Blogarchívum

2022. március 1., kedd

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Amerikai biofegyver-laborok Ukrajnában

 

Amerikai biológiai-fegyver laboratóriumok Ukrajnában

 Oroszország ukrajnai hadművelete nagyon sikeresnek tűnik. Természetesen a kezdeti jelentéseket fenntartással kell fogadni. De felmerül a kérdés, mit találnak az oroszok Ukrajnában?

 Az ukrajnai orosz hadművelet első napjairól készült jelentések azt mutatják, hogy az ukrán hadseregnek nincs sok esélye az orosz erőkkel szemben. Az ukrán hadsereget a NATO erősen felfegyverezte, de mivel a legtöbb ukrán katonát akaratuk ellenére sorozták be, harci kedvük kifejezetten alacsonynak tűnik.

 Sok helyen az orosz hadsereg nem ütközött ellenállásba a határon, és az ukrán erők visszavonulnak.

Ahol harcok folytak, az ukrán katonák fehér zászlókat lengettek. Ez nem mindenhol igaz, de úgy tűnik, nagyon gyakran megtörtént. Azonban az úgynevezett önkéntes zászlóaljak, különösen az ukrán nacionalistákból, valószínűleg heves ellenállást tanúsítanak.

 Oroszország jelentése szerint Ukrajnában már nincs működő katonai repülőtér, és az első órákban rengeteg fegyvert, különösen légelhárítót és tüzérséget semmisítettek meg. Több török gyártmányú Bayraktar drón lelövéséről is beszámoltak. A CNN filmre vette a kijevi repülőteret elfoglaló orosz katonákat.

 Ennek lenne értelme, hiszen Oroszország bejelentette, hogy a polgári repülőterek elfoglalásának célja, hogy korlátozza az ukrajnai felelősök menekülési lehetőségét.


 Gyakran beszámoltam arról, hogy az Egyesült Államok, pontosabban a Pentagon számos biofegyver-labort üzemeltet Ukrajnában. Az Egyesült Államok mindig is megtagadta laboratóriumainak nemzetközi ellenőrzését, így senki sem tudja, mit kutatnak ezekben a laboratóriumokban. De feltételezhetjük, hogy az orosz különleges erők a következő napokban alaposabban megvizsgálják ezeket a laboratóriumokat.

 A Twitteren tweet jelent meg erről, de a felhasználót azonnal letiltották, mert a szerzője, rámutatott, hogy Ukrajnában amerikai biofegyver-laborok működnek, és úgy tűnik, hogy elfogásuk az orosz katonai művelet egyik fontos célpontja. Érdekesség, hogy e laborok egyike Kárpátalján van, közvetlenül a magyar határ mellett, egészen pontosan Ungváron, amit az ábra Uzsgorodként jelöl. fölmerül a kérdés, hogy pl. ezt a laboratóriumot az amerikai hadsereggel és a NATO-val együttműködő – bár nem EU, és nem NATO tag Ukrajna, vajon kivel szemben és milyen célra akarta felhasználni? 

 Azon is el kell gondolkoznunk, hogy mindennek fényében vajon mennyire őszinte a NATO és az Egyesült Államok szövetségesi hűsége a magyar államhoz? 

Kiket keres még Oroszország Ukrajnában

 Putyin orosz elnök a nemzethez intézett beszédében a következőket mondta a 2014. májusi odeszai tragédiáról, amelyben közel 50 embert égettek el elevenen a Majdan radikális támogatói, és a tetteseket Ukrajnában soha nem sikerült felelősségre vonni:


„A bűnözőket, akik elkövették ezt a szörnyűséget, nem büntették meg, és senki sem keresi őket. De ismerjük a nevüket, és mindent megteszünk, hogy megbüntessük, megtaláljuk, és bíróság elé állítsuk őket.”


Tekintettel arra, hogy az orosz hadsereg is úton van Odesszába, néhány ember most nagyon ideges lehet, és megpróbálja gyorsan elhagyni a várost.

 Ugyanez vonatkozik az Ukrajnában hatalmon lévő radikális neonácikra is. Az orosz televízióban orosz tisztviselők azt mondják, hogy más, például a Donbászban elkövetett bűncselekményekért is felelősségre akarják vonni a felelősöket.

https://www.veteranstoday.com/2022/02/24/us-bioweapons-labs-in-ukraine-what-will-russia-find-in-the-labs/ 

 

Hírek Amerikából.


Tegnap este, csupa kíváncsiságból, bekukkantottam az amerikai külügyminisztérium ukrajnai oldalára. Látni szerettem volna, milyen figyelmeztetéseket adtak ki.

Sajnos, meglepetésemre, ennél többet találtam.

Az Egyesült Államok ÉVEK ÓTA biológiai laboratóriumokat működtet Ukrajnában, természetesen CSAK azért, hogy a világ biztonságban legyen ,,,


 Az oldal alján, az utolsó alcím alatt, egy bio-ellenőrzési hálózatról beszélnek.

A hálózat neve a "Selyem Útja bio-ellenőrzési hálózat". 

 Szövege szerint ez egy multinacionális dolgozói csoport, melynek célja megerősíteni a globális egészségügyi biztonságot és megalkotni egy jól működő betegség felügyeleti hálózatot a KELET-EURÓPAI régióban, MELY MAGÁBA FOGLALJA Azerbajdzsánt, Kazahsztánt, Grúziát és Ukrajnát.


Grúziáról már tudtunk egy ideje, az Associated Press már 2018. október 4-én ismertette az orosz panaszokat:

https://apnews.com/article/public-health-north-america-health-ap-top-news-in-state-wire-0cf158200e674f41bd3026133e5e043d   

  Ma reggel egy kis időt erre fordítva megtanultam azt, hogy Ukrajnában 16 és 20 között van az amerikai titkos bio-laboratóriumok száma.  Ezek egy nemzetközi szerződés alapján működnek ott. Ezt a szerződést 2005-ben kötötték meg, s az akkor még Szenátor Obama volt az egyik tanú a szerződés aláírásánál:


 Az egyik biolab az elejétől kezdve LUHANSZK-ban volt

Lehet ez egy szálka az oroszok szemében?

 Utána a Szenátus archívumában megkerestem az eredeti szerződés teljes szövegét, mellékelve.

A szerződés két intézmény között jött létre: az amerikai DoD (Department of Defense -HADÜGYMINISZTÉRIUM), és az ukrán Egészségügyi Minisztérium.   Az egyezmény célja: együttműködni a technológia, kórokozók és szakértelem terjedésének megelőzésében, melyet vegyi fegyverek gyártására lehet használni. A megállapodás részletei itt találhatók:

file:///E:/Users/EDIT/Downloads/191623.pdf 


 Hogy hogyan értik azt, hogy titkos tevékenységük egy titkos laboratóriumban,  másoknak a szakértelmét és technológiai fejlődését megakadályozná,  az nem magától értetődő.

 Amerikai oldalról ez az egész tevékenység, a DoD hatáskörében megy végbe.  Nem is az egész DoD, hanem annak EGY intézménye, a DIA - Defense Intelligence Agency - a katonai hírszerző ügynökség. A mellékelt ábra megmutatja, hogy Ukrajna területén belül, hol vannak ezek a laboratóriumok. 

Az ábra alján vannak felsorolva, hogy helyileg merre helyezkednek el, valamint az is látható, hogy az adott településen, vagy annak körzetében hány működő laboratórium van.


 Érdekes időszakban születtünk: életünk minden, csak nem unalmas.

 Lehet, valahol, valaki, vagy valami úgy gondolta, hogy ránk ma ITT és MOST van szükség.

Ennek ma reggel 9-kor, reggeli után fogtam neki.

Most délután 4 óra 18 perc.

Mennem kell, mert feleségem már legalább ötször mondta, hogy ma péntek, s szeretne néhány friss halat, Azután, amiket ma tanulmányoztam, szükségem van egy kis friss, sós levegőre. (Agmand Apafarkas) 

Eddig a levél, amely felbecsülhetetlenül értékes információkat tartalmaz, csupa olyan hírekről, amelyeket a hivatalos nemzetközi írott és elektronikus sajtó sohasem fog velünk közölni.

 






Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése