Blogarchívum

2022. február 21., hétfő

A Russia Today riportja dr. Judy Mikovits mikrobiológussalDr. Judy Mikovits mikrobiológus, kutató orvos doktori disszertációja


A Russia Today riportja dr. Judy Mikovits mikrobiológussal
Dr. Judy Mikovits mikrobiológus, kutató orvos doktori disszertációja megújította a HIV/AIDS-el kapcsolatos kezeléseket. Karrierje csúcsán közzétett egy átütő sikerű cikket a Science című folyóiratban 2009. október 8-án. Tudományos körökben a cikk óriási vihart kavart. Feltárta, hogy az emberi és az állati magzati szövetek általános használata krónikus betegségek pusztító tömegét szabadítja fel. Olyan felfedezést tett, amely ellentétes az elfogadott narratívával.
Az ellenvélemények elhallgattatása.
Halálos titkuk feltárása miatt a gyógyszeripari óriások háborút indítottak dr. Mikovits ellen. Beszennyezték a nevét, ellehetetlenítették a karrierjét, tönkretették a magánéletét. 2011. november 18-án. Letartóztatták, majd öt éven keresztül bármit tett közzé a közösségi médiában, mindent megpróbáltak, hogy visszajuttassák a börtönbe. De nem volt elsődleges bizonyítékuk. Amikor szembeszegült ezzel a hatalommal, a tökéletes tudományos és szakmai hitelképesség ellenére is csődbe kényszerítették. Felvonultattak ellene 97 tanút, mint Tony Fauci, Ian Lipkins, a HHS (Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztérium) közegészségügyi vezetői, akiknek igazolniuk kellett volna, hogy semmi rosszat nem tettek.
- Mivel gyanúsítottak meg?
- Semmivel. Börtönben tartottak vádemelés nélkül, házkutatási parancs nélkül átkutatták a házamat, kivonszoltak az utcára. A szomszédjaink végignézték, hogy mi folyik, majd a férjemet öt napig terrorizálták. keresték a feljegyzéseimet, és azt mondták, hogy azokat a laborból tulajdonítottam el, és nem az én szellemi tulajdonomat képezik. A HHS vezetői összejátszottak és tönkretették a jó híremet. Az Igazságügyi Minisztérium és az FBI ül rajta, és zárolták az ügyet. Ez azt jelenti, hogy nem lehet azt mondani, hogy van egy ilyen ügy, mert minden zárolva van. Ezért még egy ügyvédet sem lehet ráállítani a dologra, hogy védekezni lehessen. Semmiféle jogorvoslati lehetőségem sincs. Egyáltalán nincs alkotmányos szabadságom, vagy jogaim.
A korrupció pestise (Plague of corruption Skyhorse Publishing, Inc. április 14, 2020) című könyvében. Dr. Judy Mikovits elmagyarázza, hogy a COVID-19 eredete intenzív spekuláció tárgya." (A könyv magyarul is megjelent 202-ban) Robert F. Kennedy Jr azt írja előszavában, hogy
„Ha továbbra is demokráciában akarunk élni, és megvédeni a gyermekeinket az erőktől, amelyek az emberiséget árucikké akarják tenni, akkor olyan bátor tudósokra van szükségünk, mint Judy Mikovits, akik hajlandóak az igazságot győzelemre juttatni még szörnyű személyes ráfizetéssel is. " http://ol d.aut ismon e.org/documents/Plague%20of%20Corruption-eARC.pdf
Anthony Fauci plagizálja Judy Mikovits tanulmányát.
Most, amikor nemzetek sorsa forog kockán, dr. Mikovits megnevezi ezeket a hatalmas korrupcióért felelős személyeket, akik az egész emberi létet és a civilizációt veszélybe sodorták. Ha ezt most nem állítjuk meg, akkor elfelejthetjük a köztársaságunkat és a szabadságunkat, de az emberiséget is, mert ezek a programok végeznek velünk.
- Tehát Anthony Fauci, a járványügyi munkacsoport vezetője részt vett ebben az elhallgattatásban?
A cenzorok lecsapnak a „Plandemic” összeesküvés dokumentumfilmre.  Mi olyan veszélyes benne?Dr. Judy Mikovits és Dr. Anthony Fauci
- Ő irányította ezt, valójában mindenki más meg lett fizetve, és nagyon jól meg lettek fizetve. Több millió dollárjuttatást kaptak Tony Fauci-tól és a szervezetétől, a Nemzeti Allergia és Fertőző betegségek Intézetétől. A vizsgálóbiztosok, akik elkövették a csalást, továbbra is nagy pénzeket kapnak a NIAID-tól.
- És most az egész világot ő látja el tanácsokkal arról, hogyan kell kezelni ezt a világjárványt.
- Amit ő mond az abszolút propaganda, ugyanaz, amivel 1984 óta emberek millióit ölte meg. Akkoriban a HIV vírus hatóanyagának az izolálásán dolgoztunk. Tony Fauci azt mondta, tudjuk, hogy van egy tanulmányod a nyomdában, de szeretnénk annak a másolatát. Én megtagadtam a kérését. Ekkor kiabálni kezdett, hogy azonnal adjam oda, különben ki vagyok rúgva. Dr. Francis Ruscetti akkor házon kívül volt, majd amikor visszatért intézkedett, hogy kerüljön a tanulmányom Faucihoz. Néhány hónapra felfüggesztette a tanulmányom publikálását, ameddig Robert Gallo megírta a saját cikkét. Gallo minden elismerést megkapott, beleértve a szabadalmi jogokat is.
A megerősítés késleltetése a vírus elterjedéséhez vezetett, ami milliók életét követelte.
Összeférhetetlenség.
- Egy olyan személy, aki globális szinten egészségügyi tanácsokat osztogat, hogyan lehet a birtokában a szabadalomnak, vagy az oltásnak? Ez nem egy érdekellentét?
- De igen, és ez az, amit szeretnék mondani Trump elnöknek. Bűncselekménynek számít az, hogy hagynak így elszabadulni valakit, mint Bill Gates a dollár milliárdjaival. Senki sem választotta meg őt, nincs orvostudományi képzettsége és háttere, nincs mögötte szakértelem, de hagyjuk, hogy ilyen emberek hangot adhassanak ebben az országban, miközben tönkreteszik sok millió ember életét. Ő mindenkit be akar oltatni, természetesen a saját vakcinájával, és a saját hasznára.
- Ha világszerte bevezetik a kötelező védőoltásokat, akkor ezek az emberek milliárdokat fognak keresni rajtunk.
- És meg is ölnek milliókat, ahogy azt már meg is tették a vakcináikkal eddig is. jelenleg nincs olyan ellenanyag, amely hatékony lenne az RNS vírussal szemben.
Mesterségesen kitenyésztett vírus.
- Úgy gondolod, hogy a SARS COV 2 vírust laboratóriumban hozták létre.
- Nem mondhatjuk, hogy természetes módon jelent meg, ha laboratóriumon keresztül történt. Szóval nagyon tisztán látható, hogy ezt a vírust barkácsolták. A vírusoknak ezt a családját olyan laboratóriumban manipulálták, és tanulmányozták, ahová kísérleti céllal állatokat vittek, és ezeket engedték szabadon. Akár szándékos volt, akár nem. Ez nem fordulhat elő természetes módon. Ez felgyorsított vírusfejlődés. Ha természetes előfordulásról lenne szó, akkor 800 évig tartana, hogy megjelenjen. Ez a SARS után tíz évvel jelent meg.
- Van elképzelésed arról, hogy hol jelent meg a vírus?
- Biztos vagyok benne, hogy az Észak-Karolinai Fort Detrick az USA Hadseregének Fertőző Betegségek Orvosi Kutatóintézete és a wuhani laboratórium között jelent meg.
- Újságcikk: Az USA Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézetéből 3.7 millió dollár folyt Kínába a wuhani laboratóriumba. Ugyanabba a laboratóriumba, amelyről sokan mondták, hogy a koronavírus először felbukkant. Most már azt is tudjuk, hogy az USA Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézete az a részleg, amely azzal a Nemzeti Egészségügyi Intézettel áll kapcsolatban, melyet Anthony Fauci vezet, és korábban már folytatott koronavírussal kapcsolatos kísérleteket a wuhani laboratóriummal.
- 1991-ben Fort Detrick-ben dolgoztam a USAMRIID-nél. Az volt a munkám, hogy megtanítsam az Ebolát arra, hogyan fertőzze meg az emberi sejteket úgy, hogy ne ölje meg őket. Az Ebola nem tudta megfertőzni az emberi sejteket addig, amíg be nem vittük a laborba és meg nem tanítottuk neki.
- Még ma is sokan halnak meg Ebolában?
- A játszma arról szól, hogy akadályozzuk meg a terápiák alkalmazását, míg végül mindenki megfertőződik, és akkor erőltetni lehet az oltásokat, tudva azt, hogy az influenzaoltások 36%-al megnövelik annak az esélyét, hogy valaki megfertőződjön covid 19-el. Ha valaki korábban kapott influenza elleni oltást, akkor ő koronavírussal fertőződött meg. Szóval nem a tudósok azok, akik valamilyen módon tisztességtelenek. Olyan emberekre hallgatnak, akik több mint 40 éve kontrollálják, ki az, aki pénzt kap, mi az, amit közzé lehet tenni. Sok ember egyszerűen elfogadja a pénzt és a hírnevet, és ezért olyan dolgokat támogatnak, amelyek egyáltalán nem igazak. https://www.bi tchut e .com/video/LonwskK4pnuf/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése