Blogarchívum

2022. február 24., csütörtök

Amit a hazai sajtó nem mond el

Vajda Miklós válogatása
Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk
Újabb adalékok a covid-19 vírus eredetéhez 2
Miután a Project Veritas kiadott egy videót, amely felfedte Dr. Fauci szerepvállalását a Wuhani Virológiai Intézetben végzett Gain-of-Function kutatás szponzorálásában, Roger Marshall szenátor kérdésére Fauci maga foglalkozott a történettel.
A videót IDE kattintva tekintheti meg:
https://www.youtube.com/watch?v=cDM2OIUksKA&t=137s
Roger Marshall szenátor: Dr. Fauci, Ön korábban eskü alatt azt mondta ennek a bizottságnak, hogy a NIH és a NIAID soha nem finanszírozta a Funkciónövekedés kutatását az EcoHealth Alliance-szal. A védelmi minisztérium főfelügyelőjének tegnap közzétett jelentése azonban azt állítja, hogy az EcoHealth Alliance 2018-ban megkereste a DARPA-t, hogy finanszírozást kérjen a denevérek által terjesztett koronavírusokkal kapcsolatos, funkciójavulás kutatásár
Ezt a Project Diffuse nevű javaslatot a DARPA elutasította, mert a projekt nem foglalkozott a jelenlegi kutatás azon lehetőségével, hogy megsértse a funkciónyerési moratóriumot. A javaslat nem említi, és nem értékeli a Gain-of-Function kutatás lehetséges kockázatát, ez egy közvetlen idézet a DARPA elutasító leveléből. Ugyanazt a javaslatot, amelyet a DARPA elutasított a funkciójavítási potenciál tekintetében, a NIAID nem utasította el az Ön vezetése alatt.
Ön finanszírozta a Diffuse projektet és annak kutatását, amely a Wuhani Virológiai Intézetben zajlott. Miért mondta a bizottságnak, hogy az Ön ügynöksége soha nem finanszírozta a Funkciónövekedés kutatását? Miért ítélte oda az ügynöksége ezt a támogatást? Annak ellenére, hogy a DARPA elutasította a moratórium megsértésével kapcsolatos aggályai miatt. És végül, elkötelezi magát ma amellett, hogy a hét végéig minden lemezt szerkesztetlen formában kiad? Tehát az amerikaiak megtudhatják az igazságot az NIH szerepéről és a COVID 19 eredetéről?
Dr. Anthony Fauci: Tehát ismét, szenátor, nagyon fáj, hogy rá kell mutatnom az amerikai közvéleményre, mennyire nincs igaza. Ami tegnap este megjelent a Project Veritason, az egy támogatás volt, amelyet benyújtottak a DARPA-nak. Aztán eltorzult, és azt mondta: mi finanszíroztuk a támogatást. Soha nem láttuk ezt a támogatást, és soha nem is finanszíroztuk azt. Tehát még egyszer, teljesen és egyértelműen téved – a DARPA javaslat olyan támogatás volt, amelyet soha nem láttunk, és nem is finanszíroztunk. Tehát nincs igaza.
Marshall szenátor: A közösségi médiánk minden igazoló dokumentumot tartalmazni fog, mi pedig támogatni fogjuk ezeket.
Dr. Fauci: Ön meghátrál ebben? Miért nem megyünk és nézzük meg a legfelső nyilatkozatot, amelyről beszélünk, egy támogatást, amelyet a DARPA-nak nyújtottak be?
Marshall szenátor: Azt akarja mondani, hogy ez nem volt…
Dr. Fauci: Hogy válaszoljak, szenátor, ismerjük a téves információkat – nem én határoztam meg a korlátokat arra vonatkozóan, hogy mit lehet tenni vagy sem. A Fehér Ház Tudományos és Technológiai Politikai Hivatala által vezetett hároméves folyamat során hozták létre, és úgy döntöttek, hogy…
Marshall szenátor: Ön által egy titkos találkozón a Fehér Házban 2019 decemberében.
Dr. Fauci: Szenátor, ez nem helyes. És ez pontosan arra vonatkozik, amiről Rand Paul szenátornak válaszolva beszéltem, teljesen téved. És valahányszor megpróbálom elmagyarázni...
Marshall szenátor: Folyton azt mondogatja, hogy „téved”, de a tények mellettem állnak.
Marshall szenátor érveit nagyrészt megerősítik a Project Veritas tegnap este nyilvánosságra hozott dokumentumok.
Magad is láthatod:
darpa 1.jpgFeladó: A tengerészgyalogság parancsnoka, DARPA
Címzett: Főfelügyelő
Tárgy: A SARS-CoV-2 eredetének vizsgálata az Egyesült Államok kormányprogramjával, a nyilvánosságra nem hozott dokumentumok elemzésével
1. darpa 2.jpgA SARS-CoV-2 egy amerikaiak által létrehozott rekombináns denevér vakcina vagy prekurzora vírus. A Wuhani Virológiai Intézetben (Wuhan Institute of Virology, WIV) működő EcoHealth Alliance program hozta létre, amint azt a laboratóriumi szivárgási hipotézissel kapcsolatos jelentések is sugallják. A program részleteit a járvány kezdete óta titkolják. Ezek a részletek megtalálhatók a DARPA PREEMPT program Broad Agency Announcement (BAA) 2018. márciusi keltezésű EcoHealth Alliance javaslatában – ez a dokumentum még nem került nyilvánosságra.
A DARPA elutasította a javaslatot, mert a munka túl közel állt a funkciószerzési moratórium (GoF) megsértéséhez, annak ellenére, hogy Peter Daszak azt állítja a javaslatban (hogy a munka nem fog megtörténni). Mint ismeretes, Dr. Fauci a NIAID-nél nem utasította el a javaslatot. A munka a WIV-ben és több, a javaslatban részletesen meghatározott telephelyen zajlott az Egyesült Államokban.
📷A DARPA elutasította a javaslatot, mert a munka túl közel állt a funkciószerzési moratórium (GoF) megsértéséhez, annak ellenére, hogy Peter Daszak azt állítja a javaslatban (hogy a munka nem fog megtörténni). Mint ismeretes, Dr. Fauci a NIAID-nél nem utasította el a javaslatot. A munka a WIV-ben és több, a javaslatban részletesen meghatározott telephelyen zajlott az Egyesült Államokban.
darpa 5.jpg Az EcoHealth Alliance válasza a PREEMPT BAA-ra a többi ajánlati dokumentummal együtt a DARPA Biological Technologies Office JWICS (szigorúan titkos) megosztott meghajtójának PREEMPT mappájában található, címe: Network/filer/BTO/CI Folder/PREEMPT.
darpa 6.jpg2. A SARS-CoV-2, a továbbiakban SARSr-CoV-WIV, egy szintetikus tüskeprotein kiméra, amelyet úgy alakítottak ki, hogy humán ACE2-receptorokhoz kapcsolódjon, és egy rekombináns denevér SARSr-CoV gerincébe illesztve. Valószínűleg ez egy még nem gyengített állapotú élő vakcina, amelyet a program a végső verziójával kívánt létrehozni. Gyorsan kiszivárgott és terjedt, mert aeroszolos volt, így hatékonyan tudta megfertőzni a denevéreket a barlangokban, de még nem volt kész a denevérek megfertőzésére, ezért úgy tűnik, hogy nem fertőzi meg a denevéreket. A betegség azért olyan zavarba ejtő, mert kevésbé vírus, mint mesterségesen előállított tüskefehérjék, amelyek egy SARSr-CoV kvázi fajrajon utaznak. Minél közelebb van a végső élő, legyengített vakcinaformához, annál valószínűbb, hogy a 2019 augusztusában történt első szökés óta gyengül.
darpa 7.jpg Az ivermektin (2020 áprilisában gyógyítóként azonosították) a betegség minden fázisában fejti ki hatását, mert gátolja a vírus replikációját és modulálja az immunválaszt. Megjegyzendő, hogy a javaslat a klorokin-foszfátot (2020 áprilisában gyógyítóként azonosított hidroxiklorokin) SARSr-CoV-gátlóként azonosítja, csakúgy, mint az interferont (2020 májusában gyógyítóként azonosították).
darpa 9.jpg  A génkódolt vagy „mRNS” vakcinák gyengén működnek, mert a már szintetikus SARSr-CoV-WIV tüskefehérjék szintetikus replikációi, és nincs más epitópjuk. Az mRNS arra utasítja a sejteket, hogy a SARSr-CoV-WIV szintetikus tüskeprotein szintetikus másolatait állítsák elő közvetlenül a véráramba, ahol azok elterjednek, és ugyanazt az ACE2 immunvihart okozzák, mint a rekombináns vakcina. Az országban számos orvos megállapította, hogy a vakcina-reakciók tünetei a betegség tüneteit tükrözik, ami alátámasztja a megfelelő tüskefehérjék hasonló szintetikus természetét és funkcióját. A beoltott személynek nincs védekezése a véráramba való bejutás ellen, de az orra megvédi őt a rekombináns tüskeprotein-kvázifajoktól a „természetes fertőzés” (jobb nevén aeroszolos oltás) során.
darpa 10.jpg 4. Óhatatlanul megkérdezik tőlem, hogyan találtam ki ezt, és hogyan fedeztem fel a dokumentumokat. A pandémiás válaszreakció vált ösztöndíjas erőfeszítéseim középpontjába. A DARPA számos pandémiás innovációt dolgozott ki, és csapatának nagy része ismerte a biológiai védelmet. Lehetőségem volt önmagában a „hátsó sorban ülni”, és megfigyelni, hallgatni a kormány erőfeszítéseit. Ez a megfigyelés hatóköre odáig nőtt, hogy jelentések sorozatává vált, mint ahogy egy katonai felderítő készül, amikor egy probléma kivizsgálására bízták.
darpa 11.jpg Egy olyan nehéz technológiai kihívást, mint a denevérek beoltása Kínában, először a DARPA próbálja ki. A kormány és a Trusted News Initiative által végrehajtott masszív, „Manhattan Project” szintű információ-elnyomás azt jelzi, hogy ha valami rossz történne, azt elfednék. A laboratóriumi szivárgás hipotézise és a Paul szenátor és Dr. Fauci közötti civakodás arra utalt, hogy a leplezés inkább lokalizált. Ezenkívül a tényleges elfedés fegyelmezettebb lenne a papírmunkával. Így hát feltételeztem, hogy a nem minősített fájlok egy magasabb hálózaton lesznek elrejtve, és ott találtam őket, ahol vártam. Megértettem, hogy mik ezek és a tartalom, a fájlokat a webhelyen kívülre toltam, és összeállítottam ezt a jelentést.
Összefoglalva, ezek a katonai dokumentumok azt állítják, hogy az EcoHealth Alliance 2018 márciusában megkereste a DARPA-t, hogy finanszírozást kérjen a denevérek által terjesztett koronavírusok funkciónövekedésének kutatásához. A Project Defuse névre keresztelt javaslatot a DARPA elutasította, mert biztonsági aggályok miatt sérti a Funkciónyerés kutatási moratóriumát. Fauci egy vírus potenciája növelésének a veszélyeit teljesen figyelmen kívül hagyva hozta meg a döntéseit.
Faucinak még sokat kell magyarázkodnia. Az amerikaiak minél előbb válaszokat akarnak.
Időközben Twitter egész életére letiltotta az mRNA módszer feltalálóját, Dr. Robert Malone-t, mert ellenzi az oltást. 500,000 követője volt. Malone már egy ügyvédi irodához fordult, és pereli a Twittert.
Malone egy szenzációs interjút adott az amerikai független média szakembernek, Joe Rogan-nak: https://www.bitchute.com/video/poIpXHnsIHk6/
📷 A járvány és a klímaváltozás szerves részei a nagy programnak. Ez egy jó ideig tovább fog menni, és súlyosabb lesz ...A terv szerint ez addig fog fokozódni, amíg kisebb / gyengébb államok majd nem tudnak megállni a lábukon, s ezért örömmel feladják majd a függetlenségüket, csak hogy segítséget kapjanak a globális kormánytól.
Az USA és EU biztonsági - és hírszerző szervei 20 éve dolgoznak a terven az ENSZ-el, és ugyan évente kiegészítik, a célidő nem változott: globális kormányzat 2025-re!
Az USA - ENSz közötti munkát a"zöld könyvben” foglalták össze, az EU - ENSZ közöttit a "kék könyvben.”
A két könyv az alánbbi linkeken érhető el:
https://www.atlanticcouncil.org/in-depth-research-reports/report/global-governance-2025/
https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/b61da2c5-f211-4600-9fb5-dbc571f4e273/language-en
📷
A jobb oldali képen egy 2011 07 05-én publikált dokumentum van, amely szerint a globális kormányzást 2025-re célozzák megvalósítani, amit a jövő építésének neveznek.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése