alliance, amelynek korábbi igazgatója  volt Jens Stoltenberg norvég miniszterelnök, aki jelenleg a NATO főtitkára
Kapcsolatok az Európai Bizottság a Pfizer és von der Leyen között
2019. szeptember 12-én, - tehát jóval hamarabb, mint ahogy az állítólagos pandémia kitört - pontosan három hónappal az első vuhani Covid-19 megbetegedések felfedezése előtt az Európai Bizottság Brüsszelben már csúcstalálkozót szervezett egy globális immunitási tervről. Nem mellékes, hogy Bill Gates civil szervezetei vesznek részt a prófétikus és gyanús eseményen. A BMGF, a CEPI és a GAVI.
Amint a Gospa News vizsgálatából kiderül, a felszólalók között egy véletlen egybeesés miatt a Pfizer is részt vett.
Ez gyanússá teszi az Európai Bizottság elnökének, Ursula Von der Leyennek a Pfizer vakcinák megvásárlására irányuló későbbi műveleteit.
Az Oggi olasz magazin oknyomozó riportere beszámolt az EU Számvevőszékének egy szövegéről, amely részletezi az Európai Unió 4,6 milliárd adag COVID ellenes génszérum vásárlása kapcsán felmerült 71 milliárdos gigantikus kiadást. 10 adag jutott volna minden állampolgárra, amint azt egy olasz parlamenti képviselő nem kis aggodalommal jelezte.
Magyarán, még sehol nem volt ugye az állítólag véletlenül kitört COVID világjárvány, de az EU vezérek már annak a költségvetését tervezték, hogyan lehet majd az Európai Unió területén minden embert 10 adag, védőoltásnak hazudott kísérleti szérummal beoltani. Az oltás megvolt, már csak valamilyen világjárványt kellett hivatalosan bejelenteni.
2021 márciusában Ursula von der Leyen, mint az Európai Bizottság elnöke, előzetes tárgyalásokat folytatott a Pfizer-Biontech céggel a szerződés megkötéséről, amely egyetlen olyan pontot is tartalmaz, amelyről a közös tárgyalócsoportnak nem volt tudomása a tárgyalások ezen szakaszában” – áll az esetet tárgyaló bírósági jelentésekben.
Az Oggi ezt így kommentálja: „Egészen biztos, hogy von der Leyen mindent egyedül csinált, titokban tárgyalt Albert Bourlával, a Pfizer vezérével, aki az EU által elköltött 71-ből 35 milliárdot begyűjtött.
Von der Leyen titkos tárgyalása Bourlával az oltásokról egy ideje ismert volt: 2022 januárjában az EU ombudsmanja, Emily O'Reilly engedélyt kért Ursula és Bourla közötti privát üzenetekhez (sms vagy whatsapp), de választ nem kapott. Erre a következő hónapban O'Reilly „hivatali visszaélés” példájának nevezte a titkos alkut. Vera Jurovà június 30-án válaszol az elnökség nevében, mondván, hogy a Von der Leyen és Bourla közötti SMS-eket „nem találták meg”.
2021. július 19-én Von der Leyen találkozott Bill Gates-szel is.
„Bill Gates-el megbeszéljük az együttműködést az egészségügyi felügyeleti és riasztórendszerek fejlesztéséről, a termelés és a technológiatranszfer növeléséről, különösen az Afrikai Gyógyszerügynökség létrehozásának elősegítéséről, az innovatív klímatechnológiákba való társbefektetésekről” – írta Twitterén az Európai Bizottság elnöke, miután találkozott a Microsoft atyjával.
Brüsszelben Gates találkozott néhány uniós biztossal is, mint Paolo Gentiloni gazdasági biztossal. De Olasziországban már 2017-ben elfogadták a Lorenzin-rendeletet, amely 10 oltást tett kötelezővé iskoláskorban.
A 2021. júliusi brüsszeli látogatása alkalmával a Microsoft iparmágnása beszélgetett Stella Kyriakides egészségügyi biztossal, aki azt mondta, „örül”, a találkozásnak, hogy beszéljenek a covid-ról.
„A vészhelyzet megmutatta annak fontosságát, hogy készen álljunk a jövőbeli egészségügyi válságokra” – írta egy közösségi médiában közzétett megjegyzésében. „Ezt egyedül nem lehet megtenni: meg kell erősíteni a felkészülést minden partnerünkkel.”
A biztos számára a Covid-19-változatok elleni biológiai védekezésre vonatkozó európai felkészülési terv az alapja ennek a partnerségnek.
2019. október közepén, néhány héttel a járvány kitörése előtt, a BMGF rendezte meg New Yorkban az Event 201-et Klaus Schwab Világgazdasági Fórumával, a Great Reset támogatójával, és III. Károly, angol királlyal.
Ez egy lehetséges koronavírus-járvány elleni gyakorlat, volt. A tanácskozáson részt vett Haines elnöki tanácsadó, Avril, a fegyverek szakértője és az amerikai kémelhárítás Központi Hírszerző Ügynökségének volt igazgatóhelyettese is, aki az Obama-Biden kormányzat nemzetbiztonsági helyettese volt (2013-2016), majd Joe Biden amerikai elnök nevezte ki a nemzeti hírszerzés igazgatójává.
A 2020-as amerikai választások során Biden választási kampányát nagyrészt a Pfizer finanszírozta. és 1 millió dollárt adományozott a kaliforniai Conference of Western Attorneys General (CWAG) számára, mely az amerikai ügyészek legbefolyásosabb egyesülete.
A Biden kormányzat ezután a Pfizerrel fizettette vissza azt a 4 milliárd dollárt, amely a COVAX-tervvégrehajtásához volt szükséges,, amelyet GAVI és CEPI irányított. Ez 500 millió. a Comirnaty, a New York-i Pfizer és a Biontech által közösen előállított vakcina fedezete volt.
Ez az egész tehát egy hatalmas nemzetközi összeesküvés a társadalmi, gazdasági, geopolitikai és katonai érdekek cselszövésében, egyetlen irány a társadalmi diktatúra technokrácián keresztül történő bevezetésére és a Nagy Reset az Új Világrend abszolút uralmának az érdekében.
A világjárvány voltaképpen az alapja volt a lelkiismeret megzavarásának, védőoltási kötelezettségek és különféle korlátozásokkal járó intézkedések alátámasztására, különösen az angolszász és az Európai Uniós országokban, és ezzel felkészítették a már megrémült lelkeket a háborúra. Lásd Ukrajna, amely a fokozódó és indokolatlan russzofóbia miatt bármikor katonai diktatúrák elfogadásához vezethet a demokratikus nyugaton is.
De nem szabad alábecsülni a hatalmas Covid oltási kampány másik rejtett célját, amely nagyon súlyos, akár halálos mellékhatásokat vált ki , különösen a legsérülékenyebb emberek számára: a rizikónak jobban kitett csoportok eltávolítását a globalizált társadalomból. A betegek, fogyatékosak, idősek eltávolításának a tervét. Akiket a WEF sátánistái ugye “felesleges evőknek”tituláltak.
Ehhez járul még egy cél: a nagyon veszélyes grafén-oxid lehetséges alkalmazása, amint azt a tudományos kutatások az mRNS- vagy mDNS- génszérumokban azonosították, az emberi agyi idegrendszer szabályozására, ahogyan az amerikai CIA és DARPA már sikeresen kísérletezett.
Tehát a fentiek tükrében is bátran kijelenthetjük, nem összeesküvés elméletek terjesztéséről van szó, hanem egy világméretű megtervezett és végrehajtás alatt álló emberiségellenes programról.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése